I després

5 NOTICIES D’ACTUALITAT DE SFG

Compartiu aquesta història

OR I PLATA PELS PESCADORS GANXONS
Excel·lents resultats dels components de l’Associació de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols en el Campionat d’Espanya d’Embarcació Fondejada 2014 celebrat a Avilés, tot destacant la medalla d’or assolida per Joan Sepúlveda Guerrero, proclamat campió d’Espanya individual.
Varen aconseguir medalla de Plata: Xavier Pérez Rojo, Josep Ramon Esclusa Moixí, Marc Gironès Masachs, Salvador Sepúlveda Guerrero i Joan Sepúlveda Guerrero, proclamant-se subcampions d’Espanya per equips.
A més, els pescadors Joan Sepúlveda Gerrero i Xavier Pérez Rojo es varen proclamar campions i sots campions del del Selectiu d’Alta Competició Nacional que dóna dret a representar a la selecció espanyola en el Mundial del 2015, que se celebrarà a Irlanda en la modalitat d’embarcació fondejada.
Una fita important per a Sant Feliu aconseguida pels components d’aquesta associació que a dia d’avui és una de les més importants a nivell estatal.

SEPU500

 

TROFEU CIUTAT DE SFG DE VELA DE CREUER
El Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols organitza aquest dissabte, 19 de juliol, el Trofeu Ciutat de Sant Feliu en col·laboració amb l’ajuntament.
Es tracta d’una regata de vela de creuer que es classificarà segons grups amb certificat ORC i grups amb certificat RI i no mesurats. Hi participaran tots els iots inscrits amb una tripulació mínima de tres persones inclòs el patró. La prova començarà a partir de les 12h del migdia a l’exterior de la badia i seguirà un recorregut únic de triangle olímpic. Aquesta competició es va deixar de celebrar anys i que el consistori ganxó el recupera aquest estiu amb la voluntat de tenir un esdeveniment de vela propi de la ciutat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

CANÇÓ DE TAVERNA A LA PLAÇA DELS DRETS HUMANS
Aquest diumenge, 20 de juliol, a les 10 de la nit, a la Plaça dels Drets Humans de Sant Feliu s’hi celebrarà la primera cantada de Cançó de Taverna emmarcada dins de la vintena edició d’aquesta mostra patrocinada per l’Ajuntament de la ciutat. La plaça, que més a viat és un parc amb moltes possibilitats, situada a tocar de la confluència entre l’avinguda de Catalunya i el carrer Camisó s’habilitarà amb 300 cadires i un escenari on hi actuarà el grup La Taverna.

LATAVERNA500


XERRADA D’ANTONI HOMS A LA BIBLIOTECA
El proper dijous, 24 de juliol, a les del vespre, a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu, xerrada d’Antoni Homs de Pàdua, dibuixant, pintor i fundador i professor de l’Escola de Dibuix i Pintura de La Bisbal d’Empordà que portarà l’enunciat: “Divertir-se dibuixant, una fórmula, un divertiment, una teràpia” en la qual exposarà com perdre la por a dibuixar i com usar la tècnica per resoldre conflictes. Accés gratuït.

HOMS 500

 

TERCERA EDICIÓ DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA RÀPIDA
El passat dissabte, 12 de juliol, es va portar a terme la 3.ª Edició del Concurs de Fotografia Ràpida que organitza l’AFIC Guíxols. Els 32 participants inscrits van disposar de 4 hores per realitzar les fotos dels 5 temes obligats que, en aquesta ocasió, eren: Col·lecció de tres fotografies sobre la festivitat de la Verge del Carme, Fornícules, Paisatge Marí, Bufff quina calor, i PhotoCall. El guanyador absolut fou Josep Vidal, el segon premi fou pel veterà Albert Xirgu i el tercer per a la Magdaleine Hostie. Pel que fa a l’apartat de menors de 14 anys, la guanyadora va ser la Iris Collell seguida de Josep Homs Lloveras.

AFIC 500

El més llegit

I després