I després

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

GRUPS DE COOPERACIÓ DE XARXA SOLIDÀRIA
Si esteu interessats a conèixer, o bé a col·laborar amb Xarxa Solidària de Sant Feliu de Guíxols en els projectes solidaris a països com El Salvador, Filipines, Moçambic o Equador, s’han obert les inscripcions per al grup de cooperació d’aquest 2015.
Podeu contactar amb Xarxa Solidària a través del web: www.xarxasolidaria.com i del correu: info@xarxasolidaria.com El dissabte, dia 7 del proper mes de març, a les 10 del matí, es portarà a terme una xerrada informativa al carrer Hospital, 27 de Sant Feliu. Es demana confirmar l’assistència.

500 XARXA SOLIDARIA_

ASFALTEN CARRERS A DIVERSOS PUNTS DE SFG
Com havíem anunciat fa uns dies, l’asfaltat de carrers pendents ha començar a principis d’aquesta setmana després d’uns dies de demora pel bloqueig que en aquestes dates tenen les fàbriques subministradores. Els treballs varen començar per la zona del carrer Enamorats, continuaven al giratori de Juli Garreta amb Rius i Calvet i també s’espera la presència de les brigades als carrers Calafat, Cabanyes (tram Plaça Alabric – C/ Dr. Presas), Rambla Generalitat (tram C/ Girona – C/ Heriz, lateral Estació), Guifré, Trafalgar, Bourg de Peage, Oviedo, Comerç, Nansaire, Capmany, Francesc Jofre, Mall i Rufo entre altres.

500 QUITRÀ

 

DISSABTE, MERCAT ECOLÒGIC I ARTESANAL AL PUIG
Com es ve portant a terme cada primer dissabte de mes, el proper 7 de febrer des de les 9 i fins les 14 hores, se celebrarà a la Plaça del Puig de Sant Feliu el Mercat Ecològic i artesanal amb productes ecològics com mel, fruites, verdures, embotits, ous, formatges, productes artesanals i un munt d’activitats per a tota la família.
També, com és habitual, activitats lúdiques de suport que en aquesta ocasió comptarà amb un taller infantil de Jocs del Món realitzats amb productes naturals.
A les 10.30, als safareigs: Sessió d’Iniciació al pilates a càrrec de l’entrenadora personal Cristina Roca.
I a les 12.00, també als safareigs: Espectacle de monòlegs, a càrrec de l’actriu i monologuista Susanna Comas. Totes les activitats són gratuïtes.

500 MERCAT

 

56 NEDADORS DESAFIEN LES BAIXES TEMPERATURES
Com cada any l’Aquàtic Club Xaloc de Sant Feliu de Guíxols organitza una bateria de proves participatives en les quals hi barregen els esports aquàtics i atlètics amb trobades lúdiques. En aquest cas es tractava de la travessia “No a la fred”, prova no competitiva en la qual es tractava de combinar la natació amb la contemplació del paisatge d’aquest àmbit de la Costa Brava gaudint-lo des d’una perspectiva ben particular i prop de 60 nedadors varen desafiar el fred exterior i els 9º de l’aigua del primer dia del mes de febrer en un ambient distès, rematant l’arribada amb una foto de grup a la badia.

500 NO A LA FRED


ESPECTACLE INFANTIL DE LA XARXA
El proper diumenge, 8 de febrer a les 12 del migdia al Teatre-Auditori municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, La Xarxa de l’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya presenta l’espectacle per a tots els públics “L’Alè, en Hop, la Caputxeta i el Llop”, a càrrec del Grup Txo Teatre. “L’Alè, un vell titellaire, i en Hop, el seu gos, arriben a la plaça d’un poble. Duen un carretó carregat de farcells i andròmines. Avui com sempre, faran el seu espectacle de titelles”.

500 XARXA

TRES POLONESES EXPOSEN A SANT FELIU
El proper divendres, 6 de febrer, a les 19:00 h. a LA Capella de l’Antic Hospital de Sant Feliu es presenta una exposició de tres artistes poloneses: Adrianna Maria Borucka, Emilia Lenkiewicz i Olga Salamon: “Decimonònic és quelcom antiquat o passat de moda. La imatge del cos humà és un dels temes més antics utilitzats en la història de l’art. Al llarg del temps la tècnica i les eines han evolucionat desembocant en nous models, de tota manera és possible que en el fons s’estigui utilitzant el mateix arquetip.
La pregunta que ens fem és si hem estat capaces d’evolucionar l’enfocament dels temes en 10.000 anys de civilització. En el fons el culte al cos d’avui en dia, no es tan diferent a l’admiració expressada pels cavernícoles del paleolític o a la imatge de la Venus de Willendorf. El treball de les artistes poloneses és el fruit de l’eterna fascinació per quelcom que ens és molt proper: el cos.

DECIMONONICO

 

LPG, SUPERVIVENTS DEL METAL A RSF
Aquest dimarts entrevistàvem a RSF al grup Los Guardianes del Pont (LGP) grup format per Joan Cardoner –fundador de Terratrèmol- i dos ex-Sangtraït com Quim Mandado i Martín Rodríguez tres amics que han compartit grups i que es varen unir per tornar a la carretera amb el rock dur que els ha acompanyat durant tota la seva trajectòria.
El motiu de la seva estada a la nostra zona ve donada per la promoció del concert que oferiran en el marc de la Festa del Rock del Baix Empordà a la Sala Alternativa de La Bisbal d’Empordà el proper dissabte, 7 de febrer a les 22:30 on hi actuaran com a teloners la formació Mal Asunto. El preu de l’entrada és de 10 euros a taquilla.

SANGTRAIT


AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 7 de febrer
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00h AD Guíxols B- La Batlloria
18,00h Futbol empreses Bar Morera- Lloret

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.
F. Sant Feliu
10,00 h. Prebenjamí A – Monells
10,00h Benjamí B- Sta. Eugènia.
11,00h Aleví D- Pals
11,00 h. Prebenjamí C – Pals
12,00h Cadet A- Lloret
16,00h Juvenil A- Esplai
18,00h Vilartagues -Cal Aguido

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Infantil Masculí – Farners
17,00h Senior Masculí- Onyar
19,00h Junior M- Hostalric

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
Club Básquet Sant Feliu
Senior Masculí- Onyar
Junior M- Hostalric
C.Guíxols Fs – Joves de Vidreres

Diumenge, 8 de febrer
Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h Benjamí D- Aro
11,00h Aleví C– Unió
12,00h Infantil A- Lloret

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Infantil femení – Hostalric
10,30 h. Cadet Femení – GeiEG
12,00 h. Senior Femení – Lloret

500 EFSF

 

 

El més llegit

I després