I després

L’exposició del Thyssen prorrogada fins el 21 d’octubre

Compartiu aquesta història

L’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols prorroga fins al 21 d’octubre la seva exposició inaugural, ‘Paisatges de llum, paisatges de somni. De Gauguin a Delvaux. Col·lecció Carmen Thyssen’ segons que ha informat Europa Press..

La mostra es podrà veure durant 15 dies més dels previstos després que hagi superat les expectatives de públic a l’arribar a les 32.000 visites, quan se’n preveien 30.000. segons ha informat l’organització en un comunicat.

La demanda de públic ja va motivar la creació d’un bo, personal i intransferible, per a quatre visites i a un preu reduït, que pot adquirir-se a les taquilles del monestir de Sant Feliu de Guíxols, on està ubicada la mostra.

El ressò de ‘Paisatges de llum, paisatges de somni. De Gauguin a Delvaux’ fa que la mostra es mantingui oberta fins el dia 21 d’octubre, una quinzena més del que era previst. Els 53 quadres que es mostren a l’Espai Carmen Thyssen són de la col·lecció privada de la baronessa i procedeixen del Museu Thyssen-Bornemisza (Madrid), del Museu Carmen Thyssen de Màlaga i del Museu Nacional d’Art de Catalunya (Barcelona). L’horari, a partir del 8 d’octubre, serà de les 10 a les 13hores i de les16 a les 19 hores, els dies laborables. Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 19 hores.

 

El més llegit

I després