I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

CONSTRUIRAN UNA NOVA PISTA DE BÀQUET PÚBLICA
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols construirà una nova de pista de bàsquet publica al costat de pavelló municipal d’esports, en un espai que es troba entre l’equipament esportiu i el mur de tanca que separa el recinte de La Corchera i la carretera de Tossa.
Actualment aquest espai es troba tancat i desaprofitat, llindant amb l’aparcament i les pistes de pàdel de la piscina municipal i segons declarava l’alcalde Carles Motas a la nostra emissora, s’hi habilitarà una pista de bàsquet, que també pot tenir altres usos perquè tots els ciutadans que ho desitgin hi puguin practicar esports com bàsquet, futbito, patinatge, etc.

500-pista

 

CONTINUA L’ASFALTAT DE CARRERS I ARRANJAMENT DE VORERES
Continua el primer pla d’asfaltatge de carrers i reparació de voreres a diversos punts de la ciutat que compta amb una partida de 400.000 euros que continuarà amb una altres previstes dins d’aquest 2017.
A la foto s’hi poden observar els treballs al carrer Lleida, que forma part de l’actuació que complementen els següents carrers i espais: Francesc Isgleas, Narcís Masó, Carles Rahola, Francesc Ferrer Guàrdia, Verbània, Damazel, Camí de la caleta, accés apartaments Estel, Ginebra, Pujades, València, Cosme Calzada, Abat Sunyer, carrer i carreró Hernán Cortés, Jofre, Durban, Mall, Llibertat, Institut, carrers de Poble Nou i aparcaments de Poble Nou i pavelló Carles Nadal.

500-lleida

 

TALLERS A LA BIBLIOTECA OCTAVI VIADER
Dissabte 14 de gener: Calendari perpetu, iniciació al papercraft amb dos grups a partir de 7 i de 13 anys.
Dissabte 21 de gener: Taller d’espies. Per aprendre a escriure missatges secrets. A partir de 6 anys.
Dissabte 28 de gener: Cosntruccions medievals amb papercraft amb 2 grups a partir de 10 i 13 anys.
Els tallers aniran a càrrec d’Alba Navarro, són gratuïts i començaran a les 11 del matí.

500-biblioteca_

 

CONFERÈNCIA SOBRE ELS USOS TRADICIONALS DE LES PLANTES
Aquest dissabte, 14 de gener a les 12 del migdia a la Sala Abat Panyelles, a la quarta planta del monestir i dins del cicle Salut i Societat en l’Àmbit del Metge i la Salut Rural, el biòleg i president de l’Institut d’Estudis Valencians, Xavier Sala i Brúnel, pronunciarà la conferència “Els usos tradicionals de les plantes de l’Alt Camp”.
Parlarà de la metodologia, les estratègies de captació dels informants i de la mateixa informació, així com també dels usos i utilitats d’algunes de les plantes en base a la informació obtinguda fins al moment i a la d’investigacions en zones properes, com les Muntanyes de Prades. (Activitat gratuïta).

500-metge-rural

 

PRIMERA NETEJA INTENSIVA DE L’ANY A L’ÀMBIT DEL PUIG
El proper dijous, 19 de gener l’Ajuntament, junt amb l’empresa concessionària de la neteja Cespa, anuncien que faran una neteja de xoc, intensiva, a la zona de la Plaça del Puig i carrers del voltant.
Aquesta campanya, anomenada “Els dijous fem dissabte”, consta de sis accions al llarg de l’any en les quals es concentren esforços en una zona concreta per fer una neteja intensiva amb nombrosos efectius i materials.
Prèviament, es distribueixen cartell informatius, especialment dirigits als propietaris de vehicles perquè aparquin en espais alternatius des de les hores prèvies als treballs.

500-neteja

 

CONCERTS I ACTIVITATS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Divendres 13 de gener, 21:00 h. : FLUXUS (St Feliu, post rock català, debut!)
– Dissabte 14 de gener, 16:15 h. : FC Barcelona vs UD Las Palmas
21:00 h. : MATAGALLS (Montseny, folk-punk) & dj LLORETI
– Diumenge 15 de gener, 12:00 h. : MORGAN (Madrid, pop/soul/americana)

500-matagalls

 

EXPOSICIÓ DELS ALUMNES DE L’ESCOLA D’ART JOSEP ALBERTÍ
Els alumnes de l’Escola d’Art Josep Albertí de Sant Feliu de Guíxols estan exposant en el Casino Guixolenc una mostra dels treballs que realitzen habitualment sota la supervisió de diversos professors, entre els quals s’hi troben artistes consolidats com Carola Ellemberger o Néstor Sanchíz.
Precisament la direcció de l’escola ha anunciat l’inici dels seus nous cursos, coincidint amb el començament del nou any, on s’hi imparteixen classes d’aquarel.la, oli, acrílic, esmalt o dibuix, entre altres. El telèfon d’informació és el 616 52 79 71.

500-expo

 

MIROESPAI SETMANAL DE CREU ROJA SANT FELIU-VALL D’ARO
Publiquem la transcripció del darrer guió del contingut del microespai de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro a Ràdio Sant Feliu, que s’emet els dissabtes i diumenges a les 9:30 h. on hi ha intervingut Marta Costa per fer agraïments als qui han participat a través de la loteria, als voluntaris que han estat fent acompanyaments i activitats per festes, als qui han superat les proves d’assistència Sanitària i al fins ara formador Dani Pozo, entre altres.
El podcast de l’espai setmanal el poder localitzar a l’apartat “A la carta” del nostre web i el guió d’aquesta setmana el trobareu en el següent arxiu

500-creuroja

 

4a JORNADA DE CROS ESCOLAR A SANT FELIU DE GUÍXOLS
Aquest proper dissabte 14 de gener de 2017, el Consell Esportiu del Baix Empordà organitza, de forma conjunta amb l’àrea d’esports de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, la 4a Jornada de Cros Escolar corresponent al circuit comarcal de Cros Escolar 2016 – 2017.
Tot aquell que hi vulgui participar, ho pot fer enviant un correu electrònic a esports@baixemporda.cat amb el següent formulari omplert: www.baixemporda.cat/esports/imatges2/Full Inscripció Cros 2016-2017.xls

500-cros

 

El més llegit

I després