I després

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

FESTA DE LA TARDOR AL PASSEIG I PLAÇA SALVADOR ESPRIU
l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament organitza per aquest dissabte, 1 de novembre, la Festa de la Tardor al matí al Passeig del Mar de Sant Feliu (a la zona de taxis), on durant tot el dia la cooperativa “La Manduca” (del carrer Sant Adolf , 16, telèfon 972 821696), portarà a terme la “Festa de la Canstanyada”. A 2/4 de 12 hi haurà un espectacle infantil que anirà a càrrec de “Pep Puigdemont i Sidrus” amb l’espectacle “Olor de Tardor” a la placeta Sant Joan, activitats que es lliguen amb la campanya Ganxotapes de tardor que s’està portant a terme.
Al migdia i tarda, l’Associació de Veïns de Vilartagues organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, la seva Festa de Tardor a la Plaça Salvador Espriu que constarà d’un concurs de “migas” a les 13 h. a més de les actuacions de “Grupo Contrastes” i “El Peseta”, entre altres.

PESETA 500

 

BOTIGUER VEN MÒBIL ROBAT PER INTERNET
Un botiguer de Sant Feliu, de 39 anys i de nacionalitat espanyola fou detingut pels Mossos d’Esquadra de La Bisbal d’Empordà fa uns dies, segons informava el Diari de Girona, per la venda d’un telèfon mòbil sostret, El mes de maig, entre altres objectes, varen robar un telèfon mòbil en un domicili de Begur i els Mossos, després de fer gestions amb diferents companyies de telefonia mòbil, varen esbrinar que el terminal estava operatiu amb un altre número.
Les investigacions els varen conduir a un una persona que en feia ús i que va declarar que 14 dies després de la seva sostracció l’havia adquirit per Internet al preu de 300 euros, versió a la qual es va donar credibilitat per part de la policia que, després de fer les comprovacions pertinents, va arrestar el botiguer per la seva presumpta relació amb un delicte de receptació i posat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de La Bisbal que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

MÒBIL 500

 

PARES I MARES D’ESPORTISTES AL TALLER DE COACHING
El passat dijous 23 d’octubre a les instal·lacions del Camp de Vilartagues, l’EF Sant Feliu va dur a terme un Taller de Coaching Esportiu que va anar adreçat a pares i mares de jugadors/es del club per ajudar a millorar l’educació dels joves esportistes. Hi van assistir una trenta de persones que van interactuar molt en un taller que va tenir una durada aproximada d’una hora.
El ponent va ser Claudi París, expert en Psicologia de l’Esport, qui va parlar de valors, de com ajudar i acompanyar els fills, tant en el dia a dia com en l’esport, de quin és l’objectiu de la pràctica esportiva, i va donar diversos consells de cares a un bon aprenentatge per a la vida dins el món esportiu.

ESCOLAFUTBOL 500

 

NOUS CONTES DELS QUADERNS DIDÀCTICS “EL TRINQUET”
L’any 2014, els Tallers d’Història de l’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols han elaborat dos contes per aprendre a llegir i alhora explicar la figura de Rafael Patxot als més petits. El guió ha estat elaborat a partir de les xerrades que s’han fet als alumnes de P3, P4 i P5 de les diferents escoles de Sant Feliu de Guíxols durant el curs 2013-2014, en què s’ha commemorat l’Any Univers Patxot. L’objectiu és transmetre d’una manera molt simple el vessant humà de Rafael, la seva estimació per la família i per la seva terra i, alhora, donar a conèixer la seva passió per la ciència i per l’aprenentatge. Per això, cada conte està dedicat a una de les seves facetes com a científic: en un es parla de l’astronomia i en l’altre de la meteorologia. També es fa referència a les seves contribucions personals a la meteorologia i al fet que, com a mecenes, va ajudar econòmicament moltes persones sense mitjans perquè poguessin estudiar. En els contes es reflecteixen també les diferents etapes de la vida de Rafael Patxot des que era un infant fins a la seva vellesa. Els contes són: “Jo vull estimar…com en Rafael Patxot” i “Jo vull aprendre….com en Rafael Patxot”. Més informació a: http://arxiumunicipalguixols.blogspot.com.es

PATXOT

 

CAMPIONAT DE KARATE A SANT FELIU
El diumenge, 9 de novembre se celebra a Sant Feliu de Guíxols un campionat de karate al pavelló de La Corxera (a partir de les 09.30h del matí) en el qual hi participaran més de 100 esportistes de tot Catalunta, tant d’infants de P4 i P5, com d’adults.
Es competirà en dues modalitats del karate de la modalitat “kata” (combat imaginari contra un o més d’un adversari fent una seqüència de moviments) i “kumite” (que és combat esportiu d’1×1 reglat i intentant no fer mal l’altre, tal i com és fa amb l’esgrima), sistema que va per punts: qui més toca l’altre, més punts aconsegueix i, en cas de fer mal a l’adversari se sanciona o bé s’expulsa a l’infractor en dependència del mal ocasionat.

KARATE 500

 

LA RESPONSABLE DEL BAR CHIC S’ACOMIADA DE CLIENTS I AMICS
Com ja haviem informat, la compra dels hotels Rex i Les Noies es va complemntar amb la venda a un grup hoteler de l’edifici en els baixos del qual s’hi troba el Bar Chic, que era propietat de tres parts, una de les quals pertanyia a l’Ajuntament.
Amb la nova propietat, aquest local desapareixerà, al menys en aquest espai, i la persona que el regenta ha publicat a les xarxes socials una nota de comiat a tots aquells que han gaudit d’aquest establiment històric que en els darrers anys ha fidelitzat un important gruix de clients i que deixa entreveure que l’activitat pot continuar en un altre emplaçament. Si voleu accedir al seu contingut, cliqueu damunt del pergamí que reproduïm en l’arxiu que es troba al peu d’aquesta notícia per ampliar-lo:

CHIC 500

 

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 1 de novembre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
A.D. Guíxols
10,00 h. Aleví – Cristinenc
16,00 h. AD Guixols B – Tossa

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00 h. Aleví A – Olot
12,30 h. Cadet B – L’Escala
16,00 h. Juvenil B – Baix Ter
18,00 h. Futbol Empreses, La Pansa – Torderenc

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
10,30 h. Cadet Masculí B – Nou Caules
12,00 h. Cadet Masculí A – Sant Gregori
17,30 h. Senior Femení – Calonge

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18,00 h. C. Guíxols Futbol Sala – Blanda

Diumenge, 2 de novembre
Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00 h. Aleví B – Girona
12,30 h. Infantil B – Palafrugell

FUTBOL 500

El més llegit

I després