Aquest divendres, 8 de juliol, el Comarket-Sant Feliu de Guíxols celebrarà el dia sense IVA. El centre, amb més de 5.000 referències als millors preus, aplicarà el descompte en les gammes d’articles: producte fresc, alimentació, begudes, drogueria i basar.

L’estalvi s’aplicarà al passar per caixa en el mateix moment de la compra, i només quedaran excloses de la promoció les cerveses i les begudes d’alta graduació.

Comarket-Sant Feliu de Guíxols va obrir les seves portes en aquesta localitat fa poc més d’un any, i dirigeix la seva oferta tant a professionals com a particulars, amb la particularitat d’oferir preus de majorista per a tots els públics.
A banda d’una amplíssima gamma de referències, Comarket també afegeix un gran assortiment de producte internacional dirigit al segment turisme.

El centre, situat a la Carretera de Palamós, 117, ofereix un ampli aparcament cobert i també places exteriors per facilitar les compres a tots els seus clients. Està obert tots els dies de la setmana de 8.30 h a 21 h, i també obre els diumenges al matí, de 8.30 a 14 h.