I després

[A fons] «Saps d’on ve, això?», la campanya per potenciar el mercat de Sant Feliu

Escolta el segon programa d’«A fons», un reportatge sobre la nova campanya del consistori "Saps d'on ve, això?" que busca donar impuls i visibilitat als mercats de Sant Feliu. Amb les intervencions de dues paradistes, l'Elena i la Montse; la regidora Sònia Bartumeu, i la tècnica de Promoció Econòmica, Íngrid Llamas.

Compartiu aquesta història

Escolta el segon programa d’A fons, un reportatge que tracta la nova campanya implementada des del consistori guixolenc Saps d’on ve, això?, endegada per a donar impuls i visibilitat al mercat cobert de Sant Feliu de Guíxols i també l’exterior, l’ubicat a la plaça. Comptem amb les intervencions d’Elena Gabarri i Montse López, paradistes del mercat cobert de Sant Feliu; Sònia Bartumeu, regidora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, i Íngrid Llamas, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu.

Un reportatge radiofònic amb guió i producció de Pere Carreras i veu d’Àlex Giral.


? Escolta i descarrega el reportatge a la web d’iVoox


___________

A fons és l’espai de reportatges radiofònics i entrevistes sobre l’actualitat local de Sant Feliu de Guíxols. Històries humanes, fets rellevants i notícies tractades amb profunditat, sense pressa i amb la presència dels protagonistes i testimonis dels temes abordats. Cada dimecres a les 12:00h del migdia a Ràdio Sant Feliu.

?️ Accedeix a tots els programes d’A fons

El més llegit

I després