8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

ALERTA PEL TEMPORAL DE LLEVANT
L’Ajuntament de Sant Feliu informa que davant la previsió de tempestes, de la tarda de dilluns i de la llevantada que s’anuncia per les properes hores i dimarts, es demana als ciutadans que tinguin precaució a l’hora de circular en vehicles, també anar pels carrers a peu o bé acostar-se als espigons pel perill d’onades.
En cas de necessitat podeu trucar al telèfon d’emergències número 112 o bé a la Policia Local  972 32 42 11 (no truqueu per telèfon mòbil al 092 perquè surt  la Policia Local de Girona) Recordeu: al 112 o bé al 972 32 42 11.

500 temporal

 

COMISSIÓ URBANÍSTICA DEL PLA DE BARRIS
Aquest dimarts 3 de novembre a 2/4 de 21h del vespre a l’edifici dels safareigs, situat davant de la Plaça del Puig, tindrà lloc la comissió urbanística i social del Pla de Barris.
L’ordre del dia serà:
1. Benvinguda i presentacions.
2. Situació tècnic/a del Pla de Barris.
3. Informació obres del c/ St. Martirià.
4. Estat de les subvencions.
5. Qüestions de les associacions de veïns/es.
6. Precs i preguntes.
7. Cloenda.

500 SAFAREIGS

“CONEIX-TE, CONEIX-NOS”, PROJECTE D’INTERCANVI LINGÜÍSTIC EN PARELLES
El divendres, 30 d’octubre es va portar a terme, al 3r pis del Centre Cívic de Vilartagues, la presentació de “Coneix-te, coneix-nos”, un projecte d’intercanvi lingüístic en parelles de diversa nacionalitat per a persones que vulguin practicar un idioma estranger amb parlants nadius. Cal comprometre’s a fer un mínim de 10 sessions, a ser respectuosos entre usuaris i a assistir a les reunions periòdiques que es proposen per atendre nous interessats o a donar idees per millorar els intercanvis. La coordinació es fa des de l’Escola d’Adults de Sant Feliu de Guíxols i l’OFICAT de l’Ajuntament. Més informació al correu: coneixte@guixols.cat

intercanvi_linguistic2

 

EXCURSIÓ A LA MOLA AMB EL CENTRE EXCURSIONISTA MONTCLAR
El Centre excursionista Montclar ha organitzat per el proper diumenge 8 de novembre, una excursió a La Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.
Lloc de sortida: Estació d’autobusos de Sant Feliu de Guíxols.
Hora de sortida: 8h del matí. Cal portar: esmorzar, dinar i aigua; roba i calçat adequats. Transport: amb autocar. Preu: 20€. Cal confirmar assistència abans del dijous 5 de noviembre.
Ingrés al número de compte 2100 8104 22 2300030255
Des del Centre també poden gestionar una assegurança temporal per a les persones que no en tinguin, preu 5€. El centre no es fa responsable dels accidents que pugui patir una persona que assisteixi a la sortida sense assegurança.
Per més informació podeu trucar al telèfon 661253273 o bé envieu un correu a c.e.montclar@gmail.com

500 MOL


CAMINADA PER LA POBRESA ENERGÈTICA DE CREU ROJA

Dissabte 7 de novembre Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro organitza la tercera caminada, una passejada solidària anomenada “Caminem per la pobresa energètica”, que sortirà a les 9h del matí de la confluència de la Rambla Passeig del Mar. Per formalitzar la vostra participació anticipada adreceu-vos a la seu de Creu Roja, a la Carretera de Palamós sense número. Telèfon 972822200, o bé el mateix dia a la sortida al passeig del Mar.
Donació 5€ per persona o bé 3€ nens menors de 10 anys.

caminada_creu_roja2

 

DIUMENGE ESPECTACLE DE LA XARXA AL NARCÍS MASFERRER
Diumenge, 8 de novembre a les 12 h. al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, la fundació Xarxa de l’Espectacle Infantil i Juvenil presenta l’espectacle per a tots els públics: Torna Robin Hood, de la compañía Nu.
Un espectacle d’aventures sobre la necessitat de creure en els herois: Torna Robin Hood. O això és el que esperen els dos personatges protagonistes de l’obra. Un espectacle que vol aprofundir en la necessitat que tenim d’herois i en l’esperança que representen. Robin Hood és la figura per excel•lència de l’heroi romàntic que busca equilibrar la balança de les injustícies.

Xarxa_Robin_Hood2


EXPOSICIÓ DE MICHELINE SAMAEY A LA CASA IRLA
Del 7 de novembre al 7 de gener a La Casa Irla “Human Nature”, l’exposició de pintura de l’artista Micheline Samaey .
Arrelada a la nostra comarca des de fa 22 anys, Micheline Samaey interpreta en clau expressionista la figura humana i la naturalesa, en una simbiosi que vessa llum i color,
proporcionant a l’espectador noves i agradables sensacions.
Vernissatge aquest dissabte 7 de novembre,19 h.
Més informació trucant a la Casa Irla al tel. 972.11.74.39 o al correu casa@irla.cat

500 SAMAEY


BURRUEZO PRESENTA “LA BANDA SONORA MALDITA”
El músic instal·lat a Sant Feliu, Pedro Burruezo & Claustrofóbica Camerata estrenaran en directe “La banda sonora maldita” el proper divendres 6 de novembre a l’auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona a les 8 del vespre amb una entrada simbòlica al preu de 3 euros.
Es tracta d’una música que Burruezo va compondre per a la banda sonora d’una pel·lícula anomenada “Història de la meva mort “ d’Albert Serra, que el director català al final no va utilitzar però els drets de la qual ha cedit a l’autor per presentar-la.
Adjuntem l’article que Xavier Castillón ha escrit al diari El Punt Avui i que podeu consultar en el següent ARXIU

500 BURRUEZO

 

 

 

 

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació