I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

TROBEN UN COS QUE POT SER D’UN DELS SENDERISTES
El cos de Sebastian Schrader, desaparegut juntament amb la seva dona, el 13 d’octubre quan feien una ruta de senderisme per la Costa Brava, va ser localitzat al mar el 29 d’octubre davant de la costa del Maresme, ha informat El Punt Avui. El cadàver el va veure una embarcació recreativa a unes cinc milles del port del Balís, de Sant Andreu de Llavaneres. Tot i que falta la certificació formal de la identificació, l’home portava un anell de compromís que duia el nom de la dona.

Cartell de la parella desapareguda enganxada al vidre del cotxe que van llogar per fer les vacances a la Costa Brava Foto del 19 d octubre del 2016 horitzontal

 

DISSABTE,INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ “MASÓ: INTERIORS”
Fins el 20 d’abril de 2017, al Palau de l’Abat del Monestir de Sant Feliu de Guíxols es podrà contemplar l’exposició “Masó: interiors”, una visita per l’interior de nou habitatges de la demarcació dissenyats per l’arquitecte Rafael Masó entre 1907 i 1932, una panoràmica que mostra un dels aspectes més innovadors de l’obra de Masó com ho fou el del disseny i decoració de la llar.
La inauguració es portarà a terme aquest dissabte, 26 de novembre a les 12 del migdia, i el comissari de l’exposició, Jordi Falgàs farà una visita comentada als assistents.

maso-500

 

XERRADA SOBRE LA BANDERA CATALANA A LA CASA IRLA
El proper dissabte 26 de novembre a les 19 h a la Casa Irla, Jordi Albertí oferirà una xerrada sobre la bandera. L’origen la data, la llegenda de Guifré el Pilós i la d’Otger Cataló, les quatre barres, la relació amb la creu de Sant Jordi i amb la d’Espanya, les banderes que van onejar durant la Guerra dels Segadors i en el setge de l’Onze de setembre, els primers republicans que l’enarboraren i algunes altre qüestions com: Es parlava de la bandera, a l’Estatut de 1932? Per què es va incorporar el color morat a la bandera republicana? Durant la Guerra Civil va ser present als camps de batalla? Com va néixer l’estelada?

500-bandera

 

DIUMENGE ELS SOMIATRUITES DE SANT ELM AL TEATRE
Diumenge 27 de novembre a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori Narcís Masferrer, l’Associació Amics de l’Ermita i Paratges de Sant Elm presenten el divertit show “Els somiatruites de Sant Elm” amb passi de models, actuació de col·laboradors, varietés amb la companyia internacional “Si no fos” i el sainet “Ca la Kika”. Coreografia i direcció escènica a càrrec d’Anna Llussent i Laia Brodro de l’Escola Dansanimàlia. Donació 3€ amb butaca numerada. Venda anticipada a l’Oficina de Turisme.

500-somia

 

XXI MOSTRA DE CANT CORAL DE SFG
El proper diumenge, 27 de novembre a les 17:30 h.se celebrarà a l’església de Santa Maria (Plaça Gaziel), de Sant Feliu de Guíxols, la vint-i-unena edició de la Mostra de Cant Coral que organitza la Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar, que estarà acompanyada de la coral La lira de Torres de Segre (Lleida). L’entrada és gratuïta.

500-corals

 

OFERTA DE TREBALL DE L’AJUNTAMENT
l’Ajuntament de Sant Feliu ha publicat les bases específiques que han de regir el concurs de mèrits, amb avaluació d’una memòria, per al nomenament d’un tècnic o tècnica d’organització i Recursos Humans per a l’execució d’un programa temporal.
Les sol·licituds es poden presentar fins el 9 de desembre en el Registre General de l’Ajuntament. Les bases es poden consultar al web: http://ciutada.guixols.cat

500-consistori

 

TALLERS DE MILLORA DE LA GESTIÓ DEL COMERÇ A LA CAMBRA
La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols va impartir ha impartit fa uns dies un taller gratuït per millorar la Gestió del Comerç. El primer, relacionat amb noves tendències en aparadorisme i marxandatge amb l’assistència de 20 comerciants de Sant Feliu i de Platja d’Aro.
Aquest dimecres se’n celebra un altre anomenat “Preparem la Campanya de Nadal” que se celebrarà al migdia per tal de facilitar l’assistència dels comerciants.

500-cambra

 

COMUNICAT ALS VEÏNS PEL TRACTAMENT D’HERBES
Nota de l’Àrea de Neteja Urbana de l’Ajuntament de Sant Feliu: “Durant el període del 21 de novembre al 31 de desembre de 2016 es realitzaran treballs de tractament fitosanitari a les herbes amb el producte Roundup Ultra Plus en els carrers de la població de Sant Feliu de Guíxols.
Aquests treballs poden tenir alguna variació en la planificació, quedant zones sense realitzar en cas de modificació de la mateixa. Disculpin les molèsties”.

500-herbes

 

SOTSCAMPIONS DE CATALUNYA DE KARATE
El passat cap de setmana es va celebrar a Lliça el campionat de Catalunya de karate amb la participació de 2 karatekes del C.E. Dojo Sant Feliu (Than Son Oliver i Victor Martínez), ambdós cinturons negres i en la modalitat de kumite que varen realitzar grans combats quedant segon classificats i perdent per un ajustat 0-1. Un resultat excel·lent pels dos esportistes.

500-dojo

 

El més llegit

I després