ESPECTACLE DE LA XARXA AL TEATRE
Aquest diumenge 9 de novembre, a les 12h del migdia, La Xarxa (Fundació Xarxa Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya) presenta al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols,  l’obra per a tots els públics: “Tut-tururut la Princesa” a càrrec del Grup La Bleda.
“La princesa Bleda ha perdut el seu tresor. Avui, que ha vingut tanta gent a veure-la, i no els el pot mostrar! Amb la il.lusió que els hi feia! Ep: l’ha perdut…o li han pres?”

500 LA BLEDA

 

PROJECCIÓ DE “L’ENDEMÀ” A LA CASA IRLA
La Casa Irla i l’Guíxols per la Independència, de l’ANC, ofereixen a la Casa Irla la projecció  de la pel.lícula d’Isona Passola “L’endemà”, aquest dijous, 6 de novembre a les 21 hores.
Direcció: Isona Passola. Intèrprets: Eva Espejo, Anna Gonzalvo; Joan Amargós, Ventura López Kalász. Gènere: Documental on quatre  joves participen en un càsting i comencen a parlar entre ells sobre els temes que els preocupen. Aquest fil argumental serveix per analitzar la realitat de la societat catalana i els seus anhels tot intercalant-hi opinions d’experts.

500 IRLA

 

“PASSEGEM DES DEL BARRI” AL MONESTIR DE SFG
Aquest divendres 7 de novembre a les 10.00h,  dins el programa “Passegem des del barri”,  tindrà lloc la sortida al Monestir de la ciutat on s’explicarà la seva història i es visitarà la sagristia. En l’activitat, de caràcter gratuït, es compta amb la col·laboració de  l’ Associació Amics del Museu. Com és habitual, per participar, cal inscripció prèvia a l’ Oficina de Pla de Barris, trucant al 972327019 o per correu a pladebarris@guixols.cat

MONESTIR 500

 

JA HI HA DATES PER A LA TRAILWALKER 2015
La nova edició pel proper any de la cursa solidària Trailwalker d’Oxfam Intermón, amb els 100 km que canvien vides es disputarà els propers dies 18 i 19 d’abril de 2015, informa el Setmanari Àncora. El seu recorregut tornarà a ser el d’Olot a Sant Feliu de Guíxols, que discorrerà pels antics camins de les línies dels trens petits. Aquesta prova està organitzada pel Consorci de les Vies Verdes de Girona. Les inscripcions ja estan obertes, i es pot trobar i informació i inscripcions a http://trailwalker.oxfamintermon.org/ca on s’hi poden inscriure els equips, trobar idees per aconseguir els donatius i descarregar propostes d’entrenament.

2015 500

 

DIVENDRES JOAN SORDÉ A LA GOLETA
Aquest divendres a les 21 hores al bar La Goleta de les Galeries Sant Joan de Sant Feliu, concert de Joan Sordé i Sergi Soler amb cançons de seu disc “Reinventándome”, noves composicions i algunes versions. Entrada gratuïta. Spotify http://open.spotify.com/artist/17eEhM8EM9gvM98nHFRgbl
Youtube www.youtube.com/user/joansorde

SORDE

 

CRÒNICA DEL TAEKWONDO A PUNT
El passat dissabte, 24 d’octubre, el taekwondista ganxó Pol fernández Rodriguez, va participar a l’Open Internacional de Benicasin de Taekwondo modalitat combats de categoria G-1, amb una participació d’uns 1100 taekwondistes d’alt nivell de diversos països. Va participarem la categoria júnior en el pes de menys 78 kg. Durant les eliminatòries i la semifinal no va desplegar tot el potencial físic i tècnic que aquest any està adquirint en la seva etapa com a becat / intern del CAR. Malgrat això, les va guanyar sense fer perillar les classificacions. Un cop ja a la final el coach de Pol li va donar llibertat per actuar i així ho va fer guanyant per KO tècnic abans d’acabar el primer assalt amb un resultat a favor de 14-0.

pol 24-10-14