I després

Canvis en les activitats de commemoració de la Diada, que comptarà amb la presència del President de la Generalitat Pere Aragonès

L'Onze de Setembre de Sant Feliu de Guíxols d'aquest 2021 presentarà un canvi important respecte les darreres edicions i és que l'ofrena floral davant la tomba del President de la Generalitat a l'exili, Josep Irla i Bosch, serà presidida pel President de la Generalitat, Pere Aragonès.

Compartiu aquesta història

L’Onze de Setembre de Sant Feliu de Guíxols d’aquest 2021 presentarà un canvi important respecte les darreres edicions i és que l’ofrena floral davant la tomba del President de la Generalitat a l’exili, Josep Irla i Bosch, serà presidida pel President de la Generalitat, Pere Aragonès.

Aquesta ofrena es realitzarà a les 13.30 hores, quedant anul·lat l’acte habitual de les 9 del matí. La programació queda configurada de la següent manera:

11.00 Lectura del Manifest de la Diada Nacional de Catalunya davant l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, al costat de mar.
12.15 a 13.00 Portes obertes de la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per poder veure la Senyera de Rafael Patxot.
13.30 Al cementiri municipal, Ofrena Floral a la Tomba del President Josep Irla i Bosch, presidida pel President Pere Aragonès. Comptarà amb l’acompanyament musical de l’Orquestra de Cambra de Sant Feliu de Guíxols.

Per a l’activitat cal portar mascareta, mantenir distància de seguretat i cal tenir present que el programa pot tenir variacions en funció dels indicadors de salut o altres circumstàncies.

El més llegit

I després