I després

5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

AQUEST DISSABTE 5ena TIMBALADA GANXONA
Aquest dissabte 5ena Timbalada Ganxona als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols. Amb les següents activitats:
A les 17 hores cercavila, sortida de la plaça del mercat
22 hores espectacle de percussió
A les 22:30 música en viu amb el grup Cayena
A les 24 hores discomòbil amb Nou So.
Organitzat per Percussió Ganxona i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

500 percussio-ganxona

NOTA DE GUÍXOLS DES DEL CARRER SOBRE MOCIONS APROVADES EN EL PLE
El grup municipal de Guíxols des del carrer-Entesa ha fet pública una nota de premsa en la qual fa referènci, especialment, en dues mocions aprovades en el darrer Ple que feien referència als incompliments en el Club de Mar i a la possibilitat que l’Ajuntament treballi amb la banca ètica: NOTA GDC

500 CLUB

EXCURSIÓ DEL CE MONTCLAR LA TAGA

El passat 25 de juny la secció d’Excursionisme Obert del C.E.Montclar va organitzar una nova excursió tot pujant la mítica muntanya del Taga.
Aquesta muntanya del Ripollès, de 2.040 m. d’alçada, destaca per les extraordinàries vistes de les que es pot gaudir, tant en el recorregut de l’ascensió com des del cim, on es pot observar del Canigó fins al Pedraforca.
Els 13 expedicionaris ganxons varen viatjar fins a Pardines des d’on varen iniciar l’ascensió.
El 29 de juliol es pot participar a la propera sortida. Es tracta d’una de les clàssiques del Montclar com és La Nocturna.

500 MONTCLAR

CAMPIONAT PROVINCIAL DE KARATE CELEBRAT A SANT FELIU
El passat dissabte es va celebrar a Sant Feliu Campionat Provincial de Karate on hi van participar clubs de tota la demarcació amb un total de 80 participants de diferents categories, des de benjamins de 4 i 5 anys fins sèniors.
L’Escola de Karate Dojo Sant Feliu hi va participar amb més de 20 karatekes que van realitzar molt bones kates (demostració tècnica) i combats obtenint molt bons resultats. Els responsables de l’esdeveniment a través d’una nota han agraït a l’Ajuntament de la ciutat i als pares i familiars la seva col·laboració.

500 KARATE

300 NOVES PLACES D’APARCAMENT
Sant Feliu de Guíxols amplia aquest estiu els llocs d’aparcament disponibles amb l’obertura de l’espai de Can Rosselló (Ileco) amb unes 300 places.
L’aparcament, a tocar del final de la Ronda de Ponent, permet als usuaris estacionar de forma gratuïta els vehicles, i a més, la porta d’accés a peu dóna directament al carrer Mascanada, molt aprop de la zona centre-comercial i platja.
La superfície d’aquest aparcament se situa vora els 9.400 metres quadrats. Es tracta d’un lloguer -de moment per sis mesos- que permetrà ampliar de forma significativa l’oferta d’aparcament a l’estiu.
Aquesta superfície és la més gran de què disposa Sant Feliu de Guíxols en una sola unitat. És previst que entri en funcionament el proper 8 de juliol, quan estiguin acabats tots els detalls de condicionament, que porta a terme l’empresa Mirfer. A aquests nous aparcaments s’afegeixen els també nous que s’han acabat d’obrir recentment a l’antiga pista de Tennis de l’Hotel Caleta Park. En aquest segon cas, a Sant Pol, s’ha adequat un nou aparcament al carrer de Pere Màrtir.
S’obtenen 27 places, i aquest nou equipament ja quedarà a disposició dels usuaris durant tot l’any.
Aquesta pista de tennis estava en desús des de fa força anys, i ara amb un acord amb la propietat, es fomenta l’ús d’aparcament.
PLACES APARCAMENT

El més llegit

I després