I després

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DIMECRES, PLE MUNICIPAL EXTRAORDINARI
L’Ajuntament de Sant Feliu informa que el dimecres, 3 d’agost a les 9 del matí, a petició dels quatre grups de l’oposició (CiU, GdC, MES i CUP), se celebrarà un Ple Municipal Extraordinari amb el següent ordre del dia: “Assumptes d’interès referents a la neteja viària, la recollida selectiva i el nou contracte d’escombraries”. Podeu consultar la següent NOTA DELS GRUPS
El podeu seguir a través de la nostra emissora i per Internet pel nostre web: www.rsf.fm .

500 PLE

 

DISSABTE, SANT FELIU ARRAN DE MAR AMB CANVI D’EMPLAÇAMENT
El concert audiovisual “Sant Feliu Arran de Mar”, que ofereix anualment el cantautor Sé amb el patrocini de l’Àrea de Turisme i Promoció de Ciutat, amb la col·laboració de l’Arxiu municipal d’Historia i de TV Tossa, entre altres, es portarà a terme el proper dissabte, 6 d’agost a les 10 de la nit a la Plaça del monestir, davant de la Porta Ferrada, amb la projecció d’unes 800 imatges, bona part d’elles que van des del Sant Feliu de principis de segle fins els anys 80 així com d’un munt de personatges.
La proximitat de concerts al passeig ha obligat a canviar el lloc habitual, la Plaça del Mercat, pel nou emplaçament a tocar del conjunt monumental de la Pota Ferrada. Accés gratuït.
La fotografia del cartell, obra de Joan Sabater, data de l’any 1926.

500 ARRAN DE MAR_

 

AMAT ÍNTIM, SEGONA EXPOSICIÓ DE JOSEP AMAT A L’ESPAI CENDRÓS
En el marc dels actes que commemoren els 25 anys de la mort del pintor català, Josep Amat, l’alcalde de la ciutat i la directora de l’Espai Cendrós de la Rambla Vidal, 1 de Sant Feliu de Guíxols i el president de la Fundació Josep Amat, conviden a l’acte d’inauguració de l’exposició “Amat íntim” que se celebrarà el proper dissabte, 6 d’agost a les a les 19:30 h.
L’exposició, l’accés de la qual és lliure, romandrà oberta fins el 10 de setembre i es pot visitar de dilluns a diumenge de 18:00 h. a 21:00 h.

500 AMAT

 

LA SENYERA D’EN PATXOT JA PRESIDEIX LA SALA DE PLENS DE L’AJUNTAMENT
Després de ser rebuda amb tots els honors, amb la presencia del president de la Generalitat i de la presidenta del Parlament de Catalunya, en un emotiu acte a la Plaça del Mercat el dia 2 de juliol, i de romandre exposada al pati de l’Ajuntament, la senyera que Rafael Patxot va demanar des de l’exili a Josep Irla, ja es troba en el seu emplaçament definitiu, presidint el Saló de Sessions de l’Ajuntament de Sant Feliu, la col·locació de la qual va coincidir amb la celebració del Ple Municipal Ordinari del mes de juliol.

500 senyera

 

NOTA SOBRE LA MILLORA EN LA GESTIÓ DELS RESIDUS
Tramesa de l’Àrea de Neteja urbana de l’Ajuntament de Sant Feliu sobre accions cíviques per millorar la gestió dels residus:
-Cal treure les escombraries a partir de les 8 de la tarda.
-S’han de dipositar les bosses d’escombraries a dins dels contenidors.
-No es poden dipositar la bosses d’escombraries dins de les papereres.
-Si el contenidor ple, no deixar la bossa d’escombraries a terra, cal intentar anar a un altre contenidor o guardar la bossa a casa fins que el contenidor torni a estar buit.
-S’han de respectar els dies i horaris de recollida de mobles i poda. No treure al carrer aquests residus qualsevol dia .
-En cas de qualsevol dubte es pot trucar al telèfon de l’Àrea de Neteja Urbana, telèfon 972327003.
Gràcies per la vostra col·laboració. Ajudeu-nos a mantenir la Ciutat neta.

500 RESIDUS

 

CANVI DE LLOC DE LES ACTIVITATS DE LA BIBLIOTECA
A causa del canvi d’horari de la Biblioteca que a partir del 2 d’agost serà de matins de 8.00h a 13.00h, les activitats programades a la tarda canviaran de lloc.
Així doncs, tant l’Hora del Conte que farà l’Oriol Garriga com la presentació del llibre d’en Miquel Borrell i Sabater S’Agaró i Sant Pol Les Perles de la Costa Brava, es faran a l’Antic Hospital.La primera
activitat a l’Antic Hospital serà el proper 3 d’agost a les 19.00 h amb el conte La girafa, el pelicà i jo, una obra esbojarrada i espontània que recrea el conte de Roald Dahl.
Per altre banda, el mateix dimecres 3 d’agost però a les 20.00h es farà en el mateix lloc la presentació del llibre d’en Miquel Borrell i Sabater S’Agaró i Sant Pol Les Perles de la Costa Brava que correrà a càrrec de Dr. Eduard Estivill.

500 BIBLIOTECA

 

NOTA DE LES COLLES DE CARNAVAL EN RECORD DE MARIA DELS ÀNGELS SANS
Les colles que participen en el Carnaval a la fresca, en el marc de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols portaran un distintiu en record d’una de les activistes de la festa ganxona que ens va deixar fa uns dies i per la qual es va oficiar la setmana passada un funeral a Olot, lloc de procedència de Maria dels Àngels Sans i Ferrer. Els seus companys de l’Associació de Colles Ganxones han enviat als mitjans la següent NOTA

500 MARRECS

 

ARTICLE SOBRE ELS CONCERTS DE FESTA MAJOR AL DIARI DE GIRONA
Uns veïns de forma anònima i una dels tres regidors de Festes de l’Ajuntament de Sant Feliu, Geòrgia Linares, han estat protagonistes d’un article publicat pel Diari de Girona sobre les queixes d’alguns veïns pels concerts al passeig i, per l’altra banda, la defensa del dret a la celebració dels qui n’estan a favor. Un contrast d’opinions tant tradicional com ho és la propia festa. Podeu llegir l’article clicant en el següent enllaç: http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2016/07/30/concentracio-barraques-concerts-aixeca-queixes/796687.html

500 DVS

 

 

 

El més llegit

I després