I després

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ARRIBADA DE DELEGACIONS PEL MUNDIAL DE VELA
Des del cap de setmana van arribant a Sant Feliu les delegacions estrangeres que estaran representades en el Campionat Mundial de Vela Lleugera (Splashworlds Euroredcup), que, organitzat per Força-3, se celebrarà a Sant Feliu de Guíxols del 18 al 24 de juliol. En aquest cas ha estat l’holandesa que ha animat encara més la platja i les aigües de la badia en la seva presa de contacte amb l’entorn abans de competir.
Una bona part de l’aparcament dels Jardins Juli Garreta han estat reservats atès que s’hi instal·la el Village que comptarà amb una pantalla per seguir les proves que es disputaran fora del port.

500 HOLANDESOS

 

PROTESTA PER MAMPARES ALS PASSADISSOS DEL MONESTIR
La col·locació de mampares de pladur als passadissos de la segona i tercera planta del monestir, d’accés a la Sala del Suro i a l’exposició Entorn Creatiu de Torrent Buch respectivament, ha generat la protesta a través d’un comunicat de l’associació que custodia l’obra del pintor ganxó. Ambdós passadissos coincideixen amb l’entrada i sortida de l’Espai Carmen Thyssen. Podeu consultar-lo clicant en el següent arxiu: COMUNICAT ASS TORRENT BUCH
El portaveu de Guíxols des del carrer, Jordi Lloveras, també va fer públic el seu parer entenent que “la ciutat necessita el Thyssen, però per damunt seu, la ciutat necessita la seva història i els seus artistes”. La totalitat de la nota de Lloveras en el següent arxiu: NOTA SENCERA

600 MONESTIR

 

CANTADA DE LA VERGE DEL CARME A LA PLATJA
El proper dissabte, a les 22:30 h. a la platja de la badia de Sant Feliu de Guíxols, se celebrarà una nova edició de la Cantada de la Verge del Carme, emmarcada dins dels actes de la diada i també de la XXI Mostra de Cançó de Taverna.
En aquesta ocasió els grups que hi participaran seran: La Taverna, Llops de Mar i Cavall Bernat.

500 CANTADA VERGE

 

ACTIVITATS ALS CLUBS INFANTILS DE PLATJA
Els Clubs infantils de platja són uns espais de joc a la platja, dinamitzats per monitors especialitzats, on els infants de 3 a 12 anys poden passar estones cada dia fins a finals d’estiu d’11 a 13h i de 16 a 18h.
Estan ubicats en un punt cèntric, just sobre la sorra de la platja (Sant Feliu i Sant Pol), tenen un aforament màxim de 20 nens, amb un preu de 0.90€ per hora i nen.
No són només un espai de “llar d’infants d’estiu”, són punts actius per a la mainada on hi trobareu cada dia hi ha activitats ludicoesportives, jocs i tallers com: dilluns: “Taller d’imants de nevera”, dimarts: “Vine a fer el teu Origami”, dimecres: “Taller d’animalets”, dijous: “Fem un decoratestos”, divendres: “titelles de dit”, dissabte: “Taller de Colarets” i “Taller de braçalets” i diumenge: “Taller Fes el teu 3 en ratlla”, “Fes el teu Puzzle” o “Fes del teu Memory”. A més altres activitats complementàries com “Bagul de disfresses” o “Taller de maquillatge”.

500  PARCS

 

CURSA SOLIDÀRIA PELS AFECTATS DE “TDA-H”
El proper diumenge dia 26 de juliol a les 9h, es celebra a Sant Feliu de Guíxols una cursa solidària per al afectats de “TDA-H” (Trastorn de Dèficit d’Atenció).
Per col.laborar pots participar tant amb bici com caminant.
El circuit serà de 25 km amb bicicleta o d’11km pels que van a peu.
La sortida des del pavelló Carles Nadal.
Preus. Federats amb bici: 11€, caminant: 5€. No federats amb bici: 14€, caminant: 8€
Per ampliació de la notícia cliqueu aquí: Cursa solidaria afectats TDA

500_cursa

 

X ESCOLA D’ESTIU D’EDUCACIÓ MUSICAL
Sant Feliu de Guíxols va acollir l’estrena mundial de la cantata “La Clàudia Sol té un do”, escrita per Miquel Descolt i amb música d’Antoni Miralpeix, encarregada per l’Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya per commemorar la desena Escola d’Estiu per a mestres d’educació musical, que es va celebrar la setmana passada.
Aquesta Escola d’Estiu va reunir des del 7 fins al 10 de juliol a Sant Feliu de Guíxols uns 160 docents de música d’arreu dels Països Catalans, tots ells allotjats a la ciutat.
Per tancar aquests dies de trobada van realitzar l’esmentada cantata, amb el teatre-auditori gairebé ple, tan a dins de la platea com a sobre l’escenari, on hi van pujar més de 180 persones.
La primera part va comptar amb un Cor de la mateixa associació de docents, dirigit per Basilio Astulez, en un repertori treballat en els tallers “Crecer cantando”.

500 MUSICS

 

“MATÈRIA” RETROSPECTIVA DE FINA SOLÉ A LA CAMBRA
Fina Solé presentarà Matèria, del 16 al 31 de juliol, a la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols (passeig del Mar, 40). L’exposició inclou un seguit d’obres de l’artista entre les quals hi ha pintures, gravats antics amb diferents tècniques, monotips, litogravats i fotogravats, molts dedicats a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols.
“He introduït matèries que he trobat en el meu entorn, algunes càlides com la fusta i fulles, fredes com el ferro oxidat, compartint la geometria de la pintura sobre fusta com un paisatge abstracte de la vida quotidiana al mar”. La mostra s’inaugura el dia 18 a les 19h.

SONY DSC

 

 

El més llegit

I després