I després

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

LA CAVALCADA DE REIS TANCA LES FESTES NADALENQUES
Les novetats a la cavalcada de Reis de Sant Feliu varen complir totes les expectatives tot enriquint una activitat tradicionalment molt participada a la ciutat. Des de l’Àrea de Cultura i Festes es mostraven satisfets de la resposta ciutadana que va seguir a Ses Majestats des de la sortida de la zona esportiva de Vilartagues fins l’arribada al Monestir on varen fer l’adoració al pessebre, la salutació a les autoritats i el discurs al balcó. Tot seguit la música de Harry Potter va acompanyar les imatges del video-mapping projectat per Nou So a la façana de l’edifici davant una multitud considerable.
En la desfilada prèvia, cada rei portava un seguici d’unes 30 persones, que amb les petites comparses de pastissers, escalers, escrivents i els integrants de l’Escola de Música, formaren un col·lectiu d’uns 200 participants.

500 REIS


SEGONA FASE DE COBRIMENT D’ ESCOCELLS
Els escocells, element urbà per limitar l’espai natural en un entorn pavimentat per condicionar l’espai on s’hi va plantar un arbre, han estat un dels objectius del govern de la ciutat a millorar en aquesta legislatura. Sovint eren dipòsits de burilles, papers, deposicions de gossos i fins i tot un perill per ensopegar. Per tant, entre els avantatges, hi destaquen que es millora el manteniment, la neteja i es fa el paviment continu. En les darreres setmanes es va iniciar una segona fase del cobriment amb un material de cautxú porós en espais com la Plaça Sant Sebastià, les voreres laterals de la Rambla Generalitat, carretera de Palamós (davant de l’antic Milar), als plataners de la carreters de Girona (amb Mall i Garrofers) i les rambles Vidal i Portalet, entre altres. Hi ha espècies, però, que no toleren bé aquestes actuacions, com són les alzines del centre de la Rambla Generalitat i on no n’hi hauran. La despesa d’aquesta segona fase és de 24.793 euros.

500 ESCOCELLS

INICIEN EL RECORREGUT PER EUROPA EN BICICLETA
Oscar i Jesús, els dos homes sords, acompanyats del gos Nashor, inicien aquest dissabte el seu anunciat recorregut per Europa i ho volen fer amb el suport dels ciutadans, en el primer tram, amb totes aquelles persones que els vulguin acompanyar amb la seva bicicleta fins a Platja d’Aro. La sortida es farà a les 10 del matí des de la Plaça del Mercat de Sant Feliu, punt de partida d’aquest viatge pel continent europeu.

500 SORDS

HUGO BOSS I NEUTÓGENA LIDEREN LA BCN WORLD RACE
Els dos vaixells participants a la Barcelona World Race (Hugo Boss i Neutrógena), que durant setmanes varen preparar la seva participació en aquesta prova a Sant Feliu de Guíxols, lideren la prova després de deixar enrere les Illes Canàries i trobant-se a unes 500 milles de Cab Verd abans de travessar l’equador. El web oficial de la prova informava el migdia d’aquest dimecres que hi havia “Nous canvis en les posicions de les 14.00 UTC (les 15.00 hora local a Catalunya). El Hugo Boss continuava liderant la taula amb més de 20 milles d’avantatge sobre el segon clasificat, que continua essent el Neutrogena. ElCheminées Poujoulat torna al podi, es col·loca en el tercer lloc provisional, però amb un rèdit de només 2,2 milles sobre el quart classificat, que és el GAES Centros Auditivos. Els quatre primers vaixells naveguen a velocitats d’entre 15 y 18 nusos”.

500 NEUTROGENA


CONCERTS A L’ATZAVARA

El proper diumenge, 11 de gener a les 18:30 hores a la sala TZVR, al costat de l’antic escorxador de Sant Feliu de Guíxols, concert de les formacions: Cuello + Hurricäde + Anchord.

500 ATZAVARA

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 10 de gener
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00h Futbol empreses La Pansa- Aigües Bones

Camp Municipal de Futbol Vilartague
Escola de Futbol Sant Feliu
11,00h. Aleví A – Racing B.
12,30h. Cadet B – Base Roses
16,00h. Vilartagues- Unio Girona

Pavelló Municipal la corchera
Club Básquet Sant Feliu
10,30h. Cadet Masculí B- Calonge
12-00h. Cadet Masculí A- Celrà
17,00h. Junior Masculí – Cassanenc

Diumenge, 11 de gener
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00h AD Guíxols- Calonge

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h. Benjamí A – Camprodon
11,00h Aleví B – Olot
12,30h. Infantil A – Begur
16,00h. Juvenil B – Pals

500 ESPORTS

 

 

El més llegit

I després