I després

MADISON D’ESCOLA D’ADULTS I AFOCO

Compartiu aquesta història

Dimarts passat, es va rodar a la sala “Las Vegas” el tercer episodi de Noves Ganxoneries III: sales de festes , discoteques i “ye-yés que, com s’ha informat a ÀNCORA i a Ràdio Sant Feliu, és el treball videogràfic que enguany presentaran l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols i AFOCO (Associació per a la Formació Cotinuada).
Tal com en les anteriors edicions, Noves Ganxoneries (2011) i Noves Ganxoneries II: taverneres, taverners i tavernacles (2013), a part d’entrevistes relacionades amb el tema- les ganxoneries, és dir, fets o facècies passats a Sant Feliu o a persones de Sant Feliu- s’ha procurat l’escenificació d’una d’aquestes anècdotes. Les de les entregues anteriors van ser “La mesquita d’en Salvi” i “Quina Passada”. Qui les vulgui veure pot trobar-les al “You Tube”.
La que s’estrenarà el proper 17 de juny, dins els actes de la Setmana Cultural de l’Escola d’Adults, porta com a títol provisional: Madison o Màgica de Hanson, i mostrarà l’ambient de les sales de festes dels seixanta, centrant-se en la recreació del ball que dóna títol al filmet i que a les antigues “Las Vegas”, les que estaven situades a l’espai que ocupa l’actual edifici Murlà, va popularitzar Lorenzo Valverde. L’argument, del que no descobrirem el desenllaç, ens mostra la vida d’unes noies fanàtiques del Madison, que en sortir de treballar d’una fàbrica de taps, “Can Prioux”, se’n van a “Las Vegas” on un engaxós pretendent vol ballar les lentes, insistentment, amb una d’elles.
Els protagonistes principals, la noia i el noi són, respectivament: Àlex Bonany i Raquel García; les amigues de la noia: Coral Bonet, M. Àngels López, Montse Baró, Esperança Mallol i Sònia Rodríguez; els cambrers: Pep Gatell i Quim Batlle. El cos de ball, que va dirigir Judith Albertí, a partir d’una coreografia pròpia, el van formar alumnes, professorat i personal de l’Escola i de l’AFOCO, membres de la Colla Els Esventats i persones a qui els agrada ballar i altres amics i amigues. La música que hi va sonar va ser interpretada per “The Houd Dogs”. Els càmeres van ser alumnes del curs de vídeo de l’AFOCO, reforçats per Dani Serrat, Pep Gatell i Toni Ferrer Vicens, que és el director de l’Escola d’Adults i del projecte.

El més llegit

I després