I després

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ALERTA PEL TEMPORAL DE LLEVANT
L’Ajuntament de Sant Feliu informa que davant la previsió de tempestes, de la tarda de dilluns i de la llevantada que s’anuncia per les properes hores i dimarts, es demana als ciutadans que tinguin precaució a l’hora de circular en vehicles, també anar pels carrers a peu o bé acostar-se als espigons pel perill d’onades.
En cas de necessitat podeu trucar al telèfon d’emergències número 112 o bé a la Policia Local 972 32 42 11 (no truqueu per telèfon mòbil al 092 perquè surt la Policia Local de Girona) Recordeu: al 112 o bé al 972 32 42 11.

500 temporal

 

COMISSIÓ URBANÍSTICA DEL PLA DE BARRIS
Aquest dimarts 3 de novembre a 2/4 de 21h del vespre a l’edifici dels safareigs, situat davant de la Plaça del Puig, tindrà lloc la comissió urbanística i social del Pla de Barris.
L’ordre del dia serà:
1. Benvinguda i presentacions.
2. Situació tècnic/a del Pla de Barris.
3. Informació obres del c/ St. Martirià.
4. Estat de les subvencions.
5. Qüestions de les associacions de veïns/es.
6. Precs i preguntes.
7. Cloenda.

500 SAFAREIGS

“CONEIX-TE, CONEIX-NOS”, PROJECTE D’INTERCANVI LINGÜÍSTIC EN PARELLES
El divendres, 30 d’octubre es va portar a terme, al 3r pis del Centre Cívic de Vilartagues, la presentació de “Coneix-te, coneix-nos”, un projecte d’intercanvi lingüístic en parelles de diversa nacionalitat per a persones que vulguin practicar un idioma estranger amb parlants nadius. Cal comprometre’s a fer un mínim de 10 sessions, a ser respectuosos entre usuaris i a assistir a les reunions periòdiques que es proposen per atendre nous interessats o a donar idees per millorar els intercanvis. La coordinació es fa des de l’Escola d’Adults de Sant Feliu de Guíxols i l’OFICAT de l’Ajuntament. Més informació al correu: coneixte@guixols.cat

intercanvi_linguistic2

 

EXCURSIÓ A LA MOLA AMB EL CENTRE EXCURSIONISTA MONTCLAR
El Centre excursionista Montclar ha organitzat per el proper diumenge 8 de novembre, una excursió a La Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.
Lloc de sortida: Estació d’autobusos de Sant Feliu de Guíxols.
Hora de sortida: 8h del matí. Cal portar: esmorzar, dinar i aigua; roba i calçat adequats. Transport: amb autocar. Preu: 20€. Cal confirmar assistència abans del dijous 5 de noviembre.
Ingrés al número de compte 2100 8104 22 2300030255
Des del Centre també poden gestionar una assegurança temporal per a les persones que no en tinguin, preu 5€. El centre no es fa responsable dels accidents que pugui patir una persona que assisteixi a la sortida sense assegurança.
Per més informació podeu trucar al telèfon 661253273 o bé envieu un correu a c.e.montclar@gmail.com

500 MOL


CAMINADA PER LA POBRESA ENERGÈTICA DE CREU ROJA

Dissabte 7 de novembre Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro organitza la tercera caminada, una passejada solidària anomenada “Caminem per la pobresa energètica”, que sortirà a les 9h del matí de la confluència de la Rambla Passeig del Mar. Per formalitzar la vostra participació anticipada adreceu-vos a la seu de Creu Roja, a la Carretera de Palamós sense número. Telèfon 972822200, o bé el mateix dia a la sortida al passeig del Mar.
Donació 5€ per persona o bé 3€ nens menors de 10 anys.

caminada_creu_roja2

 

DIUMENGE ESPECTACLE DE LA XARXA AL NARCÍS MASFERRER
Diumenge, 8 de novembre a les 12 h. al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, la fundació Xarxa de l’Espectacle Infantil i Juvenil presenta l’espectacle per a tots els públics: Torna Robin Hood, de la compañía Nu.
Un espectacle d’aventures sobre la necessitat de creure en els herois: Torna Robin Hood. O això és el que esperen els dos personatges protagonistes de l’obra. Un espectacle que vol aprofundir en la necessitat que tenim d’herois i en l’esperança que representen. Robin Hood és la figura per excel•lència de l’heroi romàntic que busca equilibrar la balança de les injustícies.

Xarxa_Robin_Hood2


EXPOSICIÓ DE MICHELINE SAMAEY A LA CASA IRLA
Del 7 de novembre al 7 de gener a La Casa Irla “Human Nature”, l’exposició de pintura de l’artista Micheline Samaey .
Arrelada a la nostra comarca des de fa 22 anys, Micheline Samaey interpreta en clau expressionista la figura humana i la naturalesa, en una simbiosi que vessa llum i color,
proporcionant a l’espectador noves i agradables sensacions.
Vernissatge aquest dissabte 7 de novembre,19 h.
Més informació trucant a la Casa Irla al tel. 972.11.74.39 o al correu casa@irla.cat

500 SAMAEY


BURRUEZO PRESENTA “LA BANDA SONORA MALDITA”
El músic instal·lat a Sant Feliu, Pedro Burruezo & Claustrofóbica Camerata estrenaran en directe “La banda sonora maldita” el proper divendres 6 de novembre a l’auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona a les 8 del vespre amb una entrada simbòlica al preu de 3 euros.
Es tracta d’una música que Burruezo va compondre per a la banda sonora d’una pel·lícula anomenada “Història de la meva mort “ d’Albert Serra, que el director català al final no va utilitzar però els drets de la qual ha cedit a l’autor per presentar-la.
Adjuntem l’article que Xavier Castillón ha escrit al diari El Punt Avui i que podeu consultar en el següent ARXIU

500 BURRUEZO

 

 

 

 

 

El més llegit

I després