I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

MULTITUDINÀRIA RESPOSTA AL NOU SANT ANTONI ABAT
Celebració rodona de Sant Antoni Abat que iniciava una nova etapa amb previsions meteorològiques negatives i la expectació per veure la resposta ciutadana als canvis integrals realitzats en l’esdeveniment.
Els temps va acompanyar i la resposta fou espectacular tant en el nou circuit dels Tres Tombs, així com en l’activitat prèvia de les passejades i la benedicció a més de la traca final amb l’actuació de Santi Serra i la seva exhibició de doma que va deixar impactada a la multitud que es va aplegar a la platja que mostrava un aspecte formidable.

500 stantoni

 

EL CRIST RESTAURAT AIXECA MOLTA EXPECTACIÓ
Aquest dilluns al matí ha arribat dels tallers de restauració de Sant Cugat del Vallès, la talla restaurada del Crist de l’altar major de l’Església Mare de Déu dels Àngels de Sant Feliu de Guíxols, que fou enretirat i que ha necessitat de sis mesos de treballs per tornar-lo a l’aspecte original que data en el Segle XIII Es tracta d’una peça romànica de gran valor. Una bona colla de visitant foren testimonis dels resultat abans de tornar-lo a penjar. La nostra emissora va entrevistar a la restauradora, Lourdes Domedel: ENTREVISTA

500 crist

 

XERRADA OBERTA ORGANITZADA PER FUNDACIÓ COR DE MARIA – SANT JOSEP
La Fundació Cor de Maria – Sant Josep i AMPA organitzen per aquest dijous 3 de març, a les 21:30 h. al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu, una xerrada de Juanjo Fernández amb l’enunciat “Que No Pateixi o Que No Creixi? Enfrontar-se a l’adversitat, el dolor i la mort” Accés gratuït i oberta a tothom.
“Potser no ens agrada pensar-hi, i és ben cert que la nostra societat fa grans esforços per “amagar” la mort, i “estalviar” el dolor, però per benintencionat que pugui ser aquest esforç, estem negant als nostres fills la possibilitat de superar les adversitats en la certesa que poden confiar en aquells que els estimen. Veniu a la xerrada per conèixer què ajuda a superar la tristesa i el dolor, i també per descobrir de manera activa i participada com podem fer que els nostres fills creixin més forts, més autònoms, més sensibles i amb una millor autoestima!”

500 JUANJO

 

TALLER “BIOMATERIALS: AJUDEM AL NOSTRE ORGANISME A REGENERAR-SE”
El proper dissabte 5 de març a les 17h al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, s’impartirà el taller familiar sobre “Biomaterials: ajudem al nostre organisme a regenerar-se”. Anirà a càrrec d’investigadors de l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), i s’adreça a famílies amb infants a partir de 8 anys.
Les places són limitades, cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme i Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols (Pl. Monestir, s/n. 17220 Sant Feliu de Guíxols), Tel. 972821575, A/e. museuhistoria@guixols.cat. Activitat gratuïta. Sinopsi sobre el taller: ARXIU TALLER

500 TALLER

 

ES REPREN EL PROJECTE DE L’ESTACIÓ NÀUTICA
Fa uns dies que El Punt Avui publicava un reportatge sobre la recuperació del projecte de l’Estació Nàutica Sant Feliu de Guíxols que va quedar aturada per falta de recursos en no aprovar-se a temps el pressupost del 2015.
Ara, sense altres poblacions afegides, amb l’empenta de 40 empresaris i de l’Ajuntament, que a més de la subvenció hi aportarà suport de personal, es reprèn el projecte amb la intenció d’oferir paquets destinats al turisme nàutic: ARTICLE EL PUNT AVUI

500 ESTACIÓ

 

SANT FELIU AL CAP DE RECOLLIDA DE ROBA
L’ONG Humana va recollir l’any passat 340 tones de roba usada a les comarques gironines. Sant Feliu de Guíxols i Palamós van ser els dos municipis on més roba i calçat es va reunir als contenidors que té repartits l’entitat. El mes de novembre de 2015 va augmentar el número de punts de recollida a Sant Feliu de Guíxols. El conveni es va iniciar l’any 1997, es va renovar el 2013 i el passat mes de novembre de 2015 es va passar de 10 contenidors a 14. Els quatre nous es varen situar a la Carretera de Girona, 340, C/ Fèlix de Azúa, s/n (al costat del CEIP Ardenya), Plaça de Sant Sebastià s/n i C/ Enric Heriz, 48 (CEIP Estació). L’any passat es varen recollir més de 23.000 kg.

500-HUMANA

 

EL MIC TORNARÀ AMB MILLORS EQUIPS A SANT FELIU
Sant Feliu tornarà a ser una de les seus de la 16ena edició de la Mediterránean International Cup (MIC) de futbol base que se celebra a la Costa Brava entre els dies 23 i 27 de març, en aquesta ocasió la inauguració i finals passen de Palamós a Girona (Montilivi) per qüestions de capacitat.
Sant Feliu comptarà amb més equips internacionals en aquesta edició i amb presència de les càmeres de TV3. Les categories del MIC són: Juvenil, Cadet, Infaltil, Aleví F-11, Aleví F-7, Femení i MIC-Integra.

500 mic

 

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA V MARNATÓ DE SFG
Des del dilluns, 22 de febrer resten obertes les inscripcions per a les Marnatons que s’han de disputar a diversos punts de Catalunya, entre ells Sant Feliu de Guíxols.
La primera prova d’aquest circuit de travessies a mar obert serà el 7 de maig a Barcelona i continuarà amb els reptes de Begur, Sant Feliu de Guíxols i Cadaqués.
El 2 de juliol serà el torn de la V Marnatón on es podrà nedar la travessia de 6 km de Canyet a Sant Feliu de Guíxols o la distància inaugurada l’any passat d’1,5km de Port Salvi a la platja. Dues travessies espectaculars podent creuar el Pas del Freu i on els més petits tindran la prova Kids.

500 MARNATON

 

A.E MATXACUCA, CAMPIONS DE CATALUNYA DE CURSES PER MUNTANYA
Fa uns dies que la població de Miravet va acollir la vuitena edició de la cursa per muntanya “La Cameta Coixa”. La cursa era el campionat de Catalunya de curses per muntanya per equips de la FEEC (Federació d’entitats excursionistes de Catalunya).
A Miravet el campió del 2015 (l’equip del l’AAE Escola Treball-Borges Trail, defensava el títol i presentava un equip de luxe, però aquest cop l’A.E.Matxacuca (format en bona part per ganxons i cristinencs) es varen imposar amb una claredat manifesta ja que varen aconseguir col.locar 4 corredors en categoria masculina en el top-10 de la cursa i en categoria femenina Marta Molist 1era i Paloma Lobera 4art.

500 matxacuca

 

 

El més llegit

I després