I després

El músic guixolenc Luís Gonzalez oferirà una classe de piano online en directe aquest divendres a les 18h

Compartiu aquesta història

El músic Lluís Gonzalez, també director de l’Escola de Música de Sant de Feliu de Guíxols, oferirà una classe virtual de piano modern el proper divendres 3 d’abril a les 18h. Durarà 40 minuts i s’emetrà a través de la plataforma Zoom i també pel seu Instagram Live en directe. (@luisgonzalez.music)

Serà una classe totalment gratuïta i oberta a tots els públics. En la sessió, el professor ensenyarà a treballar la cadència (I, IV, V) en DoM: com fer que soni millor, idees rítmiques i com desenvolupar-la per poder improvisar o acompanyar. És apte per a tots els músics amb curiositat per aprendre noves idees i recursos de piano utilitzant acords senzills.

Zoom és una plataforma digital online per fer videotrucades col·lectives, que no cal ni tan sols descarregar-se al dispositiu. Simplement clicant aquest link: https://us04web.zoom.us/j/272511831 hi podreu accedir i, un cop entrats, haureu d’unir-vos a la classe amb aquest ID: 272 511 831.

Aquesta és una proposta de l’artista guixolenc que, unint-se al col·lectiu dels músics que ofereixen contingut online durant el confinament, ha innovat per poder fer música des de casa amb les noves plataformes digitals

 

El més llegit

I després