I després

6 NOTICIES + 6 IMATGES DE SFG

Compartiu aquesta història

UN VIATGE AL.LUCINANT A L’INTERIOR DEL COS HUMÀ
El proper dissabte 14 de març a les 17h, s’ha programat una sessió de cinefòrum a l’entorn de la pel•lícula “Viaje alucinante”. El comentari anirà a càrrec de l’inventigador Antoni Homs que farà un paral•lelisme amb el futur que pot venir gràcies a la nanotecnologia, que permetrà introduir nanocàpsules dins el nostre cos per solucionar problemes de salut i millorar els tractaments actuals.
Pel•lícula dirigida per Richard Felischer el 1966. El professor Bennet és un científic que ha creat una fórmula que permetria reduir el cos humà a una mida microscòpica durant un temps il•limitat. Quan es disposa a entregar-la al Pentàgon, uns espies provoquen un accident de trànsit que deixa al professor incapacitat per tota tasca científica. Però les Forces Dissuasòries de Miniatures Combinades posen en marxa un pla per operar-lo des del seu interior.
L’activitat és lliure i gratuïta.
Lloc: Sala d’Actes del Museu d’Història-Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

VIATGE-FANTÀSTIC-web2

DIUMENGE TEATRE AMATEUR AMB BERENÀVEU A LES FOSQUES
Diumenge 15 de març de 2015 a les 6 de la tarda
BERENÀVEU A LES FOSQUES
Autor: Josep Mª Benet i Jornet
Direcció : Josep Lluís Argemí i Marc Rius
ENRIC BORRÀS DEL CENTRE PARROQUIAL de Sant Feliu de Llobregat.
Els personatges d’una família humil (Neus i Ramon), vinguda a menys a causa de la guerra amb una filla (Montserrat) que està iniciant el seu camí cap a l’adolescència i que somia amb un món millor. L’encreuament de cartes entre l’adolescent i la Fanny, que vol sortir de la foscor i viure la vida amb passió i llibertat. En Santiago, marit de la Fanny, representa la manca d’escrúpols. Exerceix el seu poder polític i personal de forma despòtica. Jeroni, personatge torturat, un espantaocells desbordat i la Pilar, la portera arrelada a uns costums populars, una dona múrria i tramposa, que no té vergonya i que sap plantar cara. Amb el moviment d’aquests personatges, Benet i Jornet construeix un espai escènic de la Barcelona dels anys 50.

berenabeu2

III SALÓ DE FORMACIÓ, OCUPACIÓ I EMPRESA
Els propers dies 12 i 13 de març tindrà lloc el III saló de formació, ocupació i empresa que es realitza aquest any a Palafrugell al Museu del Suro i la Bòbila on l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols hi participa.
Es trobaran espais D’empreses expositores relacionades amb la formació i l’ocupació, espais d’assessorament per a persones en situació d’atur i/o emprenedors/es, espai d’entrevistes per posar en contacte l’empresariat amb possibles candidats per cobrir llocs de treball. Per altra banda, i comptant també amb les sales del Museu del Suro, es realitzaran tallers, xerrades, experiències i conferències simultànies en diferents espais on les persones en cerca de feina i emprenedores podran rebre informació, orientació i assessorament per part de diferents tècnics/tècniques de la comarca i experts en la matèria.
La programació de les activitats i més informació a www.baixemporda.cat i a www.ipep.cat.

BUS

OFERTES DEL SOC
A la web del SOC, Servei d’Ocupació de Catalunya, s’ha publicat informació relativa al procés de selecció per cercar més de 170 professionals qualificats interessats a treballar en la regió de Waden-Württemberg, Alemanya.
Ara per ara, s’han publicat 94 ofertes, i durant la setmana s’aniran afegint algunes més. Com observareu, moltes de les ofertes de treball estan publicades a la web del SOC en alemany i anglès d’acord amb els requeriments d’idioma exigits per l’empresari alemany.
Les ofertes de treball les trobareu aquí
logo_soc2

Com ens poden millorar la vida les pròtesis?
Propera conferència del cicle “Salut i Societat” sobre “Pròtesis per millorar la qualitat de vida”, a càrrec del Dr. Carles Cantieri Rigalt (Metge Adjunt al Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. Hospital de Palamós)
La xerrada farà una introducció sobre la importància del moviment en l’evolució de l’espècie, en la nostra vida social i en com ens relacionem amb l’entorn. Es parlarà de l’artrosi de genoll i maluc i del que representen com a limitació de la qualitat de vida. S’explicarà en detall què són les pròtesis de genoll i maluc i el que suposen, quan tot va bé, en la millora de la mobilitat, així com també, què passa quan tot va malament…
Data: divendres 13 de març
Hora:18h
Lloc: Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro
Entrada lliure i gratuïta

cirugia-protesica-web

CAMPANYA DE CAPTACIÓ DE SOCIS CREU ROJA SANT FELIU – VALL D’ARO
Creu Roja Sant Feliu de Guíxols, es vol afegir a l’experiència de la captació de socis al carrer, portada a terme per diferents assemblees locals de la Creu Roja a les comarques de Girona l’any passat.
Durant les darreres iniciatives, es van adherir a Creu Roja 859 nous socis arreu de les comarques de Girona. És per aquest motiu que es fa una crida a tots els ciutadans per tal que si veuen persones identificades amb indumentària de Creu Roja, amb l’anagrama “socis Creu Roja” i el seu corresponent carnet personal, sàpiguen que aquests són col·laboradors d’aquesta campanya i puguin acostar-se per rebre informació dels projectes que porta a terme la Institució a Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro i, si és el cas, fer-se socis de la mateixa.
També hi ha un equip de la Creu Roja que s’encarrega d’informar via telèfon a la ciutadania sobre les possibilitats de col.laborar amb la institució. Els socis i les seves col·laboracions desinteressades són sens dubte una de les fonts importants de finançament de la Creu Roja en el seu conjunt. Aquests recursos ajuden a donar compliment a les múltiples activitats benefico-socials que desenvolupa a Sant Feliu de Guíxols i en el conjunt de les comarques.
A data d’avui, la Creu Roja a Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro compta amb el suport de 1206 socis, però es necessita més per continuar incrementant la seva tasca diària.
Per a més informació, podeu contactar amb Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro, telèfon 972-82.22.00.

creuroja

El més llegit

I després