I després

6 ACTIVITATS DIVERSES DE SFG

Compartiu aquesta història

Us acostem diverses activitats que tenen a veure amb entitats de Sant Feliu de Guíxols:

CONCERTS ATZAVARA
Divendres, 7 de març: SONGSTORE (Bcn, pop) + LA DOBLE FILA (Bcn, rock)
Songstore, projecte de Christian A.Korn (ex-membre del grup Mishima), practica slowcore molt personal acariciat amb influències que van des de Pavement a Tortoise passant per Elliot Smith. Songstore confirma el seu talent per fer un pop amb estil propi basat en guitarres agradables i úniques, bases rítmiques meditades, arranjaments de teclat i sintetitzadors dolços, i una veu molt personal i matisada.
Les cançons de Songstore desprenen aquesta quotidianitat d’escenes viscudes, d’amors perduts, del difícil que és seguir endavant sense sentir-se aliè a tot…, amb una delicadesa escruixidora que a duo amb la música fa que un s’identifiqui amb moltes de les estrofes i tornades.
Doble Fila presenta el seu disc de debut “Viernes de Rencor”. Un còctel molotov de hard rock, poesia urbana i flow furiós ple de cançons viscerals, intenses i urgents. Un disc sobre l’amor en els temps que corren i la guerra calenta dels sexes; la crisi i els seus efectes invisibles; els problemes, l’alleujament, l’eufòria i el baixó. Familiar i revolucionari, “Viernes de Rencor” reinventa el rock en castellà.
Recordem que del 14 al 16 de març se celebrarà el segon Rock&Tapes del qual us informarem amb tots els detalls la setmana entrant.

CONCERTS A LA GOLETA
Divendres 7 de Març – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de LLUÍS PALOMA “Patinet” (Psicodèlia Californiana / Terrassa) + PEP-A (Música d’Autor / Sabadell) + HAQNI & The Bandz (Pop – Rock / Calella).
Dissabte 8 de Març – 23:00h – Entrada Gratuïta – Nit de Rock’n’Roll amb Cisco Moreno “CACHOPERRO” (Begur) + BANANA GLANDE (Barcelona).

BOTIGA AL CARRER
Aquest dissabte, 8 de març, Sant Feliu es convertirà en un gran comerç a cel obert amb una edició més de la Botiga al carrer, en la qual hi poden participar tant els associats de l’ACCC (Associació de Comerciants Centre Ciutat), així com els que no hi pertanyen però que tenen establiments oberts a Sant Feliu de Guíxols.
L’oferta està destinada als diversos sectors de la moda, complements, llar, serveis, cultura, etc. i els professionals del sector oferiran importants descomptes en tot el gènere dels seus establiments que trauran al carrer en aquesta diada que cada any aplega un bon nombre de clients i de visitants.
L’horari que se sol establir és des de quarts de 10 del matí fins quarts de 9 del vespre amb prop d’una cinquantena d’establiments que hi participen.
Aquesta és la fira d’hivern que enllaça les temporades d’estiu-primavera i a l’estiu la que enllaça la següent estació, una modalitat que permet als comerciants alliberar estocs i als clients aconseguir ofertes atractives.
Els establiments que estan allunyats del centre, se’ls assigna un espai a la zona baixa per tal que també hi puguin participar.

ACTIVITATS CASA IRLA
Diumenge, 9 de març a les 12:00 h. Presentació i vernissatge de l’exposició fotogràfica “Contrastos d’Austràlia” de Jordi Prat.
Aquest treball ens apropa a aquesta diversa mescla fantàstica, esquitxada enmig l’oceà. L’illa més gran del món és alhora el continent més petit de tots. Les distàncies que semblen no acabar-se connecten l’àrid vermell del desert amb turquesa de la gran barrera de corall, els boscos pluvials més salvatges amb immenses ciutats desordenadament ordenades. Costa imaginar-se fins a quin punt juguen a fet i amagar les sequeres i les inundacions, tota la inclemència del temps i dels homes, amb la calma d’un món indomable. Finalment, tota la seva fauna i flora endèmica contrasta amb nous habitants d’arreu del planeta.
Divendres dia 7 s’havia de celebrar una conferència amb motiu del centenari de l’A.D.Guíxols que queda ajornat per imperatius de darrera hora.
Per contra, es programa un concert de darrera hora amb una banda novayorquesa de jazz pel dissabte de la setmana entrant, 15 de març. Es tracta del trio: Petros Klampanis Contextual Trio, formació de la qual us ampliarem la informació d’aquí uns dies.

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
DISSABTE, 8 DE MARÇ
Camp de Futbol “Josep Suñer”
9,30 h A.D. Aleví – Palamós
9,30 h A.D. PreBenjamí – Aro
11,30 h A.D. Infantil – Aro

Camp de Futbol de Vilartagues
09,00 h. E.F. Sant Feliu Prebenjamí C – Bisbalenc
10,00 h E.F. Sant Feliu Benjamí B – Global
10,00 h E.F. Sant Feliu PreBenjamí A – PreBenjamí B
11,00 h E.F. Sant Feliu Aleví D – Malgrat
12,30 h E.F. Sant Feliu Cadet B – L’Empordanenc
16,00 h E.F. Sant Feliu Futbol d’empreses. La pansa – Vet. Hostalric

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Mini femení – Lloret
10,30 h Mini Masculí – Lloret
10,30 h Cadet B – Sant Narcís
12,00 h PreInfantil Masculí – P. Olot
12,00 h Cadet A – Blanes
17,30 h Senior – Montessori
19,00 h Junior Mas A – Sant Narcis

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
Trobada AMPA Futbol sala
De 10,00 a 13,00 h.

DIUMENGE 9 DE MARÇ
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h. A.D. Guíxols B – Batlloria
16,00 h. E.F. Sant Feliu Femení – Vila Roja

Camp de Futbol de Vilartagues
11,00 h.E.F. Sant Feliu Aleví B – Sant Gregori
11,00 h.E.F. Sant Feliu Aleví C – Calonge
12,30 h E.F. Sant Feliu Infantil B – L’escala
16,00 h Vilartagues – Farners

Pavelló “La Corchera”
Lliga escoletes de futbol
De 09,00 h. a 14,00 h.

RESULTATS DEL TAEKWONDO
El passat diumenge, 23 de febrer, es va celebrar a Barcelona el Campionat de Catalunya de Tècnica i Poomses, amb una participació d’uns 1.200 taekwondistes de tot Catalunya. El Club Taekwondo a Punt van participar en la categoria 9 i 10 anys Reece Dilnuit va quedar eliminat en la segona ronda però va fer un meritori vuitè lloc. En la mateixa categoria també hi va participar Guillem pujol Muñoz que va aconseguir passar a la final i pujar al podi per recollir la seva medalla de bronze ja que es va classificar en tercer lloc.
A la categoria de cadets 2, fins a cinturons verds, va participar-hi Luís Morales Castaño que també va aconseguir arribar a la final i malgrat que per falta d’experiència no va poder pujar al podi, va assolir un cinquè lloc. Van ser uns bons resultats si tenim en compte que en cada categoria hi havia més de 60 participants.

FALDILLA TAEKWONDO

El més llegit

I després