I després

EXPULSAT UN MEMBRE DELS ASSALTANTS

Compartiu aquesta història

Mohamed Ouhnine, un dels implicats en el cas dels robatoris violents que van assolar el Baix Empordà i veí de Sant Feliu de Guíxols (Sot dels Canyers) ha estat, finalment, expulsat al Marroc, després que el jutjat desestimés l’habeas corpus (procediment per reclamar una actuació judicial immediata davant una detenció) que va presentar el seu lletrat, Benet Salellas, com a últim intent per evitar-ne l’expulsió, informa el diari El Punt Avui.
Mohamed Ouhnine va ser arrestat, dimecres al vespre, a la porta de l’edifici del despatx del seu advocat i el dijous, un cop desestimat l’habeas corpus, la Policía Nacional el va pujar a un furgó amb altres expulsats que va sortir de Barcelona i el va dur fins al seu país. L’expulsió es va poder materialitzar al segon intent, ja que el 3 de març, quan va ser detingut a la sortida de la presó de Figueres (on havia complert dos anys i mig per un intent d’homicidi per haver tirotejat un compatriota), l’expulsió es va frustrar perquè no es tenia l’autorització del jutjat número 1 de Llagostera que el mantenia imputat en el cas dels assalts violents.
Mohamed Ouhnine, nascut a la població d’Aghable, com la majoria dels detinguts pels assalts violents, va arribar a Sant Feliu de Guíxols el 2010 reagrupat per la seva dona, que ja residia a Catalunya des del 2004 i tenia permís de residència permanent. La dona ha treballat sempre, però Ouhinne, que ha tingut dos fills en els quatre anys que ha viscut a l’Empordà, no ha treballat mai estant en llibertat, només ha estat donat d’alta uns 200 dies al CIRE mentre ha estat pres.
El mateix diari ja va informar el 14 de febrer de l’alliberament d’Ouhnine, malgrat que se li atribuïen tres delictes, informació que trobareu al següent enllaç d’El Punt Avui: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/24-puntdivers/4-divers/789078-.html?cca=1

El més llegit

I després