I després

2 NOTÍCIES GENERADES PER L’ATZAVARA

Compartiu aquesta història

VII CURSA DE PASTERES
Un dels actes més divertits i destacats, de la Festa Major, no només per l’assistència de milers d’espectadors, sinó que també per la participació la imaginació i les temàtiques fou la Cursa de Pasteres que, en el marc de la Festa Major Jove, organitza des de fa 7 edicions l’Atzavara Club de Sant Feliu.
La “competició” ha anat afegint colles de participants fins arribar, enguany, a concentrar al racó de ponent 42 pasteres desbordades per centenars de joves, de les quals 34 varen arribar al final del recorregut i 8 varen naufragar en aigües de la badia davant de la mirada de la multitud que els observava i de centenars de dispositius mòbils que enregistraven la travessia per immortalitzar les incidències de l’esbojarrada prova.

PASTERES FALDILLA

 

EDICIÓ DE BUTXACA DEL SANT FELIU FEST
l’Atzavara presenta aquest dissabte, 8 d’agost la versió “mini” del clàssic Sant Feliu Fest a l’Atzavara Club de la carretera de Palamós 266, Sant Feliu de Guíxols (antic escorxador). L’entrada té un preu de 10 euros a taquilla i els concerts començaran puntualment a les 19:00 hores. També hi haurà servei de bar, butifarres i menjar veggie a preus populars i es comptarà amb les següents actuacions:
TRÖPICAL ICELAND:
Emoviolence / Hardcore / Screamo, Torelló
PLEASE WAIT:
Emo / Posthardcore, Sant Feliu de Guíxols
ZANUSSI:
Hardcore / Crust / Grind, Valencia
BULLITT RELIGION:
Bullitt plays Bad Religion, Sant Feliu de Guíxols
THE UNFINISHED SYMPATHY:
90’s Post Hardcore, Barcelona

UNI FALD

El més llegit

I després