I després

A la venda les entrades de les obres del Guíxols Escena dirigides al públic familiar

Compartiu aquesta història

Ja es poden adquirir les entrades per les dues propostes de teatre professional dirigides al públic familiar dins el Guíxols Escena Menuts. Es tracta de ‘Jojo’, una proposta del Petit Romea, i de ‘Una dent sota el coixí’ amb la companyia Pocacosa Teatre.

L’obra ‘JoJo’ es podrà es podrà veure el dissabte 18 de març a les 6 de la tarda al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Explica la història d’un orangutan condemnat a una vida de captivitat. A través de la projecció de dibuixos fets amb sorra i les titelles, es presenta una proposta sense text i relat musical interpretat en directe. Podeu accedir a la venda d’entrades clicant aquí.

Pel que fa a ‘Una dent sota el coixí’, es podrà veure el dissabte 22 d’abril a les 6 de la tarda. Explica la història de la Lluïsa, que és la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez. Quan un d’aquests personatges recull una dent de sota el coixí d’un nen o una nena, la porta a la Lluïsa, que és l’encarregada de triar el regal. Ara, està buscant algú que pugui substituir-la en aquesta important feina. Les entrades les podeu adquirir clicant aquí.

El més llegit

I després