I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

NOTA DE PREMSA DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ
En la represa del darrer Ple Municipal Ordinari els grups municipals de Convergència i Unió, Moviment d’Esquerres (MES) i Guíxols des del carrer, varen presentar una moció en la qual demanaven la convocatòria d’un procés de participació ciutadana per decidir la ubicació del futur aparcament del centre de la ciutat, que en la passada legislatura es preveia soterrat des del Casino del Nois fins la zona d’El Corsari (amb possibilitat de fer una “L” fins el Nàutic Vell i fins i tot de fer una “U” fins a tocar de la pista de bàsquet), i que l’actual govern contempla d’alçada a la zona de La Corxera.
La moció fou discutida i refusada per l’equip de govern i, després del Ple, el grup municipal de CiU va difondre una nota explicant les pretensions de la moció que podeu consultar en el següent arxiu: NOTA DE CiU

500 DOLORS

 

VISITA GUIADA A L’EXPOSICIÓ SOBRE RAFAEL PATXOT
L’Associació Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols anuncien que ofereixen als socis i simpatitzants l’oportunitat de visitar l’exposició “Rafael Patxot, mecenes, científic …, l’home”, que es pot contemplar al Palau de l’Abat del Monestir de la ciutat, l’oportunitat d’assistir a una visita comentada per la tècnic del Museu Judith Albertí.
L’activitat tindrà lloc el proper dissabte 21 de novembre a les 11 del matí. La concentració es portarà a terme a partir de les 10:45 h. al vestíbul del Monestir.
Recordem que l’exposició de Sant Feliu tanca l’itinerari que ha seguit arreu de Catalunya i que restarà oberta fins 10 de gener de 2016.

500 PATXOT

 

SOPAR – TROBADA PER A MATRIMONIS DE L’ANY 1973
Aquest dissabte, 21 de novembre, s’ha organitzat un sopar per fer una trobada entre de els matrimonis que es varen casar l’any 1973. L’activitat està programada per les 9 de la nit al Restaurant Murlà del Passeig dels Guíxols de Sant Feliu i el menú és de 30 € per persona.
El telèfon d’informació és el 610 24 56 68 (Manel Alcalde) o podeu trucar al mateix restaurant.

500 ANELLS

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE, DE CATALUNYA AL JAPÓ EN BICICLETA
Divendres, 20 de novembre a les 19:30 h. a la Biblioteca Pública Octavi Viader de Sant Feliu de Guíxols, presentació del llibre, quadern de viatge, “De Catalunya al Japó en bicicleta” de F. Xavier Corominas Mainegre, exalcalde de Salt i president de l’Associació Mou-te en Bici de Girona. Presentació a càrrec de Guillem Terribas, animador cultural gironí.

500 biblio

 

MIQUEL BORREL PRESENTA LLIBRE A LA CASA IRLA
El passat dissabte dia 14 de novembre i amb la presència d’una trentena de persones el mestre, llicenciat en Geografia i Història i doctor cum laude en Història Moderna, Miquel Borrell i Sabater, va presentar el seu llibre a la Casa Irla. L’edició porta com a títol: “Ens ho hem passat bé. Memòries d’un professor d’història fill, nét i nebot de botigueres” i va ser introduït pel seu amic i Síndic de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, Sr. José Luis Mayo. El llibre és un passeig per la Catalunya dels anys cinquanta fins a l’actualitat sota la mirada d’un nen de poble que després serà un jove mestre de poble i més endavant un professor sempre de poble. En definitiva una tarda entretinguda on vingueren amics, coneguts, saludats i desconeguts, paraules textual de l’autor.

500 LLIBRE IRLA

 

ROBEN UNA CISTERNA DE CAÑADAS I LA TRACTORA QUE LA PORTAVA
L’empresa ganxona de transports Cañadas està fent una crida per tal de localitzar una de les seves cisternes que transportava la tractora que es pot veure a la fotografia que fou sostreta la matinada del diumenge a Terrassa. La cisterna està rotulada amb el logotip de Cañadas. Si algú la localitza por trucar directament a l’empresa o bé als Mossos d’Esquadra.
-Darrera hora. En les darreres hores han localitzat la cisterna a Sant Boi de Llobregat, per tant Transportes Cañadas l’ha recuperat. Ho té pitxor el propietari de la tractora que continua desapareguda.

500 CAÑADAS

 

CURS DEFENSIU PER A POLICIES A SANT FELIU
Diversos policies de la comarca varen assistir al “Curs tàctic de patrullatge defensiu policial” que es va impartir en les insta.lacions del Club Taekwondo A Punt de Sant Feliu de Guíxols a càrrec de l’instructor del club, en la part pràctica, i el caporal Francesc Igualador en la teòrica i pràctica.
Al costat de les instal.lacions, a la Plaça del Puig, es varen realitzar diversos simulacres de serveis en els quals els alumnes varen poder realitzar diferents accions de les plantejades al llarg del curs.

500 POLICIA

 

TZVR CLUB, CONCERT DE LA SETMANA
Dissabte 21 de novembre, 20:00 h.: “Fútbol? Quin fútbol? Fest 2015” amb Rollercoaster Kills (Madrid, indie/post-tot) & Ansïa (L’Hospitalet, HC crust) & Please Wait (St Feliu, post-emo) & Wann (Bcn, indie/post-HC). Donatiu per a les bandes: 7 €. TZVR Club. Ctra Palamós 266.

500 tzvr

 

CAS ROMAGUÉ, A LA CASA IRLA, CONCERTS DE LA SETMANA
Divendres 20 novembre, 21:00 h.: The Fantastic Irlastic Band (la jam més boja).
Dissabte 21 novembre, 21:00 h.: Graej Wall (Uk, folk) & Mäkkelä (Finlandia/Alemanya, folk/chanson).
Diumenge 22 novembre, 17:00 h.: Withered Hand (Escòcia, indie folk).
Dimecres 25 novembre, 21:00 h.: Steve Folk (UK, folk).

500 CAS

 

 

 

 


 

 

 

El més llegit

I després