I després

SISENA NIT SOLIDÀRIA A PD’A

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 5 d’octubre, la cadena Sallés Hotels i l’Associació Catalunya contra el cáncer de Girona presenten la “6ena Nit solidària”. Se celebrarà a les 19h a l’Hotel Cala del Pi de Platja d’Aro, amb l’objectiu de recaptar fons per a la lluita contra el cáncer infantil. Tots els diners recaptats es destinaran a l’ AECC-Catalunya contra el Càncer Girona que, a través de la seva Fundació Científica, dedica tots els seus esforços a la investigació oncològica.
Aquest any, els recursos obtinguts es destinaran especialment al projecte contra la leucèmia infantil de cèl·lules B, liderat pel Dr. Raúl Torres Ruiz a l’ Institut de Recerca contra la leucèmia Josep Carreras – Fundación Josep Carreras contra la leucèmia

Amb aquesta finalitat i pel compromís amb aquesta causa solidària, amb l’ assistència a aquesta vetllada es fa que el dia en què vencerem al càncer estigui més a prop. L’ aportació personal a aquesta nit solidària és de 125€.
Per a informació sobre patrocinis, taules tancades o entitats col·laboradores us podeu dirigir a: jreccpi@salleshotels.com o bé trucar al: 972828429.

El més llegit

I després