I després

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

XERRADA “IMMIGRACIÓ DAVANT EL PROCÉS CATALÀ”
La CUP informa que aquest dissabte 22 d’agost, Laila Karrouch (escriptora) i Anna Ruiz-Pardos (catalana resident a l’estranger) ofereixen una xerrada a la Biblioteca Octavi Viader sobre l’emigració i immigració davant el procés català. La xerrada comença a les 11:30h i a la cloenda tothom serà convidat a un té i pastes marroquines.

500 LAILA

 

QUIMETA EXPOSA A LA CAPELLA DE L’ANTIC HOSPITAL
Més de 45 obres de la ceramista i pintora local Quimeta Serra es troben en exposició des del passat 14 d’agost fins el proper dia 31 a La Capella de l’Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols. Olis, algunes ceràmiques i collages de les dues tècniques combinades tornaran a sorprendre per les seves temàtiques marca de la casa de l’artista ganxona que, havent arribat a complir 88 anys continua treballant incansablement en el seu taller de la Pineda Fosca i exposant les seves obres per a gaudi dels seus seguidors que tenen l’ocasió de tornar a admirar el resultat de la seva inesgotable inspiració. Horaris: de 10:30 a 13:00 h i de 18:00 a 21:00 h.

500 QUIMETA


DONACIÓ DE SANT AQUEST DIVENDRES I DISSABTE
La delegació a Sant Feliu de Guíxols del Banc de Sang i Teixits de Girona informa de dues col·lectes de sang a la ciutat aquest cap de setmana.
Divendres, 21 d’agost des de les 17:00 h. fins les 21:00 h. al Centre Cívic Vilartagues.
Dissabte, 22 d’agost, des de les 10:00 h. fins les14 h. i des de les 16:30 h. a 20:30 h. a l’edifici Sant Feliu de Guíxols Gent Gran del Parc de Miquel Murlà.

500 DONACIÓ

 

DISSABTE FESTIVAL DE SEVILLANES
L’Associació de Veïns Molí de Vent de Sant Feliu de Guíxols ha programat un festival de sevillanes a la Plaça Sant Sebastià aquest dissabte, 22 d’agost a les 22:00 h. que anirà a càrrec de l’Escola de Dansa de Conchi Morales.
S’espera que la climatologia acompanyi atès que es va haver de suspendre l’anterior programada pel dia 8 d’agost, el sopar popular a causa de la pluja.
Entre les previstes per aquest estiu n’hi ha una altra de prevista pel dia 5 de setembre en la qual Els Panxuts, de Cassà de la Selva oferiran una cantada d’havaneres a la Plaça Girona.

500_CONCHI

 

REPARACIÓ DEL PARQUET DE “LA CORXERA”
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols fa arranjar d’immediat la part malmesa del paquet del pavelló de La Corxera, una obra que consisteix en reparació, polit, envernissat i pintat de la superfície en dues zones que havien presentat danys.
L’empresa adjudicatària és Talleres Palautordera i les obres s’han de començar de forma imminent, per no entorpir el calendari d’activitats del pavelló, i especialment no afectar el període escolar de setembre.
L’empresa subministrarà i instal.larà la sub-base del paviment en els zones a reparar, en contraplacats hidròfugs, d’acord amb el proposat en la seva oferta. Al concurs s’hi van presentar tres empreses, i aquesta va ser l’oferta més avantatjosa.

500 LA CORXERA

 

AQUEST DISSABTE, BOTIGA AL CARRER
Els comerciants del centre de Sant Feliu estan preparant els seus estocs per tal de participar, aquest dissabte, 22 d’agost, en una nova edició de La Botiga al Carrer que organitza l’Associació de Comerciants Centre Ciutat que ha comptat, habitualment, amb la col·laboració de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de la Ciutat i del departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya.
Els comerciants, que l’any passat varen superar la seixantena, exposaran els seus productes, oferint preus especials per a l’ocasió, on s’espera que es torni a gaudir d’una gran afluència de públic com en la darrera edició si el temps ho permet.
A la fira s’hi exposaran productes de tota mena que, al temps, mostraran la varietat amb què compta genèricament tot el centre comercial ganxó en una activitat en la qual inverteixen un important esforç però que viuen com una festa en la qual volen compartir amb els assistents les ofertes que ofereixen per a l’ocasió.

500 BOTIGA

 

 

CALENDARI DE FESTES LOCALS FINS EL 2019
L’Estatut dels Treballadors fixa que de les catorze festes laborals anuals, dues tindran caràcter local. Cada Ajuntament, a través dels plens municipals, les fixa. Atesa la tradició i costums de Sant Feliu, les festes locals que hi ha a la ciutat se celebren el divendres de Carnaval i la data de Festa Major.
Aquest és el calendari aprovat per tots els grups municipals en el ple fins a 2019 són:
2016: 5 de febrer (divendres de Carnaval), 1 d’agost (Festa Major)
2017: 24 de febrer (divendres de Carnaval), 1 d’agost (Festa Major)
2018: 9 de febrer (divendres de Carnaval), 1 d’agost (Festa Major)
2019: 1 de març (divendres de Carnaval), 1 d’agost (Festa Major)

500 FESTES

 

El més llegit

I després