I després

Sopar i cursa solidària de l’Associació Viu Autisme

Compartiu aquesta història

Mig centenar de persones van assistir dissabte al sopar benèfic que l’Associació Viu Autisme de Platja d’Aro va celebrar a l’hotel Alàbriga de Sant Feliu de Guíxols, un àpat preparat pel prestigiós xef Paco Pérez. Després dels sopar hi va haver una subhasta, també en favor de l’entitat, que va incloure des d’un dibuix fet per un nen que té el trastorn d’espectre autista (TEA) a roba o productes elaborats per El Celler de Can Roca.

Segons informa el DDG, la trobada a l’hotel Alàbriga va ser el punt final a una jornada que va comptar amb diferents activitats, com ara ponències tècniques a càrrec d’experts en el TEA o una sessió de cuina per a infants amb el xef i presentador dels programes de TV3 Cuines i Joc de Cartes, Marc Ribas. La junta de l’Associació Viu Autisme va comentar que valoraven la resposta que havien tingut les diferents activitats que van organitzar com un èxit ja que hi van assistir unes 200 persones. Amb els diners recaptats al llarg del dissabte, i en el torneig de pàdel celebrat al Club Tenis d’Aro, l’entitat vol impulsar els projectes esportsTEA, que vol desenvolupar els jocs d’equip amb persones que tenen autisme; i de suport i adaptació per a l’integració de nens a les escoles. Els dos projectes busquen fomentar la integració de persones amb autisme. L’acte principal de la jornada va ser el sopar, on l’aportació solidària dels comensals era de 250 euros per persona.

L’Associació Viu Autisme, que representa a pares i mares amb un familiar amb autisme, va néixer el 2012 i té la seu al municipi de Castell-Platja d’Aro. L’entitat, juntament amb la Universitat de Girona i l’Ajuntament del municipi van crear l’any passat la primera càtedra de l’autisme a Catalunya.
D’altra banda, diumenge 20 de maig es portarà a terme a Castell-Platja d’Aro la 5ena cursa solidària “Corre per l’autisme”.
De 8.45h a 10h, lliurament de dorsals a l’AV. Carrilet (Sala polivalent de Castell d’Aro).
A les 10h, cursa infantil 1.5km.
A les 10.30, cursa corre per l’autisme.
Organitza l’Associació Viu Autisme, amb el suport de l’Ajuntament de Platja d’Aro.
Més informació a www.viuautisme.com

 

El més llegit

I després