I després

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

LA RUA DEL MATI ENTRE LA PLUJA INTERMITENT
Al Carnaval 2016 no hi ha faltat ni la pluja, que va fer acte de presència el matí de diumenge, incidència que no fou obstacle perquè les colles desafiessin al mal temps i decidissin fer el recorregut i prendre’s les inclemències meteorològiques amb bon humor.
Com ha succeït en tots els actes de l’edició, la motivada colla d’Els Trempats, els Carnestoltes 2016 es varen encarregar de donar impuls a la rua diürna.

500 RUAMATI

 

FI DEL CARNAVAL AMB L’ENTERRAMENT DE LA SARDINA
Dimecres 10 de febrer
Enterrament de la sardina a les 20:00 h.
Seguici mortuori des del local de les carrosses fins arribar a la sardinada popular.
Sardinada popular a les 21:00 h.
Sardinada popular al pàrquing de l’antiga Agglotap (carrer Rufo), gentilesa de la Confraria de Pescadors de Sant Feliu de Guíxols. Durant la sardinada hi haurà discomòbil, es farà el comiat del Carnestoltes 2016 i es lliuraran els premis especials a les colles locals.

500 SARDINA

 

CAMPANYA GASTRONÒMICA DEL BACALLÀ & PEIXOPALO
Des del 10 de febrer fins el 20 de març, a Sant Feliu de Guíxols, campanya gastronòmica del Bacallà & Peixopalo.
Els diferents restaurants de la ciutat ofereixen menús gastronòmics basats en aquesta espècie típica tradicional guixolenca, durant tota la campanya.
Els restaurants participants en la campanya són: Bahia, Barcarola Hotel- Restaurant Les Dunes, Butron Berria, Ca l’Isern, Can Noguera, Can Pope, Can Salvi, Can Toni Covas, Cas Romagué-Casa Irla, Casa Buxó, Casa Elisa, Catalunya, Cau del Pescador, Chic Hostal, El Tinglado, La Carbonera, La Cava, La Clova, La Gaviota Bar Taverna, La Marquesina, La Pansa, La Proa, La Taverna de l’Àngel, L’Infern, Marabú, Nit i Dia, Nou Casino La Constància, Rambla Tapas, Sa Marinada, Sant Pol Hotel Restaurant, Taverna del Mercat, Vidrà Restaurant Club Nàutic, Voramar, Vualà. MENÚS PEIXO PALO 2016

500 BACALLÀ

 

COMANDO ACTUALIDAD PASSA AL 10 DE FEBRER L’ESPAI SOBRE ELS ANLLÓ
Si no torna a haver-hi canvis de darrera hora, serà el proper dimecres 10 de febrer quan TV1 inclogui una peça d’uns nou minuts dedicada als germans Anlló enregistrada a Sant Feliu fa unes setmanes.
Aquest programa realitzat per reporters a peu de carrer, té importants audiències que poden arribar als 3 milions d’espectadors i a l’Ajuntament de Sant Feliu li interessa que s’emeti per tal que possibles inversors puguin interessar-se per l’hotel Panorama que, segons la Generalitat, se subhastarà dins d’aquest primer trimestre de 2016.

500 PANORAMA

 

CONDICIONS PER A LA PARTICIPACIÓ AL MERCAT DEL BRUNYOL
A partir del dilluns dia 15 de febrer, s’obre el termini per sol·licitar participació al Mercat del Brunyol 2016. Els artesans/es interessats poden entregar les seves sol·licituds per correu postal o presencialment fins al 4 març.
Les condicions i documents que s’han d’omplir es poden descarregar als enllaços de sota, també en aquest web a la secció tràmits, o es poden consultar al taulell d’anuncis de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
En el següent enllaç amb la pàgina web de l’Ajuntament hi trobareu les bases, la instància i la declaració responsable: http://guixols.cat/noticies/365-notes-de-turisme-i-promoci/7007-condicions-per-atorgar-llicencia-de-participacio-al-mercat-del-brunyol-2016.html

500 BRUNYOL

 

EXPO D’ELS TREMPATS AL PATI DE L’AJUNTAMENT
El Carnaval arriba a la seva fi però encara hi ha temps per contemplar de l’exposició sobre els deu anys de la Colla Els Trempats que han estat sensacionals en la seva missió d’animar el Carnaval amb els seus Set Pecats Capitals de Carnestoltes.
En el pati de l’Ajuntament hi podem trobar un recull dels deu anys d’aquesta jove colla carnavalesca, i s’exposen en panells la foto de grup i la carrossa participant, i a través de maniquins amb roba original utilitzada per la colla: 2007, “Bandolers”; 2008, “Inca”; 2009, “Troia”; 2010, “Brasil”; 2011, “Tailàndia”; 2012, “Pirates”; 2013, “Escacs”; 2014, “Els elements”; 2015, “El Hobbitt”.

500 TREMPATS

 

MICROESPAI DE CREU ROJA A RÀDIO SANT FELIU
Cada dissabte al matí el President de l’Assemblea de Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro participa en un microespai de tres minuts amb què compta l’entitat per exposar les seves activitats solidàries. Aquesta setmana el tema tractat ha estat el dels Premis Literaris Gent Gran que es varen convocar el passat mes de gener , a través dels quals la gent gran recupera els seus records i vivències que acaben esdevenint relats emocionants del seu passat: NOTA CREU ROJA

600 CREU ROJA

 

RÈCORD DE PARTICIPACIÓ A LA TRAVESSIA NO A LA FRED
Enguany s’ha registrat la participació més alta de la Travessia No a la Fred que va tenir lloc aquest diumenge 31 de gener, a la Platja de Sant Feliu de Guíxols, amb un total de 119 inscrits i 116 finishers.
El tret de sortida es donava a les 11:00h del matí. La prova consistia a completar un dels 2 recorreguts possibles. El recorregut curt, de 1.900 m donant la volta al Freu, o el recorregut llarg, de 2.600 m donant la volta a S’Adolix. Tot nedant amb l’aigua de mar a uns fresquets 14 ºC aproximadament, com correspon a l’època de l’any en què ens trobem.
Tots els inscrits van ser obsequiats amb una gorra de llana amb l’inscripció No a la Fred. En acabar la travessia es va servir xocolata calenta amb pastes.

500 XALOC

 

 

 

 

 

El més llegit

I després