I després

61è ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA

Compartiu aquesta història

L’actual Biblioteca Octavi Viader i Margarit celebrarà el proper 28 de maig el 61è aniversari de l’existència de la Biblioteca Pública a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols i per commemorar aquesta important data es realitzaran una sèrie d’activitats els dies 25 i 27 de maig.

L’any 1956 s’inaugurà la primera Biblioteca Pública de la ciutat, gestionada per la Caja de Pensiones para la Vejez y Ahorros (i posteriorment per la Fundació “la Caixa”) a la seva antiga ubicació al primer pis de l’oficina d’aquesta entitat bancària a la Rambla Vidal. L’any 2003 es traslladà a l’actual emplaçament al carrer Joan Surís, 28-34, a l’immoble recuperat de l’antic cafè d’en Lorenzo.

Entre els actes previstos per a la celebració s’ha programat l’espectacle de Teatre “Llibràlegs III” el dia 25 de maig a les 20.30 h. Aquesta representació teatral consisteix en diàlegs breus entre dos actors i els seus respectius personatges enmig d’una biblioteca. Els voyeurs –o espectadors– podran assistir a la conversa entre les actrius Meritxell Yanes i Cristina Cervià i gaudir dels textos dels dramaturgs Cristina Clemente, Marilia Samper, Pere Riera i Joan Yago. El preu de les entrades és de 3€ i es podran comprar a la Biblioteca anticipadament.

Per altra banda, el dissabte 27 de maig a les 12h la Cia. La Bleda visitarà la sala infantil de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit per representar l’espectacle “El Zoo d’en Pitus”, un homenatge a l’obra de Sebastià Sorribas, una versió lliure d’aquest cant a l’amistat, a la col·laboració i a l’entusiasme, a través de l’acció i les aventures d’una colla de nois i noies que munten un autèntic zoo per ajudar al seu amic.

El mateix dia 27 de maig a les 11h l’Alba Navarro oferirà als nens i nenes a partir de 6 anys un Taller gratuït amb el que podran fer el seu propi llibre.

El més llegit

I després