I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ES DESBALLESTA LA TERRASSA DE L’AMURA
Per fi s’ha pogut actuar al Bar Restaurant Amura, un local que fa anys que es troba fora de servei i que ha vingut oferint una imatge d’abandonament impròpia d’un municipi turístic, amb la terrassa ruïnosa en un dels punts estratègics i més visibles de la ciutat. Aquest dilluns operaris d’una empresa local han estat enretirant l’estructura de la tarima exterior que permetrà dignificar aquest racó de ponent que desmereixia el paisatge urbà i que, durant força setmanes, estava senyalitzat com a un element perillós amb una tanca i una cinta perimetral per tal que els infants no hi accedissin.

500 AMURA


NOU TREBALL AUDIOVISUAL D’ANNA VICENS
L’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols (AFIC) convida a la presentació del darrer treball de la cineasta ganxona Anna Vicens, “Els colors de Sant Feliu de Guíxols”, produïda per Toni Films, que se celebrarà el proper divendres dia 15 de maig a les 19:00 hores. Durant 25 minuts, l’Anna Vicens fa un recorregut amb imatges per diferents racons de la nostra Ciutat, amenitzades per la lectura de textos de Gaziel, llegits per l’Anna Ferrer Albertí.
Una vegada més, un treball excepcional de l’Anna, que, amb la seva delicadesa, ofereix una agradable projecció. En aquesta ocasió ha comptat amb la col·laboració d’en Toni Ferrer Gallego,Toni Ferrer Vicens i Judith Albertí, així com de l’AFOCO i de l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols. L’acte tindrà lloc a la Sala Abat Panyeles del Monestir.

500 ANITA

 

RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT PER LA TRIATLÓ
L’Aquàtic Club Xaloc informa que amb motiu de la celebració de la XXVI Triatló Sprint Sant Feliu de Guíxols, el proper dissabte, 16 de maig hi hauran restriccions de trànsit en la circulació de vehicles al Passeig del Mar, concretament davant del Nou Casino La Constància i es farà el desviament de vehicles pel carrer de Girona, atès que hi haurà un únic sentit de circulació des del Teatre-Auditori Narcís Masferrer, al temps que s’habilitarà el carrer lateral, a tocar de les façanes, per circular en direcció a Platja d’Aro. Els horaris són: matí d’11:00 a 12:00 h. i tarda de 14:45fins les 19:00 h.

500 TRIATLÓ

 

LA PRIMAVERA “SOUL” AL MERCAT
Els comerciants del Mercat de Sant Feliu de Guíxols anuncien una campanya de promoció de l’espai anomenada “Primavera Soul” a través de la qual conviden a endinsar-s’hi tot destacant que “els paradistes oferiran una barreja única de colors, llum, olors…productes sans, de qualitat, de temporada i de proximitat”. Com a complements ho acompanyaran amb una actuació musical a càrrec del duet de sou format per Nacho Alonso i Marta Rosés amb “Concerts entre amics”, el proper divendres, 15 de maig a partir de les 19:00 h. Es podrà demanar una beguda i es convidarà a un dels tastets realitzats amb els productes de temporada que el Mercat Cobert ofereirà

500 MERCAT

 

DIVENDRES SORTEIG DELS HORTS URBANS
El proper divendres, 15 de maig a les 12 del migdia, al saló de sessions de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, es realitzarà el sorteig públic dels horts urbans que l’Ajuntament adjudicarà entre les persones que han presentat la seva sol·licitud.
Entre les condicions per a l’adjudicació, cal que els demandants siguin persones empadronades a Sant Feliu amb un mínim de tres anys d’antiguitat, i majors d’edat, o els menors amb permís dels progenitors, cal no fer ús de cap altra parcel.la, no tenir deutes amb l’Ajuntament en concepte de tributs, no haver estat privat d’un hort anteriorment per causes imputables a l’usuari a més de ser l’única persona de la seva unitat familiar que opta per a l’adjudicació d’un hort. S’estableix un cànon de 60,00 € anuals.

500 HORTS_

 

ACTE INSTITUCIONAL DE L’INSTITUT SANT ELM
El proper divendres 15 de maig a les 7 de la tarda se celebrarà al Teatre-Auditori Narcís Masferrer, de Sant Feliu l’acte institucional de commemoració del 50è aniversari de l’Institut Sant Elm que comptarà amb una petita actuació musical d’alumnes del centre. Una taula rodona formada per professors de diferents èpoques del centre: Lluís Pallí, Josep Maria Terricabras, José Luís Mayo i Àngela Ribas, moderada per Jordi Sunyer, i tancament de l’acte a càrrec de la consellera d’Ensenyament Irene Rigau i de l’alcalde de la ciutat Joan Alfons Albó. La durada prevista és d’ aproximadament una hora.
Com ja havíem anunciat la setmana passada, tancarà les activitats de celebració un dinar popular de germanor organitzat per l’AMPA del centre l’endemà al pati de l’Institut.

500 IES

 

KARATEKES GANXONS A GRANOLLERS
Diumenge es va celebrar a Granollers el campionat de karate Ciutat de Granollers on el Gimnàs Dojo Sant Feliu hi va participar amb deu competidors des de la categoria aleví mixte de 7 i 9 anys amb en Sergi Garriga (groc), l’Stanis Colomar blanc groc, i en David Godoy cinturó blanc , en Roger Lorente blanc groc , en Victor Morenogroc , l’Oriol Mora verd-blau , la Martina Rangel taronja i L’Aida Martínez verd blau Infantils d e10 i 11 anys. En Victor Martínezjuvenil marró de 13 anys i en Than Son Olivermasculí blau de 15 anys.
El campionat era de kates demostració de tècniques imaginant un combat contra un o més adversaris (d’aquí se n’extreu la defensa personal).
Els resultats, amb l’entrenadora Sílvia mora al davant, foren molt positius aconseguint medalles i copes.

500 KARATE

 

TROBADA D’ESCOLETES DE BÀSQUET A SFG
Molt de moviment el passat cap de setmana al Pavelló Municipal d’Esports de La Corxera de Sant Feliu de Guíxols amb la Trobada d’Escoletes de bàsquet organitzada pel Club Bàsquet Sant Feliu, on nenes i nens que fan la seves primeres passes practicant aquest esport, varen tenir la possibilitat de compartir l’experiència davant de les seves famílies. Dos centenars d’infants varen fer les delícies dels més grans tot segellant una jornada entranyable d’esport i de relació a través de l’esport de base.

500 ESCOLETA

 

DARRERA XERRADA DEL COR DE MARIA – SANT JOSEP
La Fundació Cor de Maria-Sant Josep anuncia pel proper dijous, 14 de maig a les 21:30 h. la darrera xerrada del curs 2014-2015 que se celebrarà al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer, una conferència organitzada per l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) anomenada “Valors en Família, família amb valors”, a càrrec de l’escriptor Juanjo Fernández .
Es tracta de la tercera conferència, després de les celebrades que tractaven sobre l’afectivitat i sexualitat per a totes les edats i l’alimentació, impartides respectivament per Juanjo Fernández i Carlos González. L’accés és obert i gratuït.

500 COR

 

 

 

El més llegit

I després