61è ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA

L’actual Biblioteca Octavi Viader i Margarit celebrarà el proper 28 de maig el 61è aniversari de l’existència de la Biblioteca Pública a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols i per commemorar aquesta important data es realitzaran una sèrie d’activitats els dies 25 i 27 de maig.

L’any 1956 s’inaugurà la primera Biblioteca Pública de la ciutat, gestionada per la Caja de Pensiones para la Vejez y Ahorros (i posteriorment per la Fundació “la Caixa”) a la seva antiga ubicació al primer pis de l’oficina d’aquesta entitat bancària a la Rambla Vidal. L’any 2003 es traslladà a l’actual emplaçament al carrer Joan Surís, 28-34, a l’immoble recuperat de l’antic cafè d’en Lorenzo.

Entre els actes previstos per a la celebració s’ha programat l’espectacle de Teatre “Llibràlegs III” el dia 25 de maig a les 20.30 h. Aquesta representació teatral consisteix en diàlegs breus entre dos actors i els seus respectius personatges enmig d’una biblioteca. Els voyeurs –o espectadors– podran assistir a la conversa entre les actrius Meritxell Yanes i Cristina Cervià i gaudir dels textos dels dramaturgs Cristina Clemente, Marilia Samper, Pere Riera i Joan Yago. El preu de les entrades és de 3€ i es podran comprar a la Biblioteca anticipadament.

Per altra banda, el dissabte 27 de maig a les 12h la Cia. La Bleda visitarà la sala infantil de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit per representar l’espectacle “El Zoo d’en Pitus”, un homenatge a l’obra de Sebastià Sorribas, una versió lliure d’aquest cant a l’amistat, a la col·laboració i a l’entusiasme, a través de l’acció i les aventures d’una colla de nois i noies que munten un autèntic zoo per ajudar al seu amic.

El mateix dia 27 de maig a les 11h l’Alba Navarro oferirà als nens i nenes a partir de 6 anys un Taller gratuït amb el que podran fer el seu propi llibre.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació