I després

8 NOTÍCIES, 7 IMATGES DE SFG

Compartiu aquesta història

OFERTES TREBALL
Ofertes de treball del El Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols:
-Empresa de Sant Feliu de Guíxols cerca organitzadora d’events. Feina de maig a principis d’octubre
-Empresa de Sant Feliu de Guíxols cerca cuiner/a per catering. Feina de maig a principis d’octubre.
-Empresa de Sant Feliu de Guíxols cerca ajudant de lampista. Feina de maig a setembre
Persones interessades adreceu-vos a c/ dels Enamorats, 65-99 (1er pis Estació d’autobús Sarfa), Servei d’Ocupació Municipal, o truqueu al núm. de telèfon 972327033.

RECEPCIÓ ALS INTEGRANS DEL PROJECTE ROSSINYOL
El 22 de novembre de 2013 es va fer la presentació del Projecte Rossinyol, un curs que s’ha tancat amb una nova recepció de les autoritats locals per celebrar iniciatives com aquesta conjuntament amb els alumnes i representants de la Universitat de Girona.
Aquest és un projecte de mentoria per afavorir la inclusió i integració de l’alumnat estranger, dirigit a nois i noies en risc d’exclusió social, d’origen estranger, amb dificultats per comunicar-se en català (però amb un coneixement mínim de la llengua per poder-se comunicar amb el mentor/a), procedents de famílies amb dificultats econòmiques i amb absència de referents universitaris en l’entorn familiar. Consisteix en una mena d’acolliment fora de l’escola i fora de l’horari escolar on un universitari o ex-universitari li fa de “germà gran” oferint el seu suport de forma voluntària.

ROSSINYOL 500

LA BENET ESCRIBA PRESENTA LA CIGALA I LA FORMIGA
Després de dos anys d’espera, l’Agrupació teatral Benet Escriba retorna als escenaris amb “La cigala i la formiga”, una de les divertides comèdies d’Alfonso Paso adaptada per Ricard Pelló que co-dirigeig l’obra conjuntament amb Roser Descayre.
Els propers divendres i dissabte a les 22:30 h. i el diumenge a les 18:00 h., sis personatges desenvoluparan aquesta obra de Paso que sempre garanteix el divertiment amb les seves trames ocurrents en aquest tipus de comèdies de situació.
L’Agrupació es mostra satisfeta del resultat del repartiment que incorpora nous actors que han donat una resposta molt positiva en els assaigs després que la parada que s’havien fet en els pastorets, durant gairebé cinc anys, i va frenar el descobriment de nous intèrprets de la pedrera del col·lectiu teatral.
Les entrades anticipades ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme o bé des d’una hora abans de l’inici de les funcions.

ATBE 500

TRET DE SORTIDA DE LA CAMPANYA DEL PEIX BLAU
El passat dissabte 17 de maig va ser la data d’inici de la degana de les campanyes gastronòmiques a Sant Feliu de Guíxols, el Peix Blau Ganxó. Arriba, en aquesta ocasió, a la 21a edició.
El regidor de Turisme de la ciutat, Juanjo García, va agrair als restaurants i bars participants la seva implicació, i va tenir un emotiu record pel restaurador recentment desaparegut Jordi Budó (un dels impulsors de la campanya).
Establiments participants en la present campanya: Bahía, Beach Club, Butrón Berria, Ca la Nati, Cafeteria Torres, Can Joan, Can Nadeu, Can Noguera, Can Salvi, Casa Buxó, Cau del Pescador, Chic Bar, El Gallo, El Extremeño, Hot-Dog, Hotel Barcarola-Restaurant Las Dunas, Hotel Restaurant Sant Pol, La Carbonera, La Cava, la Gaviota Bar Taverna, La Goleta, L’Infern, La Llar d’En Roca, La Locanda Di Nonna Fló, La Magnòlia, La Marquesina, La Montserratina, La Plamera, La Pansa, La Proa, La Taverna del Mar, Mar i Muntanya, Marabú, Maria Rosa, Neptuno, Nit i Dia, Nou Casino La Constància, Restaurant Club Nàutic SFG, SQR Cafè, Taverna Can Quim i Voramar.

PEIX BLAU 500

UN CAMPIÓ GANXÓ DE TAEKWONDO
El Club Taekwondo A-Punt ha difós una crònica en la qual valora l’èxit del taekwondista ganxo, Pol Fernández Rodriguez, que “es va desplaçar a Castelló per participar en el Open d’Espanya Internacional Junior de Combats catalogat de màxim nivell mundial, només hi ha dos al món. En aquest campionat es donen cita els millors competidors. Després d’una temporada on en el campionat d’Espanya va quedar eliminat injustament per assistir al campionat del món. En Pol va voler demostrar que està entre els millors ha seguit treballant fins que dissabte passat va quedar campió de l’Open, convencent a tots que és un competidor de nivell mundial. Després d’arribar a la final, que va guanyar amb la suficient diferència de punts com per no perillar la seva pujada al capdamunt del pòdium, proclamant-se primer classificat en la categoria júnior en el pes de menys de 78 Kg. Enhorabona per l’esforç realitzat durant aquest temps sabent patir i no caure en la desgana, per tenir una bona recompensa”.

TAEKWONDO 500

PREMIS CONCURS DE PINTURA RÀPIDA
Dissabte es varen celebrar els actes programats a Sant Feliu amb motiu del Dia Mundial dels Museus organitzat per l’Associació d’Amics del Museu: Concurs de pintura ràpida, concerts d’òrgan i oboè a l’església i el sopar monacal amb una setantena d’assistents. A l’antic hospital es varen lliurar els premis del concurs de pintura ràpida en presència de l’alcalde, diversos regidors i representants de l’Associació als següents participants:
Primer premi: Joan Tauleria Visa
Segon premi: Joan Vila Arimany
Tercer premi: Jose Manuel Aznar Díaz
Tercer premi: Joan Josep Català
Primer premi especial aquarel·la: Alejandro Miras Esteban
Segon premi especial aquarel·la: Juan Rozas Vilar
Premi Infantil: Abraham Gómez Ginés
Premi Sènior: Amanda Garcés Manito

PINTURARAPIDA 500

PREMIATS CONCURSOS PEDRALTA
Llistat de guanyadors dels concursos del 55è Aplec de Pedralta
Rams de flors
1 Irene Peribáñez
2 Oriol Peribáñez
3 Irene Bigas
Accessit Mª Teresa Guàrdia
Conjunts de flors
1 Jessica Jiménez
2 Jordi Quintana
3 Irene Bigas
Accessit Ana Belén Jiménez
Allioli infantil
1 Dani Navarro
2 Noelia Jiménez
3 Afra Pujol
4 Marina Camps
Allioli
1 Xavier Rotllan
2 Eva Jiménez
3 Fina Correa
Accessit Joaquima Royo

PEDRALTA 500

LES PUNTAIRES TORNEN A OMPLIR LA RAMBLA
Puntaires vingudes d’arreu de Catalunya es varen concentrar el passat cap de setmana a la Rambla Vidal de Sant Feliu de Guíxols, on varen captivar el públic passejant amb els seus treballs i la seva traça amb els boixets realitzant les seves artesanes puntes de coixí, una de les tradicions que gràcies a les integrants de les diverses associacions d’arreu de Catalunya continua viva a través de les diverses associacions de puntaires del país.

PUNTAIRES 500

2 PRÒXIMS ESPECTACLES DEL GUÍXOLS ESCENA
Dissabte 31 de maig – 21.30h. COBLA CIUTAT DE GIRONA
HOMENATGE A LLUÍS LLOANSÍ
Entrada gratuïta, sense numerar
Amb motiu del centenari del naixement del compositor guixolenc Lluís Lloansí Marill (1914-2009) s’interpretaran sardanes representatives de la seva obra dedicada a la composició de sardanes del mestre.
Direcció: Jesús Ventura
Dissabte 7 de juny – 21.30h. “CORBACHO 5G”
José Corbacho
Entrada general 15 eur. Reduïda 12 eur.
Autors: José Corbacho,
David Escardó, Juan Cruz, Tomás Fuentes, Pep Bras
Dirigida i interpretada per:
José Corbacho
El Terrat
Un espectacle teatral on José Corbacho utilitza com a excusa les noves tecnologies per parlar, o millor dit riure, de tot una mica: dels homes, de les dones, de la parella, dels fills, d’Internet, de les xarxes socials, la política, el futbol, la religió, la televisió, el cinema, el teatre, les videoconsoles, els gossos, els gats, la monarquia, els Reis, el Pare Noel, les princeses, els gendres… No s’escapa ningú. A més a l’obra tot és possible, i sobretot en aquest espectacle els espectadors juguen un paper molt important.

COBLA 500

El més llegit

I després