Aquest cap de setmana se celebren dues de les nou fires programades per l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Sant Feliu amb la col·laboració de diverses associacions i col.lectius i que són les següents:

IX PAPER ANTIC, Fira de col.leccionisme.
Dissabte 23 d’agost:, de 10 a 20 h. a la Rambla Vidal “Dels cromos a les fotografies i els llibres, passant pels cartells, les postals i les joguines. En aquesta fira hi trobareu tota mena d’objectes fets de paper de les formes més diverses. Sant Feliu de Guíxols esdevindrà el punt de trobada de col·leccionistes i paperaires, i de tots a qui us interessi o us desperti la curiositat aquest material que és tan present a les nostres vides, però que encara ens pot sorprendre”. Organitzen l’Ajuntament de SFG i l’Associació de Professionals i Amics del Col·leccionisme. Accés lliure. 

XV IECSALIS, Fira-mercat d’antiquaris i brocanters
Diumenge 24 d’agost, de 10 a 20 h. als Jardins Juli Garreta. “És la vostra oportunitat de trobar aquell objecte de decoració o  moble antic que buscàveu per posar en algun espai de casa vostra. Tot un ventall de curiositats de temps passats que us endinsaran en un altre món i us despertaran la curiositat. Hi trobareu monedes, canelobres, peces d’aram i joies. No hi falteu, segur que hi trobeu el que busqueu”. Organitzen: Ajuntament de SFG i el Gremi d’Antiquaris i Brocanters de les Comarques Gironines. Accés lliure

PROPERES FIRES: 

IV SCRAPMANIÀTICS
Fira-mercat d’scrapbook
Dissabte 30 d’agost

VI FIRA MEDITERRÀNIA DE PATCHWORK
Dissabte 6 de setembre

XXXII FIRA DEL DIBUIX
Diumenge 7 de setembre

XVI JOCANTIC
Dissabte 13 de setembre

XVI MERCADISC
Diumenge 14 de setembre

XVI FIRAMOTOR
Dissabte 20 i diumenge 21 de setembre

IV FIRA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE
Diumenge 28 de setembre