I després

5 NOTÍCIES IL·LUSTRADES DE SFG

Compartiu aquesta història

A PUNT PER A LA BOTIGA AL CARRER
Tal com ja havíem avançat, aquest dissabte, 23 d’agost se celebra la Botiga al Carrer organitzada per l’ Associació Comerciants de Sant Feliu de Guíxols amb la participació de més de 60 establiments de la ciutat.
Els participants aprofiten l’ocasió per oferir als clients, en les seves parades a l’aire lliure, promocions, ofertes i descomptes especials en els seus productes exclusius tant de temporada com dels seus estocs, avantatges que són interessants d’aprofitar.
Podeu triar i remenar durant tot el dia.

BOTIGA 500

 

CANTADA DE LA TAVERNA TRASLLADADA A DIUMENGE
El concert que el grup La Taverna havia d’oferir aquest divendres a les 10 de la nit als Jardins Juli Garreta, s’ha anul·lat pel mal temps i es trasllada al proper diumenge, 24 d’agost a les 7 de la tarda en el mateix espai.
Un altre dels concerts d’aquesta formació suspès per la pluja a la Plaça dels Drets Humans se celebrarà el divendres, 29 d’agost a les 10 de la nit també en el mateix espai.

LA TAVERNA 600

 

ES TANCA LA II SUBHASTA DE SFG
Aquest divendres es va tancar l’exposició de mobles, joies, obres d’art i objectes de col·leccionista que des de l’1 d’agost restaven exposades a l’Antic Hospital i que varen anar a subhasta el dia 17 als jardins del mateix edifici amb un total de 400 lots .
Posteriorment es va decidir allargar cinc dies més l’exposició per tal de poder fer les compres directes, tal i com ja s’havia anat fent des del primer dia.
Els organitzadors es mostren satisfets de la resposta dels amants de l’art que varen adquirir una important part de les peces exposades, la qual cosa va comportar un augment de vendes del 50% respecte a l’edició de l’any 2013.
Qui hi estigui interessat pot continuar participant a les subhastes a través del seu web: www.subartis.com o bé a la botiga i galeria: www.saladeventas.es

SUBHASTA 500

 

EXPOSICIÓ DE JOSEP MARTÍ CARBÓ
El dissabte 16 d’agost,es va inaugurar l’exposició del artista pintor terrassenc, Josep Martí Carbó, amb el títol ‘Passejant pel Camí de Ronda’, sobre paisatges marítims de Sant Feliu que restarà exposada a la Cambra de Comerç fins el dia 31 d’agost i que es pot visitar d’11 a 13 i de 17 a 21 h..
El vernissatge es portarà a terme aquest dissabte a les 7 de la tarda i comptarà amb la presència de l’artista, personatge polifacètic que es mou entre la música i la pintura, camps en els quals desenvolupa el seu instint creatiu i que a través d’aquesta exposició ens convida a passejar pels camins de ronda que voregen la nostra costa mediterrània.

MARTI 5000

 

DIMECRES, TARDA DE MÀGIA A LA BIBLIOTECA
El proper dimecres, 27 d’agost, se celebrarà a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, una tarda de màgia i entrega de premis d’una activitat de promoció de la lectura que s’ha estat fent a la sala infantil durant tot el mes d’agost, premis que només es lliuraran als nens i nenes que hi assisteixin.
A les 7 de la tarda, el mag Marc visitarà aquest equipament per desfer l’encanteri que aquest estiu ha transformat la sala infantil en un bosc encantat ple de fades, follets i essers estranys que han provocar que hi succeeixin “fets extraordinaris”.

BIBLIOTECA 500

 

El més llegit

I després