I després

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

FI DEL CARNAVAL AMB L’ENTERRAMENT DE LA SARDINA
El dimecres, amb l’enterrament de la sardina, es tancaven els actes del Carnaval 2015 de Sant Feliu de Guíxols amb la sardinada popular que amb una destacada assistència es va celebrar a la Plaça del Mercat de Sant Feliu on, en un ambient distès, representants de les colles i les associacions que fan possible aquestes diades festives a més dels ciutadans que es varen afegir a la celebració, varen degustar el peix blau, bon beure i música. Tot plegat en un ambient de germanor i amb el propòsit de continuar i de millorar futures edicions.

500 SARDINA

 

URIÇOS, EN CAS DE PLUJA A L’ESTACIÓ
Davant la possibilitat de pluges, segons marquen les previsions, l’Ajuntament ha informat que l’uriçada popular que s’ha de celebrar aquest dissabte al matí als Jardins Juli Garreta, en cas de pluja es traslladarà al cobert de l’Escola l’Estació.

500 ERIÇOS

 

TROBEN EL COS SENSE VIDA D’UNA DONA A SANT POL
La nit del divendres al dissabte passat es va trobar a la platja de Sant Pol el cos sense vida d’una dona de la qual, quan es va poder identificar, es va descobrir que estava empadronada a La Jonquera. Tot i que no han transcendit les causes de la seva mort, més tard es va descobrir que la família havia advertit a la policia de la localitat que la víctima, poc abans de desaparèixer, havia anunciat al seu entorn que estava disposada a portar a terme alguna acció que podria acabar amb aquestes conseqüències.

500 SANT POL

 

S’ENREGISTRA UN ESPAI DE CUINA DE TV1 A SFG
El passat dimecres un equip de gravació d’un famós espai gastronòmic de TV1 anomenat “Cocina2”, que presenten i dirigeixen “Los hermanos Torres”, Javier i Sergio, va fer l’enregistrament d’un dels seus espais al mercat de Sant Feliu, en el qual varen parlar amb els clients i paradistes sobre els productes frescos que aporten a les seves receptes gastronòmiques que ja s’han fet famoses arreu del món a través dels seus espais televisius amb el suport de premsa escrita i de les xarxes socials per la seva peculiar forma de treballar, amb un estil que respecta la cuina tradicional sense oblidar la necessària modernització tot conformant un interessant binomi entre l’avantguarda i la natura.

500 MERCAT

 

CONCERTS AL BAR L’ÀNCORA DE SFG
Aquest dissabte, 21 de febrer, a les 20:30 h. i amb entrada gratuïta al bar L’Ancora de la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols, concerts de Steve Folk (London, UK, folk) & Marlon Dean Clift.
Steve Folk està de gira per Catalunya i visitarà Sant Feliu abans de continuar oferint concerts per Itàlia, Bèlgica, Alemanya i Holanda. presentant el seu nou treball anomenat “Guts” a l’escenari de l’Àncora que comptarà també amb la presència del magnètic cantautor local Marlon Dean Clift (Mario Cotos).

500 ANCORA

 

L’EDIFICI JOAN I MILLORA LA SEVA FAÇANA
L’edifici Joan I, del port de Sant Feliu, a més de les habituals obres de manteniment, ha millorat ostensiblement l’aspecte de la zona comercial de la seva façana, on ha col·locat unes lones il·lustrades amb motius mariners, a la part alta dels locals, que fa anys que es troben en venda o lloguer, als quals també s’han pintat de nou els vidres. Una acció que ha donat un aspecte molt més atractiu al bloc que en la seva primera planta oferia una imatge deteriorada en la qual la comunitat de veïns ha decidit actuar així com en altres punts com la tanca que dóna a la riera de Tueda que s’està reposant després de ser arrabassada pel desbordament de la mateixa.

500 JOAN I

PASTISSERIA GIRONÈS, RENOVA LA SEVA IMATGE
La pastisseria Gironès de Sant Feliu, un dels referents dels dolços a la ciutat, ha renovat l’establiment a més de la seva imatge, la qual cosa dóna un plus de qualitat a l’àmbit comercial on està emplaçada. En aquesta època, en la qual el més habitual és veure com els locals es lloguen, venen o traspassen, l’establiment ha fet la reforma mostrant tot el potencial del que disposa amb el suport de la nova imatge de la qual el responsable, Jordi Ferrando, ens ofereix una fotografia amb un abans i un després mitjançant un muntatge ben original.

500 GIRONÈS

 

 

 

El més llegit

I després