I després

9 NOTICIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

VUIT DONES”, AQUEST DIUMENGE AL TEATRE-AUDITORI
Aquest diumenge, 1 de novembre, a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, els grups de teatre Sant Hilari i La Clau representen l’obra de Robert Thomas, dirigida per Jaume Fàbregas, “Vuit dones”, segona obra del XI Concurs de Teatre Amateur.
L’argument es situa als anys cinquanta en una casa de camp francesa. En la matinal de preparatius pel dinar de Nadal, assassinen a l’amo de la mansió. Entre les vuit dones relacionades entre sí – l’elegant esposa, la modèlica filla gran, la rebel filla petita, la hipocondríaca cunyada, l’enigmàtica germana, l’avara sogra, la nova criada i la majordoma de confiança – allí presents, una d’elles és la culpable.
S’inicia, aleshores, una llarga i dura jornada d’investigació, farcida de discussions i baralles cos a cos, en la que queda palès que totes guarden ocults secrets que les converteixen en sospitoses. Finalment, quan les revelacions han posat de manifest la vulnerabilitat de totes elles, la veritat emergirà per aclarir tots els misteris.

500 TEATRE

 

EL CUINER DEL NÀUTIC CANDIDAT A MILLOR DE CATALUNYA
A través de la web del diari La Vanguardia es pot participar en la votació per escollir Millor Cuiner de l’Any a Catalunya. Un dels cinc candidats té restaurant a Sant Feliu de Guíxols (Víctor Gomez, del VidrA Gastronòmic, al Club Nàutic guixolenc). Per votar cal accedir a l’espai web del diari fins el 8 de novembre: http://www.lavanguardia.com/participacion i fer la tria. A més s’hi troben vídeos de presentació i, de la votació dels usuaris, sortirà el guanyador del premi Cuiner de l’Any 2015, que es donarà a conèixer el 15 de novembre al Fòrum Gastronòmic de Girona. Entre tots els participants se sortejaran cinc àpats als cinc restaurants dels cuiners finalistes: Montbar (Barcelona), Ca l’Amador (Josa de Cadí), Brots (Poboleda), La Plaça (Madremanya) i Víctor Gómez, del VidrA Gastronòmic (Sant Feliu de Guíxols).

500 VICTOR

 

SIGNATURES PER LA RESERVA MARINA DE SFG
Des de fa uns dies a les xarxes socials es publicita una demanda de signatures a través del portal www.change.org que, un cop que s’arribi al miler, es lliuraran a l’alcalde de la ciutat, Carles Motas.
Malgrat que aquesta no és una competència directa de l’Ajuntament, sí que es considera que és des de la cúpula del consistori que s’ha de reclamar a les instàncies superiors la defensa i conservació del medi marí en el nostre entorn.
La petició, realitzada per Mireia Gros, destaca que ja fa 16 anys que es porta a terme la demanda i que el projecte es troba en via morta. Encara falten més de 400 signatures i, en el cas de voler accedir a la pàgina i llegir la proposta sencera, premeu en el següent enllaç: https://www.change.org/suggested?alert_id=&petition_id=4554796&use_rendr=true

500 CHANGE

 

LÍNIA D’AJUTS PER EMPRESES DE L’ECONOMIA SOCIAL
Des del Servei d’Assessorament d’Empreses de l’Ajuntament de Sant Feliu informa de la línia d’ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses de l’economia social, i s’obre convocatòria per l’any 2015.
Va dirigit a cooperatives, societats laborals, federacions de cooperatives, societats agràries de transformació, empreses d’inserció, els centres especials de treball i les entitats promotores d’aquests, entitats del tercer sector (associacions i fundacions que realitzen activitat econòmica) inscrites al Registre d’entitats, serveis i establiments socials del Departament de Benestar Social i Família i les persones físiques en cas d’aportació de capital a les entitats anteriors.
Les sol·licituds es podran presentar fins al 31 de desembre de 2015.
Les empreses d’economia social que estiguin interessades en sol·licitar aquesta línia d’ajuts de l’Institut Català de Finances es poden adreçar a Guíxols Desenvolupament, Servei d’Assessorament d’Empreses, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols al carrer enamorats, 65-99, telèfon 972 32 70 33 o via correu electrònic a sae@guixols.cat . Totalitat de la informació: INFORMACIÓ D’AJUTS

500 EMPRESES

 

NOVA ETAPA A LA TAVERNA DE CAS ROMAGUÉ A LA CASA IRLA
Fa unes setmanes feiem un avançament de l’inici d’una nova etapa a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols amb el nou llogater de la Taverna Cas Romagué. La dirección confirma que es tracta de Kevin Abbott, antic propietari del bar Àncora de la plaça del mercat. “A partir d’ara el Kevin oferirà menú diari a la taverna així com els seus famosos “montaditos” i torrades especials entre d’altres. Comença així una nova manera de concebre l’espai, donant rellevant importància al concerts de les nits amb un munt de propostes que van del rock al folk, del blues al jazz, etc…
S’inicia així un nou concepte d’espai on gaudir en directe de bona música, bon menjar i immillorable ambient”. A la foto: Kevin Abbott acompanyat del director de la Casa Irla, Manel Gorrro.

500 ROMAGUER

 

PRORROGUEN INSCRIPCIONS CUSRSOS D’ANGLÈS DE LA UNED
El Servei d’Educació informa que els cursos d’anglès que s’impartiran, en conveni entre l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i el Centre Associat de la UNED a Girona prorroga la data d’inscripcions fins el 10 de novembre.

El Centre Universitari d’Idiomes a Distància de la UNED (CUID) té com a finali­tat promoure l’aprenentatge de llengües. Aquests ensenyaments s’imparteixen com a títols propis de la Universitat a través dels centres associats amb seus i aules a Sant Feliu de Guíxols, Salt, Olot, Figueres, Ripoll i Palafrugell.
Prèviament ja us havíem informat sobre aquests cursos, informació que podeu recuperar a través del següent enllaç: http://www.rsf.fm/cursos-dangles-de-la-uned-a-sant-feliu

500 UNED

 

REFLEXIONS DEL DIRECTOR DE LA REPRESENTACIÓ DE LA UE
El divendres, 13 de novembre se celebrarà al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols un debat que amb el títol de ‘Quina Europa vols?’ comptarà amb la presència del director de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, que posarà damunt la taula els grans reptes presents i futurs de la Unió Europea. Tarradellas ens fa un avançament de les qüestions de fons que cal tractar, debatre i sobre la que és imprescindible reflexionar, al temps que considera que cal escurçar la llunyania que a voltes establim entre Brussel·les i el nostre entorn més immediat…que també forma part d’Europa.
Consulteu el següent ARXIU

500 UE

 

ESCOLA DE KARATE DOJO AL CAMPIONAT DE LA MAR BELLA
El diumenge dia 25 d’octubre l’escola de karate Dojo Sant Feliu va assistir al campionat de Catalunya social de la Mar Bella, on es donen cita els campions de Catalunya, España, Europa i seleccionats pel mundial. Hi van assistir 6 competidors ganxons d’entre 8 i 14 anys (els alevins Gerard Vila i Stanis Colomar, els juvenils Victor Moreno, Martina Rangel i Aida Martínez Juvenils i el cadet Victor Martínez que varen participar en les modalitats de kata (demostració) i de kumite (combat). Tots els nostres alumnes van fer un bon campionat aconseguit una medalla cadascun i destacant Victor Martínez que es va classificar tercer en la categoria de kumite obtenint una merescuda copa.

500 DOJO

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 31 d’octubre
Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,00 h. Prebenjamí A – Calonge
09,00 h. Prebenjamí B – Begur
11,00 h. Aleví A – EF Gironés
11,00 h. Prebenjamí C – Palamós
12,30 h. Cadet B – Baix Ter
16,00 h. Juvenil B – Base Empordanet
18,00 h. Futbol Empreses, La Pansa – Penya barcelonista

Pavelló “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu
12,00 h. Cadet Masculí B – Roses
16,00 h. Cadet Masculí A – Vilafant
17,30 h. Senior Femení – L’Escala
19,00 h. Sots-25 masculí – Hostalric

Diumenge, 1 de novembre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00 h. AD Guixols B – Cristinenc

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,30 h. Benjamí B – Llagostera
10,30 h. Benjamí D – La Pera femení
12,30 h. Infantil B – L’Escala
17,00 h. Vilartagues CF – Tossa

Pavelló “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu
10,00 h. Junior Masculí A – Arbucies
12,00 h. Senior Masculí – Palafolls

500 ESCOLA

El més llegit

I després