I després

7 NOTÍCIES, 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

AQUEST DIVENDRES ARRENCA LA CANÇO DE TAVERNA
Aquest divendres 4 de juliol a les 10 de la nit el cantautor Josep Andújar ‘Sé’ obre la temporada de concerts de la XX Mostra de Cançó de Taverna a El Salvament, un dels espais on música i el paisatge s’uneixen per recordar el tarannà dels pescadors en aquell àmbit i la seva estada a les velles tavernes. El cantautor, que en pocs dies publica nou disc, centrarà el seu repertori en continguts locals i el tram clàssic de cançons participatives. L’accés és gratuït.
L’àrea de Turisme de Sant Feliu organitza aquesta mostra que celebra el seu vintè aniversari i que enguany estrena, més dels escenaris habituals (far, platja, mercat, rambla, passeig…) nous àmbits com és un concert a la Plaça dels Drets Humans i la gran cantada que s’oferirà, amb entrada gratuïta, al recinte Espai Port, o se celebren els concerts del Festival de la Porta Ferrada.

SE500

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE ROSA M. MASSEGOSA
Aquest dissabte, 5 de juliol, a les 19:00 h. es presentarà a la Biblioteca Ocatvi Viadee el llibre “Feminaw, contes i reflexions” que va deixar escrits Rosa Maria Massegosa Perxés i que la família va recuperar i editar amb motiu de la diada de Sant Jordi.
L’acte, obert a tothom, serà presentat per la seva germana, Maria Teresa Massegosa i comptarà amb les intervencions de Pere Saló i Manera, professor de la Universitat de Girona, Assum Guardiola i Pujol, i Glòria Granell Nogué, amigues de la Rosa i editores del llibre.
En el llibre de Rosa Maria Massegosa Perxés (1974-2006), recull 14 narracions que va deixar escrites a més d’abundant material que fa referència a l’amor, la mort i la vida.

ROSA

EXPOSICIÓ DE JOCELYNE MARMOTTAN A CASA IRLA
Aquest dissabte, 5 de juliol, a les 19 hores, s’inaugura a la Casa Irla l’exposició “Realitat alterada” de Jocelyne Marmottan, una mostra de treballs que es podrà contemplar fins el 24 d’agost. Escriu Maria vinós que “La sèrie Realitat Alterada captiva sencera aquesta sensació de desconcert davant un contrast que juga amb la percepció de formes múltiples. Les pintures es desdoblen sense esgotar-se en una obra que escomet el tema a través d’una varietat de tècniques que inclouen pintura a l’oli, acrílica, aquarel·la, monotípia, fotografia i les seves trobades experimentals, imatges alterades digitalment, impreses en tela, en paper amate i voltes a pintar.
La versatilitat amb què traspassa els límits d’una o altra tècnica és ostentació d’un impuls original potenciat que flueix lliurement en el seu treball creatiu”. Web:https://sites.google.com/site/cas

JOCELIN 500

ELS CLUBS INFANTILS A PUNT PER DISSABTE
El passat dimarts els operaris de la brigada estaven ultimant la instal.lació de tendals dels Clubs Infantils de les platges del davant i la de Sant Pol. Tammateix es canvia la casseta d’informació de Sant Pol. Aquests dos elements d’estiu varen generar crítiques de Tots per Sant Feliu en la informació que publicàvem fa uns dies en la qual TSF denunciava que per a l’equip de govern l’estiu no havia començat (http://www.rsf.fm/2014/tsf-acusa-al-govern-de-deixadesa.html ). Al dia següent l’alcalde replicava que aquests comentaris no tenien fonament atès que l’any passat era el primer que s’instal·laven els Clubs Infantils i es va fer a principis de juliol i que les guinguetes d’informació s’obrien a finals de juny.

GUARDERIA 500

ES VA CELEBRAR EL BRUNO BOY FESTIVAL A TZVR
No va acompanyar el temps però això no va ser obstacle perquè els col·legues de Bruno Plana dediquessin una jornada festiva en la seva memòria en el memorial que van anomenar Bruno Boy Festival durant 12 hores.
Diverses activitats varen conformar la trobada en la qual el grup No More Lies, fou la banda sonora d’un recull d’imatges d’en Bruno Plana que es projectaven en una pantalla gran. També va haver-hi el moment de fer una foto de família que demostra l’estima dels seus companys que estan intentant superar la seva sobtada absència.

BRUNOBOY

ESCOLA DE FUTBOL S.F I CLUB BÀSQUET GUIXOLS
Les dues entitats que acullen a centenars de joves en els respectius clubs modèlics han tancat les seves respectives temporades amb diverses celebracions i també ascensos. El més important però, és la tasca de formació dels joves guixolencs tant com a esportistes com en els valors que porta implícit l’esport en les relacions entre joves i el treball en equip. A dalt els integrants del C.B Guíxols a la terrassa de l’Ajuntament després de la recepció de les autoritats i a la foto inferior un moment del sopar dels integrans de l’Escola de Futbol Sant Feliu.

BASQUET

ESCOLA500

EXPO D’AIDITA MENDEZ RAMIS A LA CAMBRA DE COMERÇ
Fins el 13 de juliol a la sala d’exposicions de la Cambra de Comerç de Sant Feliu, la pintora guixolenca Aidita Mendez Ramis, mostra una cinquantena d’obres i dibuixos de la seva col·lecció.
La pintora, que des de la seva adolescència ha viscut fora de la Ciutat però on va retornant periòdicament, ja ha fet diverses exposicions i en aquesta, ens aporta entre altres, paisatges d’estanys, retrats i algun quadre de Sant Feliu, com per exemple un de la Cala Jonca.
Aidita va aprendre dibuix al Cor de Maria i perfeccionament i pintura a l’escola de Donya Tula, com altres grans mestres de la pintura ganxona com ara Ponsjoan, Torrent Buch, Albertí o Ruscalleda, amb qui tenia una gran amistat.
Espera poder saludar als amics i a tots aquells que volgueu descobrir els seus treballs, al temps que convida al vernissatge que celebrarà aquest dissabte a partir de les 18:30 h.

AIDITA

El més llegit

I després