I després

7.000 ASSISTENTS A LA FIRA DEL CONTE DE SFG

Compartiu aquesta història

L’Explica’m, la fira del conte i altres històries que es va celebrar el passat cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols, va tancar la tercera edició superant totes les previsions amb més de 7.000 persones vingudes d’arreu que van omplir la ciutat per tal de donar el tret de sortida a la temporada d’estiu i suma en l’activació del turisme familiar.

Pel què fa a la mostra d’espectacles, la fira ha va comptar amb més de 40 activitats entre propostes de carrer, cercaviles, focs artificials, música, tallers, gegants, conta contes i altres accions com els contes de por que es varen dur a terme en el cementiri municipal.

Es va duplicar l’assistència a les activitats programades respecte l’edició anterior, tant les celebrades en espais d’interior com les del centre de la ciutat. La fira del conte pròpiament dita va comptar amb una trentena de parades a l’entorn de la placeta Sant Joan, on es podien trobar llibreries, editorials, escriptors i il·lustradors.

Fou un cap de setmana que va fer gaudir la ciutat durant tot el dia i ben entrada la nit, i que va dinamitzar el sector comercial, que va col·laborar activament en la decoració tematitzada dels carrers per tal de fer lluir encara més la mostra.

Vist l’èxit d’aquesta edició pel què fa a la participació i afluència de públic, es comença a treballar ja en una quarta edició que vol sorprendre encara més a grans i petits.

El més llegit

I després