6 CÀPSULES FORMATIVES DE MÀRQUETING I FINANCES

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu,  convida a participar a les sessions formatives sobre temes de màrqueting i finances que tindran lloc els dies 26 i 30 de setembre, 14 i 30 d’octubre i 13 i 27 de novembre. Aquestes sessions formatives tenen una durada d’una hora i mitja i el seu objectiu és facilitar als emprenedors i empresaris les eines imprescindibles per millorar la gestió del seu projecte empresarial.
Les sessions es portaran a terme a l’aula de formació de Guíxols Desenvolupament, carrer dels Enamorats 65-99, primer pis de l’estació d’autobusos, des de  les 9:15 a 11:00 hores, a càrrec del Sr. Xavier Veciana, responsable formador de l’empresa Training Low Cost.
Les persones interessades a participar en totes o en algunes de les sis càpsules formatives, han de contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació al telèfon 972 32 70 33. També es pot confirmar l’assistència via correu electrònic a sae@guixols.cat.
Aquestes sessions són gratuïtes i les places són limitades, per la qual cosa es recomana confirmar l’assistència abans del 23 de setembre.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació