I després

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

3 OFERTES DE TREBALL A SANT FELIU I RODALIES
El servei municipal d’ocupació informa de 3 ofertes de treball:
Es necessiten:
-Socorristes aquàtics amb titulació per Sant Feliu de Guíxols
-Òptic-Optometrista amb titulació acadèmica per Platja d’Aro
-Dissenyador gràfic amb titulació en disseny i experiència
Les persones interessades adreceu-vos a carrer dels Enamorats, 65-99 (1er pis Estació d’autobusos Sarfa), Servei d’Ocupació Municipal, o bé truqueu al telèfon 972 32 70 33.

500 TREBALL

 

DARRER PLE DE LA LEGISLATURA
L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, ha convocat el darrer Ple Municipal Extraordinari de la legislatura pel proper dimecres, 10 de juny a les 13:50h. en el qual, d’acord amb el previst a l’article 98 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, es portaran a aprovació les darreres actes.
Recordem que el proper dissabte, 13 de juny, a les 12 del migdia se celebrarà el Ple de Constitució del nou Ajuntament. L’acte serà retransmès en directe per Ràdio Sant Feliu.

500 PLE

 

VIII PELEGRINATGE DE SANT ELM
El proper diumenge, 14 de juny se celebrarà la vuitena edició del Pelegrinatge de Sant Elm que comptarà amb el següent programa d’activitats:
A les 12 h. Sortida del Pelegrí i acompanyants des de l’Ermita de Sant Elm.
A les 14 h. Arrossada popular als Jardins Juli Garreta
A les 16 h. Havaneres amb Els Panxuts i cremat per a tothom (gratuït) .
A les 18 h. Show/animació infantil amb un mag que explicarà contes mariners i gags de màgia, a càrrec de l’Esquitx i xocolatada popular (gratuït).
-Per a l’arrossada, cal comprar el tiquet a l’Oficina de Turisme abans del 13 de juny a les 19h. Preu: 8 € (inclou: amanida, arròs, postres i cafè.
Cal portar: coberts, plat, got i beguda (si ho preferiu hi haurà servei de bar).

500 ERMITA

 

CALENDARI CONCERTS ESCOLA DE MÚSICA
L’Escola municipal de música continua oferint tant al centre com a diversos punts de la ciutat, així com més enllà del municipi, un calendari de concerts amb diverses formacions que tenen l’oportunitat d’expressar-se musicalment i de demostrar les seves evolucions. Tots els concerts són gratuïts. Si esteu interessats a assistir-hi, en el següent arxiu hi trobareu el calendari de concerts programats, de moment, de juny i juliol: PDF CALENDARI

500 ESCOLA MUSICA

 

AGENDA D’ACTIVITATS JUNY 2015
Malgrat que des del nostre web us fem arribar informació de la majoria de les activitats que es programen a Sant Feliu de Guíxols, n’hi ha d’altres que per diverses raons no arriben fins la nostra redacció o bé que són de caire més privat. L’Ajuntament torna a fer-ne un recull i hem recopilat les previstes fins ara corresponents al mes de juny de 2015. Podeu accedir-hi prement en el següent arxiu: PDF AGENDA JUNY

500 GRUP PDB

 

EXCURSIONS MARÍTIMES SANT FELIU-TOSSA
Els creuers que ofereixen excursions marítimes de Sant Feliu a Tossa de Mar, tot divisant l’atractiu paisatge d’aquest destacat tram de la Costa Brava, tornen a recollir i a descarregar els viatgers a tocar de l’espigó que separa les instal·lacions portuàries de la platja, després que es realitzés al port.
L’empresa propietària de Màgic Boats, anuncia les properes sortides a les 10:10 h i a les 16:10 h. el diumenge dia 7, el dilluns 8, dijous 11, diumenge 14, dimarts 16 i dijous 18 i, a partir del dia 21 ho farà tots els dies. Podeu consultar horaris i l’oferta de la companyia al web: www.magicboats.info El telèfon d’informació és el 972 34 16 24.

500 CREUERS

 

 

 

 

 

El més llegit

I després