I després

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

EXPOSICIÓ DE MAQUETISME NAVAL
Després d’uns mesos de plafons buits al pati de l’Ajuntament, espai habitual d’exposició dels artistes locals, es posa en marxa la primera mostra que reuneix des de l’1 fins el 15 d’agost a quatre artesans que mostren els seus treballs de maquetisme naval. Es tracta de Joan Basart, Néstor Sanchiz, Jaume Gironella i Mario Nicolau. Es pot visitar des de les 10:00 h. fins les 14:00 h. i des de les 17:00 fins les 21:00 h.

500 MAQUETISME

L’ACCIDENT A LA RONDA JOAN CASAS
La matinada del divendres al dissabte de la setmana passada, a les 6 del matí, anant de tornada a casa un vehicle que es va desviar, venint de Platja d’Aro, per la Ronda Joan Casas, va perdre el control i es va estimbar fins anar a parar al terraplè del lateral a tocar de Metropol Nàuticas. L’impacte amb un arbre va evitar que el Suzuki tot-terreny rodolés fins la carretera de Palamós, evitant implicar a més vehicles. Ràpidament policia i bombers es varen personar en el lloc de l’accident on, sortosament, cap dels cinc joves ocupants no va patir ferides de gravetat més enllà de les contusions pròpies de la topada. En pocs minuts les fotos del vehicle bolcat varen fer acte d’aparició a les xarxes socials.

500 SUZUKI

 

CONCERT DE HOUND DOGS A LA CASA IRLA
Hound Dogs, liderada pel carismàtic vocalista Pepe Clara, oferirà aquest divendres dia 7 d’agost a les 22:30h. un concert a la Casa Irla. Constarà d’un variat repertori amb diversos estils com el Rock’n’Roll, country, blues i balades dels anys 50 i 60.

La formació nascuda a Sant Feliu aplega músics de diversos punts de la comarca i del Gironès, amants del gènere que executen.
Els components són: Pepe Clara veu, Carmelo Serralvo guitarra solista, Enric Àguila guitarra rítmica, Manel Torrecillas piano, Robert Rodríguez saxo i clarinet, Jordi Samar guitarra baixa i Gabriel Díaz bateria.
Entrada-donatiu 3 € Més informació trucant a la Casa Irla al tel. 972.11.74.39 o adreçant un correu a casa@irla.cat.
500 HOUND

 

DANIEL LUMBRERAS A LA PLAÇA DEL MERCAT
El proper diumenge, 9 d’agost a les 19:00 h. a la Plaça del Mercat de Sant Feliu, interessant concert del cantautor Daniel Lumbreras Oubiña (BCN/ Wold Folk Spiritual). Pintor, dibuxant, músic, ha estat una de les sensacions de la temporada a Barcelona. Amb la clàssica posada en escena de tamboret i guitarra, un llenguatge imaginari, és capaç de transportar a l’espectador a través de les seves composicions. Un exemple el trobareu en el següent clip: https://www.youtube.com/watch?t=226&v=WmzwOdto5uo

AGUS

 

L’OFICINA DEL SÍNDIC TANCADA DURANT L’AGOST
Durant tot aquest mes d’agost l’Oficina del Síndic Municipal de Greuges no farà atenció personalitzada. No obstant això, durant aquest període, podeu fer arribar la vostra consulta, petició, queixa o suggeriment al Síndic, pels següents mitjans: Correu: Síndic de Greuges. Penitència 10 (Casa Albertí). Correu electrònic: sindic.greuges@guixols.cat On line: www.guixols.cat (Ajuntament-tràmits // Petició al Síndic) i es posaran en contacte amb els interessats en reemprendre el servei.
OFICATguíxols, l’oficina de català també romandrà tancada durant tot l’agost.

sindic

 

UN ALTRE DIA A LA VIDA DEL MONESTIR
Continuen les interessants i entretingudes visites teatralitzades organitzades pel Museu d’Història de Sant Feliu al Monestir en les quals, el monjo, músic i trobador, Jofre de Foixà, endinsa als visitants en la rutina que seguien els monjos benedictins que varen habitar l’emblemàtic edifici. Una activitat destinada a tots el públics per conèixer de primera mà els espais, els horaris, els treballs dels monjos, etc.
La propera data de la visita és aquest dissabte, 8 agost a les 19.00h. Preu: 3€ per persona (menors de 8 anys gratuït). Places limitades, cal inscripció prèvia que podeu fer a l’Oficina de Turisme i Recepció del Museu, al telèfon:. 972821575 o per correu electrònic a museuhistoria@guixols.cat

500 MONESTIR

 

 

PREMIATS EN EL I CONCURS DE DIBUIX ESTACIÓ NÀUTICA
Els guaanyadors del I Concurs de Dibuix EStació Nàutica Sant Feliu de Guíxols Costa Brava han estat:
Categoria de 3 a 5 anys:
1r Premi: Laia Costa – 4 anys. Premi: Excursió a Tossa anada i tornada per a 4 persones des de Sant Feliu de Guíxols amb Màgic Boats + Entrades per a tota la familia al Museu de la Joguina.
2n Premi: Ferran Castillejo – 3 anys. Premi: Excursió familiar en embarcació a motor Whaly – Dive Different.
3r Premi: Meriam Ajaj – 5 anys. Premi: Entrada per al recorregut infantil del Parc Aventura de Sant Feliu de Guíxols.

600 dibuix

El més llegit

I després