I després

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

REPINTAT DE LA ZONA BLAVA
l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que durant aquesta setmana, del 25 al 30 de maig, es portaran a terme les tasques de repintat de la zona blava tant al centre de la ciutat com a l’àmbit de Sant Pol. Aquest treballs provocaran que no es pugui estacionar durant uns dies en aquests espais i s’aconsella fer úes dels aparcaments més perifèrics com ara els de la zona de La Corxera o bé el de les antigues pistes de tennis. Recordem que les zones exemptes de pagament durant la temporada d’hivern, com ara arran de la barana de mar o els Jardins juli Garreta, tornaran a activar-se a partir del 15 de juny.

500 ZONA BLAVA

 

PROJECCIÓ SOBRE LES CASES DE SANT POL
Aquest divendres 29 de maig a les 10.00h. organitzat pel Pla de Barris, tindrà lloc a la Biblioteca la projecció de fotos antigues de les cases noucentistes de Sant Pol, juntament amb l’explicació històrica de la zona.
Durant la temporada passada ja es va fer la visita in situ amb Josep Amat i aquesta temporada s’ha decidit completar la història amb la projecció de fotos antigues.
Si hi esteu interessats, poseu-vos en contacte amb l’ Oficina de Pla de Barris, trucant al 972327019 o enviant correu a pladebarris@guixols.cat.

500 SANTPOL

 

2 ACTIVITATS SOLIDÀRIES DE “NO ETS DE SANT FELIU SI NO…”
Ball solidari a Las Vegas:
Dissabte 30 de Maig, “No ets de Sant Feliu si no…” organitza a la sala Las Vegas, la Festa en Blanc i Negre. Es tracta de divertirse i de ballar per una bona causa i si assisteix vestit de blanc i negre s’assegura un regal. Es tracta d’un kit de la perfumeria Vall, fins a esgotar existències.
La festa començarà a les 22:00 h., el preu és de 5€ (amb consumició inclosa). També se sortejarà una panera i la recaptació es destina a l’Associació Catalana d’Afectats Fibromiàlgia i Fundació Esclerosi Múltiple.
Caminada solidària: Anteriorment, el passat dissabte 23 de maig es va organitzar una caminada solidària per conèixer diversos racons de l’Ardenya, tot descobrint nous indrets, berenant i participant en un sorteig d’un menú a Can Segura entre els participants.
Pel preu de 5 €, destinats a les mateixes associacions s’incloïa el berenar i la participació a la rifa.

500 nedsfsn

 

ÈXIT DE CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER
El passat diumenge, malgrat el temor de la coincidència amb la data de les eleccions i de l’Aplec de la Sardana, l’Associació Catalunya Contra el Càncer de Sant Feliu de Guíxols va gaudir d’una destacada assistència de públic en el festival que va programar en el Teatre-Auditori Municipal, en l’escenari del qual es varen realitzar desfilades de moda infantil a càrrec de Trapelles by Carmen Rornán, moda infantil i juvenil i de Boutique Menta. Josep Andújar “Se” i Edgar Sanz, varen oferir un seguit de cançons pròpies, a més de l’actuació de Júlia Pascual, acompanyada per l’Ada i l’Enric.
Tot seguit es va gaudir de diverses peces a càrrec de la Coral Santa Cecília de Santa Cristina d’Aro, el Coro Rociero: “Añoranza del Sur” i el grup de ball “Romance Andaluz”.
L’espectacle, que fou conduit per M. Victoria Ortega i Josep Costa va comptar amb el sorteig de diversos obsequis i es va agrair la col.laboració de quadres d’Aurora Palet i Montserrat Cerdà – Estètica I perruqueria La Coquette – Perruqueria i Estètica Ydàlia – RG – Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols així com de totes les persones que hi varen assistir.

500 CANCER

 

PARTICIPAT 28è APLEC DE LA SARDANA DE SFG
El passat diumenge els Jardins Juli Garreta es varen vestir de festa per celebrar el 28è Aplec de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols, tant al matí com a la tarda, on hi varen participar les cobles Ciutat de Girona, Rossinyolets Sant Jordi i Ciutat de Barcelona Sardanes de tota mena interpretades per les tres cobles de forma individual i també col.lectiva, varen fer les delícies de sardanistes arribats de tot Catalunya.
Es varen realitzar votacions pels assistents, sorteigs de tortells gentilesa de diverses pastisseries de la ciutat així com altres obsequis.

500 aplec

 

COMARKET A PUNT D’OBRIR L’ESTABLIMENT A SFG
L’empresa de distribució de productes per l’alimentació HD Covalco, amb més de 70 anys d’experiència, té els seus inicis en un petit establiment d’ultramarins de Granollers. En l’actualitat, Covalco, disposa de més d’un miler de botigues d’alimentació repartides per tot l’estat i que actuen sota les ensenyes Coaliment Compra Saludable, Tradys, Super Sur i Don Market,
El primer Comarket a Catalunya obrirà a Sant Feliu de Guíxols. Localitzat a la carretera de Palamós, nº 117 (antic Mercadona), té una sala de vendes de gairebé 1.900m2. Amb seccions de lliure servei de carn, xarcuteria, fruita, verdura i una fleca amb pa acabat de fer, dóna feina a 14 professionals. Els consumidors hi trobaran més de 3.000 referències de productes. També ofereix als seus clients 85 places d’aparcament cobert i 12 places exteriors. Comarket obrirà les seves portes aquest dijous, 28 de maig.

500 COMARKET

 

VISITA TEATRALITZADA “UN DIA A LA VIDA D’UN MONESTIR”
Aquest dissabte, 30 de març a les 12 del migdia, us podeu endinsar en el dia a dia dels monjos benedictins, us podeu emprovar el hàbits i entrar com a monjos novells en un monestir.
Podeu fer-ho possible de la mà de Jofre de Foixà, monjo del Monestir, músic i trobador, que torna del passat per introduir als assistents en els horaris, treballs i espais de l’històric monestir de Sant Feliu de Guíxols. Una activitat adreçada a tots els públics.
Preu: 3€ per persona (menors de 8 anys gratuït), places limitades, cal inscripció prèvia, que cal realitzar a l’Oficina de Turisme i recepció del Museu, al Tel. 972821575 o per correu electrònic a museuhistoria@guixols.cat

500 monjos

 

CONCERTS A LA GOLETA
● Divendres 29 de Maig – 23:00h – Entrada gratuïta – Concert en acústic de ROCK ME BLUES (Blues, Jazz & Rock / Bescanó) i TWO NOTES (Acústic Covers / La Bisbal d’Empordà)
● Dissabte 30 de Maig – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de Rock Ganxó amb BODY VISHNU + SLAUGHTER

500 GOLETA

 

 

 

El més llegit

I després