I després

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ÈXIT DE LA TERCERA EDICIÓ DE L’ONCOTRAIL
La Fundació Oncolliga Girona, de la qual Sant Feliu de Guíxols compta amb una delegació, va tancar amb gran èxit el passat cap de setmana la tercera edició de l’Oncotrail que es va celebrar a Palafrugell amb una bona representació de corredors ganxons que formaven part dels 78 equips que hi varen participar per tal de recórrer els 100 km. de que constava la prova.
En total es va comptar amb la participació de 605 corredors (el doble que en la passada edició) i la col·laboració de 300 voluntaris, aconseguint una recaptació de a més de 80.000 euros.
Els primer equip en pujar al podi va ser el “Ciutat de Girona”, integrat per membres del Trail Running Girona, que va finalitzar amb un temps de 9 hores i 23 minuts.
La finalitat de l’Oncotrail és recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.

500 ONCOTRAIL

 

ARROSSADA I NOVA ETAPA DELS VEÏNS DE TUEDA
Una vuitantena de persones varen assistir a l’arrossada popular que anualment organitza l’Associació de Veïns de Tueda al Col·legi l’Estació, que en aquesta ocasió es va haver de retardar, en primer lloc per les obres de millora que s’estaven realitzant en el centre i, posteriorment, per tractar-se d’un col·legi electoral. L’any vinent es tornarà a celebrar dins del mes de setembre, segons ha declarat el nou president de l’associació, Manuel Asensio.
A la junta també s’hi ha incorporat Gloria Brugada, com a secretària, Carmen Javier, fen les funcions de tresorera i tres representants del veïnat de la Pineda de Can Tell. També ha afegit que es conservaran les festes de juliol (Revetlla al Parc de les Eres, Revetlla a la Pineda de Can Tell, concert de tornada al barri amb Sé i Edgar, la bicicletada i l’arrossada), a més d’una nova festa infantil que se celebrarà ja aquest any, el 24 d’octubre. També es plantegen recuperar el pessebre per les dates nadalenques.

500 arrossada

 

MEMBRES DEL COL·LEGI DE METGES GAUDEIXEN DE SANT FELIU
El passat dijous 1 d’octubre, una seixantena de metges jubilats del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona van organitzar una sortida per conèixer alguns dels encants culturals i paisatgístics de Sant Feliu de Guíxols. Durant la jornada, varen visitar el Museu d’Història, l’exposició de l’Espai Carmen Thyssen i l’exposició Curar-se en salut, que ha estat organitzada conjuntament amb el Museu d’Història de la Medicina de Catalunya que depèn del mateix Col·legi de Metges de Barcelona. Acabada la visita al conjunt monumental varen visitar l’Ermita de Sant Elm, la Caseta de Salvament de Nàufrags i el niu de metralladores. La intensa jornada la van arrodonir amb un dinar mariner i un cremat, acompanyats de la música de taberna que els va oferir el cantautor Sé.

Jordi Gallego

 

LÍNIA AMB L’ALCALDE, AQUEST DIJOUS DES DE L’AJUNTAMENT
El programa Línia amb l’alcalde, que habitualment es posa en antena des del locutori dels estudis de la nostra emissora, aquest dijous, a partir de les 12 del migdia s’emetrà des de l’Ajuntament, on s’hi trobaran els serveis informatius de Ràdio Sant Feliu amb motiu de la roda de premsa que els grups que conformen el govern oferiran als mitjans informatius per fer un balanç dels 100 primers dies de l’actual govern.
El mecanisme serà el mateix, es podrà intervenir a través del telèfon 972821803 i del facebook “Línia amb l’alcalde a Ràdio Sant Feliu”, a través dels quals es podran plantejar les queixes, suggeriments i preguntes a l’alcalde, Carles Motas.

500 LINIA

 

CONCERT A LA CASA IRLA, ANNABETH McNAMARA
Aquest dimecres a les 21:00 h a la Casa Irla, concert dAnnabeth McNamara (USA/ Indie Folk), artista que ha declarat: “Sempre m’ha agradat cantar. Recordo estar asseguda en un grup de 80 persones, cantant en un campament de la família a les muntanyes Blue Ridge de Virgínia, buscant harmonies mentre m’escoltava a mi mateix cantant dins i fora de to. Va ser dins d’aquest cor de veus que em vaig trobar a mi mateixa. Els meus pares irlandesos em van passat la seva sang celta, així que sempre he tingut facilitat de paraula i un regal per le cançons. Vaig trigar anys en reconèixer aquest potencial en mi mateixa, però ara m’he forjat una identitat artística. La música és el meu camí en aquest món”

500 IRLA

 

DECLARACIÓ DELS SÍNDICS I DEFENSORS LOCALS DE CATALUNYA
El Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, José Luís Mayo ha enviat als mitjans el contingut de la declaració dels Síndics Locals (Fòrum SD) i els activistes participants a les Jornades de Ciutats Defensores dels Drets Humans sobre la crisi humanitària dels refugiats a Europa celebrada el passat 30 de setembre de 2015 a Santa Coloma de Gramanet en la qual varen concloure que s’adherien a la suma d’esforços i a les campanyes coordinades davant la situació d’emergència actual, per a l’acollida dels refugiats sirians i per demanar que es posin en marxa mecanismes per pal·liar aquesta crisi humanitària el més aviat possible.
Podeu accedir al contingut del document a través del següent ARXIU

500 SINDIC

 

 

 

 

El més llegit

I després