I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES D’ACTUALITAT

Compartiu aquesta història

DILLUNS, JORNADA DE RECERCA DE FEINA PER A JOVES
Des del Servei d’Ocupació Municipal de l’Àrea d’Activitats Econòmiques i Projectes Estratègics i en col.laboració amb l’Oficina de Treball de Palamós, s’informa de la celebració de la I Jornada de Recerca de Feina per joves que tindrà el lloc el proper dilluns 14 de desembre de 9h a 14.30h a la Sala de Conferències Abat Panyelles, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols amb l’objectiu de donar a conèixer als joves les eines que hi ha a l’hora de cercar feina, així com de les possibilitats per treballar a Europa i orientar-los i motivar-los cap a una recerca de feina efectiva.
La Jornada va adreçada tant als joves com als tutors, docents i tècnics de joventut i educació.

500 TREBALL

 

ENDERROC DE L’HOTEL REX DEL PORTALET
Operaris de l’empresa Mugadas varen iniciar el passat dimecres l’enderroc de l’Hotel Rex de la rambla del Portalet, establiment emblemàtic que segueix el destí del de Les Noies, el Chic Bar i altres, per deixar pas al futur Elke, la construcció del qual està despertant l’expectació dels vianants que no paren de fotografiar l’obra adjudicada a l’empresa Sais de la ciutat, per tal de conservar el testimoni històric de la transformació de l’espai.
El fet que el promotor rus hagi confiat en empreses de Sant Feliu ha tingut una molt bona acollida atès que, en els 18 mesos de la durada prevista de l’obra, donarà feina a operaris d’aquí, dinàmica que s’espera que continuï a l’hora de contractar els professionals de l’hosteleria quan l’hotel obri les seves portes al públic.

500 REX

 

DIVERSES ACTIVITATS PER A LA MARATÓ DE TV3
A més de l’activitat que ja varem avançar dels Somiatruites de Sant Elm de dissabte a les 12:00 al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer, tot un seguit d’entitats locals realitzen activitats en favor de La Marató de TV3, els fons recaptats de la qual es destinaran a combatre la diabetis i obesitat.
Des de l’Ajuntament ens han facilitat el llistat que podeu consultar per tal de poder assistir a les ACTIVITATS DE LA MARATÓ500 MARATÓ

 

RETIRADA D’HERBES A DIVERSOS PUNTS DE LA CIUTAT
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols realitza durant tot un mes accions de retirada d’herbes a la via pública i voreres. Un equip es dedicarà a anar pentinant la ciutat durant trenta dies per anar eliminant aquestes herbes. Aquesta campanya té un cost de 10.000 euros i comprèn tot el nucli urbà i urbanitzacions.
La regidora de Serveis, Laura Aiguaviva, creu que l’acció és necessària per anar contribuint progressivament a l’embelliment de la ciutat. “Hi ha carrers que han acumulat durant temps clapes importants d’herbes i la sensació és de deixadesa i el clima que tenim les fa créixer. L’Ajuntament planteja incloure en el proper contracte de neteja aquests treballs i afirma que es prioritza un bon aspecte de la ciutat al temps que es vol incidir amb campanyes de sensibilització.

500 HERBES

 

MUNDIAL CORK EN LA RONDA DE VISITES DE L’ALCALDE A LES EMPRESES
L’alcalde, Carles Motas, continua amb la ronda de visites a les empreses de Sant Feliu que es va iniciar la setmana passada a Kin Cosmètics i que ha continuat aquest dijous a la surera Mundial Cork, empresa que compta entre 70 i 80 treballadors, on se li van mostrar les instal·lacions, els processos de fabricació, controls de qualitat i producte final amb les referències més destacades destinades, especialment, a les ampolles de cava.
A la foto, membres de la família Buscarons-Pallí en un moment de la visita, que la setmana entrant preveu que realitzarà a una altra de les destacades amb seu a la ciutat com és la premiada i reconeguda arreu del món pel disseny dels seus envasos: Estal Packaging, S.A.

500 MUNDIAL

 

“COBEJANT EL GENET”, TEATRE AMATEUR AQUEST DIUMENGE
Aquest diumenge, 13 de desembre a les 18:00 h. al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer, de Sant Feliu de Guíxols, representació de l’obra “Cobejant el genet” a càrrec del Grup Escènic Navàs, escrita i dirigida per Josep M. Simó. Obra d’intriga en la que la trama principal es mou sota uns paràmetres força concrets. Aquests no són altres que el plaer que proporciona, a determinats éssers humans, poder aplicar els sentiments de venjança i cobdícia. A partir d’uns plantejaments, diguem-ne maquiavèl·lics, veiem uns personatges inequívocament marcats pel seu passat, que manifesten els seus sentiments i les seves passions en el marc de la rutinària vida en solitud de dues persones entrades en anys.

500 TEATRE

 

ACTES DESLS 150 ANYS DEL COR DE MARIA
L’escola Cor de Maria de Sant Feliu de Guíxols va obrir dijous al vespre els actes per commemorar el 150è aniversari de la seva arribada al municipi, informa El Punt Avui.
El bisbe de Girona, Francesc Pardo, va presidir un l’acte davant de dos centenars de persones. El filòsof i teòleg Francesc Torralba va pronunciar una conferència sobre el paper i la situació actual de l’educació.
Pardo va destacar l’aportació de les escoles privades religioses i la feina de la institució, fundada al segle XIX per mossèn Joaquim Masmitjà per formar dones quan l’analfabetisme femení superava el 74%.
També l’alcalde, Carles Motas, va explicar algunes de les anècdotes del seu pas per l’escola. Diumenge (12 h) els actes continuaran amb una missa a l’església de Santa Maria dels Àngels –al monestir.

http://www.elpunt.cat


DIÀLEG AMB EL REPRESENTANT DE LA UNIÓ EUROPEA

El passat divendres, dia 4 de desembre, una vintena d’assistents van poder establir un diàleg amb el representant de la Comissió Europea a Barcelona Sr. Ferran Tarradellas, entre els temes que es van tocar destaquen:
• Posició de la UE davant el procés català
• El Cas d’Hungria en tant que regim feixista
• Diferències EEUU / UE: canvis de fronteres, mateixa moneda, diversitat de llengües…
• Posició d’Europa davant el tema dels refugiats
• Tractat amb EEUU, Europa només fa cas dels mercats i no està pels ciutadans?
• Preocupació pel terrorisme i les guerres
• L’administració Europea te sentiments?

500 UE

 

DIA UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS
El Dia dels Drets Humans es va celebrar a tot el món el dijous, 10 de desembre. Aquest dia té el seu origen l’any1950. Des de llavors, persones de tot el món s’uneixen per commemorar l’existència de la Carta Internacional dels Drets Humans, un conjunt de lleis internacionals que vetllen pel compliment dels drets de totes les persones com a éssers humans.
El 1950 l’Assemblea General de les Nacions Unides va convidar tots els estats i organitzacions interessades a que en aquesta diada es commemori l’aprovació de la Declaració Universal dels Drets Humans el 1948 per l’Assemblea General de l’ONU.
Amb aquest motiu el Forum de Síndics de Catalunya va distribuir un manifest que el Síndic de Sant Feliu ha adreçat a la nostra emissora: MANIFEST

500 SINDIC

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 12 de desembre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00 h. Futbol empreses, Bar Moreda- Veterans Palafrugell

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Benjamí D – La Pera
10,00 h. Prebenjamí C – Aro
11,00 h. Aleví B – Olot
11,00 h. Aleví D – Unió
12,30 h. Cadet A – Blanes

Pavelló “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Preinfantil Femení – Tordera
09,00 h. Mini M;asculí B – Vedruna
10,30 h. Premini Masculí – Llagostera
10,30 h. Infantil Femení – Castelló
12,00 h. Cadet nasculí A – Girona
16,00 h. Cadet Masculí C – Palafolls
17,30 h. Junior Masculí B – La Bisbal

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18,00 h. Club Futbol Sala Guíxols B – Porqueres

Diumenge, 13 de desembre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
10,00 h. E.F. Sant Feliu Benjamí C – Monells
12,00 h. A.D. Guíxols A – Bescanó

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,45 h. Benjamí A – Palamós
10,00 h. Prebenjamí A – Palafrugell
11,00 h. Benjamí B – Figueres
11,00 h. Prebenjamí B – Bisbalenc
12,30 h. Infantil A – Lloret
14,55 h. Juvenil B – Palafrugell
17,05 h. Femení – Pontenc

Diumenges, 13 de desembre
XL Recerca Sub memorial Antoni Delgado
Trobada FI 2015 amb apnea
Estels de Nadal amb escafandre
Pessebre Nadalenc
Lloc : S’Agaró nord
Hora: d’11 h. fins 12,30 h.
Organitza : Ass. E/C Centre d’Activitats Subaquàtiques Costa Brava

500 SUB_

 

El més llegit

I després