I després

BLACK & WHITE SAFARI, DE SFG A GÀMBIA

Compartiu aquesta història

El dimarts, 3 de setembre, a les 5 de la tarda, al Centre Cívic Tueda se celebrarà una interessant xerrada-col·loqui en la qual es presentarà Black & White Safari, una empresa que promou vacances a Gambia amb aportacions solidàries.
La guixolenca Marta Costa i l’empresari autòcton gambià, Amadou Jobarteh, s’han associat per fer possible diversos objectius que comparteixen. Entre ells, donar visibilitat els tresors que conté al país més pobre i desconegut de l’Àfrica negra com són la bellesa del territori, l’hospitalitat i la positivitat dels seus habitants, la fauna, la vida a les vores del gran riu que el travessa, la tranquil·litat, la cultura i les activitats que s’hi poden desenvolupar ,entre les quals s’hi troben els safaris pel territori en el país més segur de l’Àfrica Occidental.
Però el que destaca d’aquesta empresa és el compromís solidari assolit amb una escola que va començar amb un professor voluntari a l’ombra d’un arbre i que va evolucionant a través dels donatius. La Marta i l’Amadou, conegut popularment pel sobrenom de Amstrong, aportaran el 5% de la seva facturació a l’escola Mansa Maru.
Per donar a conèixer el seu nou projecte empresarial i el solidari, l’Amadou ha sortit per primera vegada del país per venir a Sant Feliu on, amb la Marta, estan realitzat diversos contactes per tal d’explicar tots els detalls d’aquesta etapa apassionant. Web: www.blackwhitesafari.com
Facebook: https://www.facebook.com/BlackWhiteSafari

SAFARI WEB 2

 

SAFARI WEB 3

El més llegit

I després