I després

9 NOTICIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

FESTA DE TARDOR A LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU
El proper dissabte, 31 d’octubre, a la Plaça Salvador Espriu de Sant Feliu, l’Associació de Veïns de Vilartagues organitza la seva Festa de Tardor que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat i que celebrarà, a les 13:00 h el seu II Concurs de “migas”, per al qual cal fer les inscripcions al Bar Casanda, sota les voltes de la mateixa plaça.
A partir de les 16:00 h. el Club Twirling SFG oferirà diverses demostracions. També hi hauran activitats i animació infantil a càrrec de l’espai d’esplai del barri Esquitx i a partir de les 16:30 h. concert i ball a càrrec de “El Peseta”.

500 migas

 

 

FESTA DE TARDOR AL PASSEIG DE SANT FELIU
Dissabte 31 d’octubre durant tot el dia, castanyada ecològica al Passeig del Mar, confluència Rambla Vidal, Organitzada per cooperativa La Manduca i amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat.
Diumenge 1 de novembre a les 11:30 h. actuació infantil a la Placeta Sant Joan amb l’espectacle torrem castanyes, de la Companyia País de Xauxa.

500 PAÍS

 

CURS DE NORMATIVA DE LA POLICIA LOCAL
La setmana del 19 al 23 d’octubre efectius de la Policia Local van participar en un curs de formació organitzat per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, en el qual es varen impartir classes de normativa policial, primers auxilis, intervencions en incendis, defensa personal i policia de proximitat. Per impartir les classes, es va comptar amb la col.laboració de diversos comandaments i agents policials, la Creu Roja i els bombers de la Generalitat de Catalunya.
Arrel de l’entrada en vigor del nou Codi Penal i la nova Llei de Seguretat Ciutadana el passat mes de juliol,s’han efectuat diverses jornades formatives en col.laboració amb el Ministeri Fiscal i la Unitat d’Atestats dels Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Guíxols. L’alcalde, Carles Motas va lliurar el diploma del curs als assistents.

500 POLICIA

 

PRESENTAT EL CLUB BÀSQUET SANT FELIU 2015-2016
La tarda del passat diumenge el pavelló municipal d’esports de La Corxera va presentar un magnífic aspecte amb motiu de la presentació oficial de les diverses plantilles i cossos tècnics del Club Bàsquet Sant Feliu.
El club ganxó va presentar un total de 17 equips, 191 jugadors i 72 nens a l’escoleta, segons informàven fons del club a través de les xarxes socials, en un post en el qual es donaven les gràcies públicament “als coordinadors, entrenadors, jugadors, pares, amics i seguidors per haver format part diumenge, de la presentació del CB Sant Feliu i què fos tot un èxit”.

500 BÀSQUET_

 

DIVENDRES, DOBLE CONCERT DE METAL A LA GOLETA
El proper divendres, a les 23:00 h. al bar La Goleta de les Galeries del Mar de Sant Feliu de Guíxols, concert de Metal amb Roadkill (SFG) + Bad Motherfuckers (Gi). Entrada gratuïta. Podeu accedir a un vídeo de la banda ganxona a través del següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=7uv7eESpNpc&feature=youtu.be

500 GOLETA

 

CONCERTS DE LA SETMANA A CAS ROMAGUÉ – CASA IRLA
-Dimarts 27 d’octubre de 2015, 21:00 h : Matthew Paul Butler (North Carolina, USA, folk, lo-fi)
-Dijous 29 d’octubre de 2015, 21:00 h : Micro Obert/Jam Session. (Canta les teves cançons).
-Divendres 30 d’octubre de 2015, 21:00 h.: Travel in Space (Alemanya, garatge, blues, country, psicodèlia i trash).
Banda de dos homes de Munic i Berlín. Tots dos toquen la guitarra , bateria amb els peus, passen les seves veus a través d’un eco espacial, etc.
– Dissabte 31 d’octubre de 2015, 21:00 h. : Trave Cigar Box & The Atomic Tsunami Sufers (Olot, rockandroll garatgero). Des d’Olot, duet de rockandroll garatgero que combina Surf,Punk,Rockabilly i Dirty Blues amb sonoritats “twuang” a lo Spaggetty Western. Tots els concerts a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69, de Sant Feliu de Guíxols. Gratuïts / donació voluntària.

500 TRAVEL SPACE

 

TZVR (ATZAVARA CLUB), CONCERTS DE LA SETMANA
– Dijous 29 d’octubre de 2015, 21:30 h. concerts amb Terrafraid (emo/dreampop – Dundee, Scotland) amb membres de From The Tracks i Bonehouse. Barrejen el deampop de principis dels anys 80 amb tota la influència del revival emocore dels anys 90.
+ Edgarville (emo/indie – Blackburn, UK). Amics dels Terrafraid que els acompanyen de gira. Guitarra acústica, bateria i veus. Hits emo-punk.
Donatiu: 7€ TZVR Club. Ctra Palamós 266, Sant Feliu de Guíxols.

500 TERRIFRAID

 

PROJECTE DE NOVA MARCA DE LA CIUTAT
El passat dimecres 14 d’octubre l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va celebrar una sessió informativa on es va explicar el procés participatiu que definirà la nova marca de la ciutat.
El projecte, que té com a objectiu recollir informació per tal d’identificar els valors i signes representatius de la ciutat, està dirigit per l’estudi creatiu Dosis i començarà amb la realització d’un brífing-qüestionari on representants de diferents sectors econòmic i social, partits polítics i tècnics de l’Ajuntament tindran la possibilitat d’aportar les seves idees. Posteriorment tindran lloc diverses sessions de treball on es desenvoluparà la marca i el seu resultat final.

500 MARCA

 

CURS DE REEDUCACIÓ ALIMENTÀRIA DEL GENOTIP
Organitzat per Mª Pilar Anguita, dietista-nutricionista, col.laboradora de la revista Àncora, es realitzarà un curs a la Biblioteca Pública Municipal Octavi Viader de Sant Feliu, amb l’enunciat “Alimentació segons el vostre grup sanguini”, per a una metabolització més eficient dels aliments i una vida més saludable.
Grups O i B. dissabtes 7 i 21 de novembre. Grups A i AB dissabtes 14 i 28 de novembre, en horari de matins d’11h a 12h. o bé de 12:15h. a 13:15h. Per inscripcions: telèfon 635652986 o bé al correu: mapilar2009@hotmail.es

500 GENOTIP

 

 

El més llegit

I després