I després

FIRES PAPER ANTIC I IECSALIS A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana se celebren dues de les nou fires programades per l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Sant Feliu amb la col·laboració de diverses associacions i col.lectius i que són les següents:

IX PAPER ANTIC, Fira de col.leccionisme.
Dissabte 23 d’agost:, de 10 a 20 h. a la Rambla Vidal “Dels cromos a les fotografies i els llibres, passant pels cartells, les postals i les joguines. En aquesta fira hi trobareu tota mena d’objectes fets de paper de les formes més diverses. Sant Feliu de Guíxols esdevindrà el punt de trobada de col·leccionistes i paperaires, i de tots a qui us interessi o us desperti la curiositat aquest material que és tan present a les nostres vides, però que encara ens pot sorprendre”. Organitzen l’Ajuntament de SFG i l’Associació de Professionals i Amics del Col·leccionisme. Accés lliure.

XV IECSALIS, Fira-mercat d’antiquaris i brocanters
Diumenge 24 d’agost, de 10 a 20 h. als Jardins Juli Garreta. “És la vostra oportunitat de trobar aquell objecte de decoració o moble antic que buscàveu per posar en algun espai de casa vostra. Tot un ventall de curiositats de temps passats que us endinsaran en un altre món i us despertaran la curiositat. Hi trobareu monedes, canelobres, peces d’aram i joies. No hi falteu, segur que hi trobeu el que busqueu”. Organitzen: Ajuntament de SFG i el Gremi d’Antiquaris i Brocanters de les Comarques Gironines. Accés lliure

PROPERES FIRES:

IV SCRAPMANIÀTICS
Fira-mercat d’scrapbook
Dissabte 30 d’agost

VI FIRA MEDITERRÀNIA DE PATCHWORK
Dissabte 6 de setembre

XXXII FIRA DEL DIBUIX
Diumenge 7 de setembre

XVI JOCANTIC
Dissabte 13 de setembre

XVI MERCADISC
Diumenge 14 de setembre

XVI FIRAMOTOR
Dissabte 20 i diumenge 21 de setembre

IV FIRA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE
Diumenge 28 de setembre

 

 

El més llegit

I després