I després

NOVA DIRECCIÓ I PROGRAMA CASA IRLA

Compartiu aquesta història

La setmana passada a la Casa Irla es va fer l’acte de signatura del nomenament del nou director de la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols, Manel Gorro, amb la presència del director de la Fundació Josep Irla, Josep Vall.
Segons la nota de premsa de la fundació, “Aquest relleu del fins ara director, Joan Casamitjana, permet una renovació de l’organigrama i una nova empenta al centre cultural ganxó”.
Per la Fundació Josep Irla és important que la Casa Irla segueixi essent un centre dinàmic i culturalment de referència al Baix Empordà, així com el Museu Irla, una visita obligada a l’exposició permanent de la figura del ganxó Josep Irla, President de la Generalitat a l’exili, per tal de conèixer aquest personatge polític rellevant per Catalunya durant el s.XX.
Manel Gorro, el nou director, juntament amb el nou equip gestor va declarar que vol obrir les portes de la Casa Irla a la ciutat i a tots els ciutadans, per tal de desenvolupar noves activitats i una nova programació cultural, social i lúdica, és per això que qualsevol particular o associació pot demanar l’espai per a fer-hi actes o activitats que beneficiïn, tant a la ciutat, com a la resta de la comarca; i alhora, donar un impuls al Museu Irla amb visites guiades per a tots els públics, incloses les escoles i instituts de Catalunya, com es fa també a l’Espai Macià, ubicat a les Borges Blanques o al Centre d’Interpretació Lluís Companys de Tornabous, ambdues a la província de Lleida.
La nota conclou apuntant que “Sant Feliu de Guíxols disposa d’aquest equipament tant característic com és la Casa Irla, que desitgem que continuï essent el centre cultural de la ciutat”.
En una altra nota s’ha avançat la programació de primavera que serà la següent:
-28 de març a les 18 h. Presentació del llibre: “Ara sí que toca” de Francesc Marc Álvaro.
-11 d’abril a les 19 h. Presentació del llibre: “Josep Tarradellas. Exili 1 (1939-1954)”, Introducció històrica de Carles Santacana. Amb la presència de Montserrat Català.
-18 d’abril a les 19 h. Presentació del llibre: “Gent de l’Empordà” de Joan Armangué.
-3 de maig a les 12 h.Exposició de Jordi Guillem Molins “Històries pintades”.
-22 de maig a les 19 h. Presentació del llibre “Un home que se’n va” de Vicenç Villatoro.

El més llegit

I després