I després

PREMI PER A ALUMNES DE L’INS SANT ELM

Compartiu aquesta història

L’institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols i l’institut de Pineda de Mar van ser guardonats ahir amb els primers premis MediaMarkt Girona Tech Jove’18 en un acte que es va dur a terme a l’auditori de l’Expojove, va informar El Punt Avui. Són els primers guardons d’aquestes característiques que concedeix MediaMarkt de Girona. Reconeixen projectes educatius sobre l’evolució de la tecnologia. Amb el projecte El progrés tecnològic: entre la seducció i el neguit, l’institut de Pineda de Mar va obtenir el premi a la millor recerca i documentació.

L’institut Sant Elm, amb el treball La tecnologia, amic o enemic, va obtenir el premi a la millor presentació. L’establiment comercial va convocar aquest concurs pensant en els alumnes de 3r i 4t d’ESO, als quals els van proposar el desafiament de desenvolupar en equips d’un màxim de cinc membres projectes sobre l’evolució de la tecnologia. A la convocatòria es van presentar 39 projectes, dels quals vuit van ser finalistes.

Els alumnes van exposar el passat divendres els seus projectes a l’auditori d’Expojove i després es van donar a conèixer els guanyadors. Els organitzadors d’aquest concurs van destacar la gran diversitat de projectes que s’han presentat i allò que tots tenen en comú: les ganes de prendre-hi part.

Els dos centres guanyadors van rebre, respectivament, un taló valorat en més de 1.000 euros per canviar per productes tecnològics.

No és casualitat que el lliurament d’aquests premis tingués lloc a la fira Expojove. Després de disset anys de presència al territori, aquest és el primer que MediaMarkt té un estand a la fira. Oscar Domingo, responsable del departament d’empresa de l’establiment, ha explicat que aquest any es va optar per ser presents a Expojove amb un estand perquè una part dels seus clients són justament els responsables dels centres educatius, els quals estan immersos en un procés de digitalització de les aules.

“Expojove és el millor aparador possible”, va manifestar Domingo. I és que aquesta companyia també té relació amb el sector educatiu portant la robòtica als centres i fent-se càrrec de la formació dels professors en la matèria. A més, a través del departament de recursos humans, s’acosta als estudiants el programa de formació dual que té la companyia.

La idea de MediaMarkt és posar les bases per repetir l’any vinent l’experiència amb Expojove i convocar una segona edició dels premis.

 

El més llegit

I després