I després

8 NOTÍCIES & 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

COMANDO ACTUADLIDAD EMET EL REPORTATGE SOBRE ELS ANLLÓ
Dimecres TV1 va emetre el reportatge que els reporters del programa “Comando actualidad” varen filmar fa uns mesos a Sant Feliu amb diverses intervencions que perfilaven la vida i el tarannà dels germans Anlló, les conseqüències derivades del fet de no fer testament així com el destí de la seva herència intestada un cop subhastades la totalitat de les finques.
El de Sant Feliu és el darrer reportatge (és a partir del minut 46:23) del monogràfic sobre herències a diversos punts de l’Estat i en la captura es pot veure la intervenció del barber del portalet. Podeu recuperar l’espai en el següent link: http://www.rtve.es/alacarta/videos/comando-actualidad/comando-actualidad-cazadores-herencia/3482418

500 COMANDO

 

L’ENTERRAMENT DE LA SARDINA TANCA EL CARNAVAL DE SFG
El Carnaval de Sant Feliu de Guíxols es va tancar el passat dimecres amb l’enterrament de la sardina i la sardinada popular que es va celebrar a les antigues instal·lacions d’Agglotap amb una assistència d’unes 500 persones.
Malgrat que la pluja va fer acte de presència en algun moment i que l’emplaçament era nou, l’assistència fou molt bona i s’arrodonia una més de les activitats d’un Carnaval que es tanca amb bona nota, tot destacant la participació de les 63 colles a la Rua del divendres.

500 SARDINA

 

S’ANUNCIA UN SANT ANTONI PLE DE NOVETATS
La 21a edició de la Festa de Sant Antoni Abat canvia d’organització, de concepte i d’espai de celebració i ho fa carregada de novetats, el dia 28 de febrer (diumenge).
S’anuncia que els Jardins de Juli Garreta seran l’epicentre d’aquesta festa, com a punt central de la ciutat. El recorregut també té variacions, recuperant una nova centralitat i itinerari (passeig dels Guíxols, Ctra Palamós, Indústria, Pl. Empordà, Àngel Guimerà, Sant Ramon, Rambla del Portalet).
La benedició dels animals es farà també als Jardins de Juli Garreta.
Per últim, s’ha previst una espectacular exhibició amb cavalls a càrrec de Santi Serra, a la platja de Sant Feliu de Guíxols, que si el temps acompanya pot ser visualment molt atractiu.

500 SERRA

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE RAFAEL PATXOT A BCN
El passat 9 de febrer a la tarda es va celebrar a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (Barcelona) l’acte de presentació del llibre ‘Rafael Patxot i Jubert, una vida de tramuntana”, de Núria Delétra-Carreras i Patxot, qui n’és la seva néta.
L’acte va incloure la intervenció de Manuel Castellet, antic president de l’Institut d’Estudis Catalans i de la directora de l’Arxiu Municipal de Sant Feliu, Maria Àngels Suquet.
L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, va intervenir també en l’acte, i va ser acompanyat pel regidor de Cultura, Jordi Vilà.

500 IEC

 

MESURES DE PREVENCIÓ D’INCENDIS A PEDRALTA
El passat dijous 4 de febrer van començar els treballs de prevenció d’incendis forestals al sector de Pedralta. En aquesta intervenció, a continuació es fa una franja de protecció a la vora del camí de la Casanova a Sant Benet. Aquestes actuacions s’emmarquen en el “Pla de prevenció d’incendis forestals dels massís de l’Ardenya – Cadiretes”, corresponent al perímetre de protecció prioritària G6.
Són treballs previstos en el pla de prevenció d’incendis del massís de l’Ardenya-Cadiretes. Consisteixen en desbrossament i aclarida d’arbrat allà on calgui. Són especialment sensibles a la zona de l’esplanada del voltant de Pedralta i de l’ermita, i a la zona de Sta Escolàstica, per ser indrets emblemàtics i coneguts, i també al camí de St.Benet.

500 PEDRALTA

 

CURSOS DE FORMACIÓ A GUÍXOLS DESENVOLUPAMENT
El passat dilluns es va iniciar a l’aula de formació del Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols a la primera planta de l’estació d’autobusos, el curs de carretons elevadors. El curs està adreçat a les persones interessades que estiguin inscrites a la Borsa de Treball de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i tindrà una durada de 24 h.
Hi ha tot un seguit de cursos Cursos gratuïts al Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Places limitades. Inscripcions presencialment a les oficines del SOM de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h. Informeu-vos al Facebook de Guíxols Desenvolupament.

500 cursos

 

MARTA TORNER I ENRIQUE MIR S’IMPOSEN EN EL MEMORIAL SAMARANCH
La parella formada per Marta Torner i Enrique Mir (CN Port d’Aro), fou la vencedora en 420 d’un XXVI Trofeu J. A. Samaranch marcat per la meteorologia. Els segons classificats foren Franc Bru i Nil López i els tercers Sígfrid Rovira i Pau Chicharro, tots quatre del Club Nàutic El Balís. En total foren 15 les parelles de regatistes que han participat a la classe 420.
La modalitat d’Europa va aplegar 40 participants, i el CN l’Estartit es va endur el podi sencer amb Miquel Salazar, Sergi Pérez i Oriol Piña en primer, segon i tercer lloc respectivament. En l’apartat femení, la regatista més destacada fou Andrea Doreste (CN Port d’Aro) acabant en quart lloc.

NAUTIC FACE

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 13 de febrer
Camp de Futbol “Josep Suñer”
10,00h. EF Sant Feliu Benjamí C – Calonge
10,00h. EF Sant Feliu Benjamí D – Calonge
16,00h Futbol empreses Bar Moreda – Veterans Hostalric

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,45h. Benjamí A – Sils
10,00h. Aleví B – La Salle
11,00h. Aleví D – Porqueres
11,30 h. Prebenjamí C – Begur
12,30h. Prebenjamí A Palafrugell
16,00h. Juvenil A – Llagostera
18,15h Cadet A- FE Palamós

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
09,00h. Mini Masculí B – Escolapies
09,00h. Premini Masculí – Maristes
10,30h. Mini Femení A – Caldes
10,30h. Mini Masculí A – Llagostera
12,00h. Infantil Femení – l’Escala
17.30h Senior Femení – Vilablareix

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18,00 h. Club Futbol Sala Guíxols A – Vall-llobrega

Diumenge, 14 de febrer
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h. AD Guíxols A – Blanes

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
12,30h. Infantil B – Palamós
17,00h Femení – Banyoles

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
12,00 h. Cadet Masculí A – Blanes

500 camp

El més llegit

I després