I després

DISSABTE, SANT FELIU ARRAN DE MAR

Compartiu aquesta història

El cantautor Sé serà l’encarregat de tancar la XXI Mostra de Cançó de Taverna amb els tres concerts que resten, dels quals el primer està programat per aquest dissabte, 22 d’agost a les 22:00 h. a la Plaça del Mercat amb la projecció en pantalla gegant de 19 vídeos que contenen imatges de Sant Feliu des de principis de segle i que n’incorpora de nous amb fotografies de particulars i de L’Arxiu d’Història de la Ciutat.
Enguany també es projectaran imatges de les exposicions dels artistes locals Quimeta i Torrent Buch. Com a projecció especial, un de pertanyent a la vila de Tossa de Mar, on va oferir aquest espectacle a finals de juny i on la família del fotògraf, Manel Fàbregas, va cedir al cantautor ganxó la seva col·lecció de fotografies del rodatge de “Pandora y el holandés errante”, amb Ava Gardner, per a la projecció que ara porta a Sant Feliu.
En el concert, que també hi ha dos reculls de fotografies aportades a la pàgina de Facebook “No ets de Sant Feliu si no…”, es compta amb la col·laboració dels Ajuntaments de Sant Feliu, Tossa de Mar i Televisió de Tossa. Els altres dos concerts estan programats pels dies 28 d’agost als Jardins Juli Garreta i pel 30 d’agost al far amb Llops de mar, traslladat a aquesta data per la pluja del dia 8.

El més llegit

I després