I després

5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SFG

Compartiu aquesta història

OBRES DE MILLORA A L’AVINGUDA CATALUNYA
A la imatge es pot veure les obres de millora que es fan en diferents intereseccions de l’avinguda Catalunya de Sant Feliu de Guíxols. En concret s’estan fent passos accessibles, rebaixant amb pendents suaus, les voreres existents. Les voreres d’aquesta avinguda presenten alçada en les interseccions, de forma que són un veritable obstacle a la via.

500_obres_avcatalunya

DOTZENA FESTA DEL PEDAL A BENEFICI D’ONCOLLIGA
L’ associació de Veïns de Tueda i Sport Ciclista Guíxols organitzen una pedalada solidària contra el càncer per el dissabte 5 de setembre. Els beneficis es destinaran a la Fundació Oncolliga Girona.
A les 9h, concentració dels participants, al carril bici del carrer Gravina, a les 9.30h sortida.
Recorregut en grup, anar i tornar a la font picant, esmorzar i lliurament record a càrrec de AAVV de Tueda.
És obligatori l’ús de casc. L’organització declina tota responsabilitat de qui no s’adapti a les normes indicades.
Inscripcions: Al Far del Parc de les Eres, els dies: 1, 2, 3 i 4 de setembre de 18h a 20h. I també als establiments: Bicicletes Tope, Cycles Ayats, Finques Reyné i Farmàcia Prat.
Preu, 5€ adults i 3€ els menors de 12 anys.
Col.laboren: Els Ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro, Creu Roja i Protecció Civil.

500WEB_PEDALADA

CANTADA D’HAVANERES A LA PLAÇA GIRONA
Aquest dissabte, 5 de setembre a les 22:00 h. l’Associació de Veïns Molí de vent de Sant Feliu de Guíxols organitza la darrera activitat del seu programa de festes a diversos punts del barri amb l’actuació del grup d’havaneres cassanenc Els Panxuts a la Plaça Girona amb accés gratuït.
Sortosament les obres del carrer Aden, que donen accés a la plaça, han finalitzat i s’ha enquitranat el vial.

500-PANXUTS_2
VISITA DE S.E GARCHEN RINPOCHE
El centre budista-tibetà Drikung Treloknath Ling de Sant Feliu de Guíxols, informa de la visita a Catalunya del gran Mestre Sa Eminència Garchen Rinpoche.
El dia 16 d’Octubre a les 19h, donarà una conferència pública a la Casa del Tibet de Barcelona.
I Del 21 al 25 d’Octubre al santuari El Collell (St. Miquel de Campmajor), conduirà un retir (drubchen) de Vajrakilaya.
Data límit d’inscripció al retir , 15 de Setembre.
Per a més informació sobre el programa de Garchen Rinpoche a Catalunya i inscripcions entreu al web www.garchen.es o bé info@garchen.es

500WEB_RINPOCHE
CURS DE CÒMIC A LA BIBLIOTECA
El proper dissabte 19 de setembre començarà a la Biblioteca un curs per aprendre a dibuixar còmics, pensat per a nois i noies de 7 a 14 anys. El curs tindrà lloc tots els dissabtes, de 10 a 11:30 h., i de setembre de 2015 a juny 2016. El preu serà de 25 € al mes (4 dissabtes cada mes) menys al setembre, que serà de 12 € (2 dissabtes). El pagament es farà mes a mes.
El professor serà Gerard Vellvehí, dibuixant i il•lustrador guixolenc, que s’ha format amb el gironí Quim Bou, dibuixant de còmics habitual de Cavall Fort i conegut per ser el creador de la saga i el món d’Orn.
El curs tindrà lloc a la Biblioteca Pública de Sant Feliu de Guíxols. Les places són limitades. Per a més informació: Biblioteca Pública, 972 324057, biblioteca@guixols.cat.

500_COMIC_BIBLIO

El més llegit

I després